Travertin onderhoud? ✔️ Marmer behandelen regelt het!

Bekend van TV

Travertin

“Laat uw travetin vloer opnieuw tot leven komen”

Travertin is een van de populairste steensoorten in Nederland. Het uiterlijk van travertin is te vergelijken met marmer. Hierdoor is het een veelgebruikt alternatief in diverse interieurstijlen. Vanwege de kwetsbaarheid van het steen is tijdig onderhoud te adviseren. Door te kiezen voor een ervaren bedrijf op het gebied van vloeren behandelen, bent u verzekerd van een kwalitatieve behandeling.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
23a526da-835f-42ff-8db6-2db647184513-min-min2 IMG_1080-min-min2

Wat is travertin?

Travertin, ook wel travertijn of travertine genoemd, is een kalksteen dat gevormd wordt door neerslag van kalk uit onverzadigd en warm water. Hierdoor ontstaan er onregelmatige poriën die zijn ontstaan door takjes en bladeren die verteert zijn. De kalksteen is kwetsbaar en heeft daarom behoefte aan de juiste, specialistische benadering.

Marmer Behandelen heeft jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud voor natuurstenen. Hierdoor kunnen wij voor diverse steensoorten een passen behandeling realiseren. Travertin behoort tot de groep van natuurstenen die Marmer Behandelen wekelijks behandeld.

“Geef uw travertin vloer de zorg die het verdient, door te kiezen voor specialistisch onderhoud keert de oude glans weer terug.”

Travertin

De voordelen

Travertin blijft koel in warme omstandigheden;

Ideaal geschikt voor vloerverwarming;

Travertin is anti slip;

Travertin gaat ontzettend lang mee.

Travertin is een prachtig gesteente dat luxe en warmte geven aan een ruimte. Na verloop van tijd zult u echter merken dat de glans verdwijnt. Krassen, vlekken en andere beschadigingen zorgen ervoor dat de vloer een oude en verkleurde indruk wekt. Door te kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf wordt de vloer weer naar oude glorie hersteld.

Bij marmer Behandelen bieden we altijd een vrijblijvend proefstuk op locatie. Wij komen dan bij u langs om twee m2 van uw vloer te behandelen. Zo ziet u direct wat het verschil is tussen de oude staat en de nieuwe staat. Gaat u hier mee akkoord, dan kunnen wij direct verder met het totale onderhoud van uw travertine vloer.

Travertin

Marmer Behandelen heeft jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van natuursteen. Of het nu gaat om marmer, granito, travertin of hardsteen, wij kunnen een breed pakket aan natuursteen behandelingen bieden.

Zo ook voor travertin, een natuursteen die behoefte heeft aan de juiste behandeling. Dankzij onze uitgebreide kennis, in combinatie met de geschikte middelen en innovatieve apparatuur, zorgen wij ervoor dat uw travertin vloer weer glanst als nooit tevoren

Lees hier meer over:

Travertin vloer schoonmaken

Travertin laten behandelen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Zeer geslaagd, mooi eindresultaat

Een absoluut geslaagde vloeronderhoud beurt! Echt heel erg tevreden met het verrichte werk van Tomas. Onze keukenvloer is prachtig geworden. Zeker de moeite waard!
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Shanise Castro

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Lees hier meer over:

Travertin vloer schoonmaken

Travertin laten behandelen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)