Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Travertin vloer schoonmaken

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Bent u op zoek naar een deskundige en effectieve manier om uw travertin vloer schoonmaken? Kijk dan niet verder dan Marmer Behandelen! Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en middelen om uw travertin vloer op een grondige manier schoon te maken, zonder de natuurlijke uitstraling aan te tasten.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Travertin vloer reinigen

Travertin Vloer Reinigen met de Expertise van onze Specialisten. Maak uw travertin vloer weer stralend schoon met de hulp van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige producten garanderen wij een perfect resultaat. Onze deskundige medewerkers weten precies hoe ze uw travertin vloer op een effectieve en efficiënte manier moeten reinigen, zonder de natuurlijke schoonheid aan te tasten. Onze unieke aanpak en toewijding aan kwaliteit zorgen voor een duurzaam resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben. Kies voor de specialisten van travertin vloer reinigen!

Bij Marmer Behandelen bent u op het juiste adres voor Travertin vloer schoonmaken. Wij zijn dagelijks in de weer met natuurstenen vloeren en weten precies wat er nodig is om de glans terug te laten keren. Hierbij wordt er enkel gebruik gemaakt van apparatuur en middelen die voor de betreffende vloer geschikt zijn.

“Uw travertin tegels en travertin vloeren zijn weer zo goed als nieuw wanneer u kiest voor Marmer Behandelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor het vak weten we precies hoe wij uw natuurstenen vloer op een kundige wijze moeten behandelen.”

Travertin vloer schoonmaken

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Travertin schoonmaken: tips en advies voor een stralende vloer

Travertin is een prachtig natuurlijk steenmateriaal dat elegantie en warmte toevoegt aan elk interieur. Om de oorspronkelijke schoonheid en glans van uw travertin vloer te behouden, is regelmatig schoonmaken essentieel.

 1. Regelmatig onderhoud
  Om vuil en stof te verwijderen, is het belangrijk om uw travertin vloer regelmatig te stofzuigen of te vegen. Hiermee voorkomt u dat kleine deeltjes krassen veroorzaken. Een wekelijkse schoonmaakroutine is ideaal om uw travertin vloer in topconditie te houden.
 2. Mild reinigingsmiddel
  Bij het schoonmaken van travertin is het essentieel om milde, pH-neutrale reinigingsmiddelen te gebruiken die speciaal geschikt zijn voor natuursteen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de natuurlijke glans van travertin kunnen aantasten. Volg altijd de instructies op de verpakking en test het reinigingsmiddel eerst op een klein, onopvallend gedeelte van de vloer.
 3. Vlekken direct behandelen
  Travertin is een poreus materiaal en kan vlekken absorberen als ze niet onmiddellijk worden behandeld. Het is belangrijk om gemorste vloeistoffen, zoals wijn of olie, direct op te nemen met een absorberend doekje of keukenpapier. Gebruik vervolgens een mild reinigingsmiddel om eventuele resterende vlekken te verwijderen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze expertise! Schakel Marmer Behandelen in voor professionele hulp bij travertin onderhoud

Bij Marmer Behandelen begrijpen we de complexiteit van travertin onderhoud en bieden we gespecialiseerde hulp en expertise. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van natuursteen kunnen we uw travertin vloer nieuw leven inblazen en laten stralen als nooit tevoren.

Onze professionele teams zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur, hoogwaardige producten en de juiste vaardigheden om uw travertin vloer grondig te reinigen, polijsten en beschermen. Of u nu hardnekkige vlekken wilt verwijderen, de glans wilt herstellen of een duurzame sealer wilt aanbrengen, wij bieden een op maat gemaakte en kwalitatieve behandeling.

Bij Marmer Behandelen weten we dat elk natuursteenoppervlak uniek is en specifieke zorg vereist. Daarom bieden we altijd een vrijblijvend proefstuk op locatie aan. Onze specialisten komen bij u langs en behandelen een klein gedeelte van uw travertin vloer. Zo kunt u direct het verschil zien tussen de oude staat en de nieuwe glans. Als u tevreden bent, gaan we graag verder met het totale onderhoud van uw travertin vloer.

Gratis prijsindicatie

 • Hoe vaak moet ik mijn travertin vloer onderhouden?

  Hoe vaak u uw travertin vloer moet onderhouden, hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik en de conditie van de vloer. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw travertin vloer regelmatig te onderhouden. Het is belangrijk om een wekelijkse schoonmaakroutine te hanteren, zoals stofzuigen of vegen, om vuil en stof te verwijderen. Daarnaast is het verstandig om periodiek diepgaand onderhoud te laten uitvoeren, zoals reinigen, polijsten en het aanbrengen van een beschermende sealer. De exacte frequentie van diepgaand onderhoud kan het beste worden bepaald in overleg met een professioneel bedrijf zoals Marmer Behandelen.

 • Kan ik mijn travertin vloer zelf schoonmaken?

  Ja, u kunt uw travertin vloer zelf schoonmaken, maar het is belangrijk om de juiste methoden en producten te gebruiken. Het is aan te raden om milde, pH-neutrale reinigingsmiddelen te gebruiken die speciaal geschikt zijn voor natuursteen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, harde borstels en schuursponsjes, omdat deze het oppervlak van de travertin kunnen beschadigen. Houd er echter rekening mee dat diepgaand onderhoud en gespecialiseerde behandelingen het beste kunnen worden overgelaten aan professionals zoals Marmer Behandelen. Zij hebben de expertise en ervaring om uw travertin vloer optimaal te reinigen en te onderhouden.

 • Hoe kan ik vlekken op mijn travertin vloer voorkomen?

  Om vlekken op uw travertin vloer te voorkomen, is het belangrijk om direct gemorste vloeistoffen op te nemen met een absorberende doek of keukenpapier. Vermijd het plaatsen van hete voorwerpen rechtstreeks op de travertin, omdat dit vlekken kan veroorzaken. Daarnaast is het aan te raden om een beschermende sealer aan te brengen op uw travertin vloer. Deze sealer vormt een beschermende barrière tegen vlekken en helpt de duurzaamheid van de vloer te vergroten.

  Het regelmatig onderhouden van uw travertin vloer, inclusief het reinigen en polijsten, draagt ook bij aan het voorkomen van vlekken en het behoud van de prachtige uitstraling. Voor specifieke adviezen en behandelingen kunt u altijd terecht bij professionals zoals Marmer Behandelen.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)