Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Marmer behandelen Nederland

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Heeft u een marmer vloer en is deze door de jaren heen beschadigd of toe aan een reiniging? Doffe vlekken en diepe krassen laat u aan ons over. Wij van Marmer Behandelen Nederland zorgen ervoor dat uw natuurstenen vloer weer gaat stralen. Marmer kunt u op verschillende manieren laten behandelen.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Marmer behandelen Nederland

Marmer Behandelen is dé specialist met meer dan dertig jaar ervaring in marmer impregneren, marmer polijsten, marmer kristalliseren, marmer schuren en afslijpen. Bent u toe aan marmer onderhoud?

Marmer Behandelen heeft veel voor u in petto. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur voor kristallisatie van marmeren vloeren volgens Spaanse methode. De vloer wordt machinaal verwarmd, waardoor de poriën open gaan staan. Vervolgens neemt de vloer het kristallisatiemiddel in zich op.

Tijdens het afkoelen sluit de steen door het uitzetten van de kristallen. De vloer wordt snel weer hard en is daarna helemaal water- en vuilbestendig. De vloer krijgt weer een schitterende diepe glans van binnenuit. Dankzij dit Spaanse kristallisatiemiddel hoeven de meubels ook niet weggehaald te worden. Het middel gaat in de steen en daardoor is uitharding niet meer nodig.

Besteed uw marmer onderhoud uit aan Marmer Behandelen en ontdek het unieke effect van onze Spaanse methode. Bescherm uw vloer langdurig met onze unieke behandelmethodes. Wij behandelen nieuwe en oude vloeren en laten ze weer van binnenuit stralen.

Neem telefonisch contact met ons op en ontvang direct een vrijblijvende eerste prijsindicatie. Wilt u het resultaat graag eerst met uw eigen ogen zien? Vraag om een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer. Wij werken in heel Nederland en kunnen bij u langskomen om uw vloer te inspecteren. Hierna volgt er een definitieve prijs voor het behandelen van marmer.

Niet tevreden over de demonstratie? In dat geval rekenen wij uiteraard geen kosten.

Marmer Behandelen Nederland

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

 • Marmer onderhoud: Marmer polijsten of marmer schuren

  Heeft uw vloer een doffe kleur gekregen of bevat het kleine krasjes? Krasjes worden veroorzaakt door zand dat via schoenen mee naar binnen wordt genomen. De schurende werking van zand tast de marmeren vloer aan en zorgt voor krassen. U kunt het marmer behandelen door te kiezen voor marmer polijsten of marmer schuren.

  Indien uw vloer diepere krassen of beschadigingen heeft, is marmer schuren een betere keuze. Het verschil tussen polijsten en schuren zit in de dikte van de laag die weggehaald wordt tijdens het marmer onderhoud.

  Marmer polijsten is een klus die met uiterste zorg uitgevoerd dient te worden. Laat marmer polijsten daarom aan een specialist zoals Marmer Behandelen over. Het polijsten van marmer gebeurt normaliter in meerdere fases waarbij telkens andere polijstpaden worden gebruikt.

  Allereerst wordt de vloer licht geschuurd en egaal gemaakt. Vervolgens wordt de marmeren vloer op glans gebracht in verschillende polijstfases. Een marmeren vloer polijsten is vaak niet genoeg. Kies daarom ook voor het impregneren en bescherm uw marmeren vloer tegen vocht en vuil. Als er dan vocht of viezigheid op de vloer valt, kunt u het marmer eenvoudig schoonmaken met een doekje. Of wat dacht u van onze hierboven beschreven unieke Spaanse kristallisatie methode? Het kristalliseren van uw vloer maakt ons uniek in Nederland. Deze methode laat gegarandeerd ook uw vloer weer stralen.

  Marmer behandelen Nederland

Lees hier meer over:

Marmer behandelen Nederland

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)