Granito schoonmaken? ✅ Dat is mogelijk bij marmer behandelen!

Bekend van TV

Granito

“Laat uw granito vloer opnieuw tot leven komen”
In Italië noemt men het terrazzo, in Nederland granito. In beide gevallen wordt exact hetzelfde bedoelt namelijk een uniek gesteente dat gelijkwaardige karakteristieken heeft met marmer en andere steensoorten. Granito is honderden jaren geleden ontstaan tijdens het bouwen van kerken in Italië. Bij de bouw gebruikte de Italianen marmer en graniet.
500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
2ce8e94c-29dd-499c-9fa1-2979f374340c-min 285b4cc8-7ebd-4216-84d9-7444b9242742-min

Granito reinigen door een specialistische natuursteenexpert

Granito is een harde en karakteristieken steen, dat na verloop van tijd zijn glans kan kwijtraken. Wanneer u kiest voor tijdig specialistisch onderhoud zorgt u ervoor dat uw granito vloer ten alle tijden straalt zoals het hoort te stralen.

Met Marmer behandelen haalt u een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen in huis. Dankzij onze brede kennis en passie voor natuursteen weten we als geen ander welke behandeling er nodig is om de oude glans van uw granito vloer weer terug te laten keren. Zo is het weer de eye catcher die het hoort te zijn.

Doordat de vloer jarenlang bewandeld is door duizenden mensen, werd de vloer langzaamaan gepolijst en ontstond er een vloer waar de restjes marmer en tevoorschijn kwamen. Men vond dit zo mooi, dat het steeds vaker als techniek werd gebruikt voor het creëren van een luxueuze vloer. Vandaag de dag is granito, of terrazzo, niet meer weg te denken uit het assortiment aan prachtige natuurgesteentes.

Granito

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Granito is een gesteente met een prachtig en historisch verhaal. Vaak halen mensen graniet en granito door elkaar, terwijl er een wezenlijk verschil bestaat. Zo is graniet een natuurproduct dat rechtstreeks vanuit gebergtes wordt gewonnen, terwijl granito een mengeling is van afgeslepen stukjes marmer en graniet in cement.

Toch is er een grote overeenkomst. Beiden geven een prachtige sfeervolle uitstraling aan woningen. Door de veelzijdigheid van de vloer kan granito voor verschillende interieurstijlen gebruikt worden. Vaak bestaat de vloer uit een mozaïek achtig patroon met diverse kleuren, waardoor het gemakkelijk te stijlen is met unieke woonaccessoires in uw woning.

U kunt uw granito vloer gerust zelf onderhouden. U kunt de vloer gewoon schoon houden door deze te reinigen met een zacht reinigingsproduct en lauw water. We adviseren hierbij om een reinigingsmiddel in huis te halen die speciaal geschikt is voor granito. Voorkom producten op basis van chloor, zuur of schuurmiddelen. Deze zijn namelijk erg schadelijk en kunnen uw granito beschadigen.

Aanvullend op het eigen onderhoud is het aan te raden om zo nu en dan een specialistisch bedrijf in te schakelen. Zij beschikken over de juiste vakkennis en materialen om ervoor te zorgen dat de vloer weer glanst zoals deze hoort te glanzen. De specialistische technieken die wij kunnen bieden zijn:

  • Granito schuren
  • Granito kristalliseren
  • Granito polijsten
  • Granito impregneren
  • Granito afslijpen

 

Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw vloer, en stellen we een behandelingsplan op. Dan ontvangt u vervolgens een offerte van ons, zodat u precies weet wat u mag verwachten.

“Behoud de glans en uitstraling van het karakteristieke granito, door het onderhoud uit te laten voeren door een gespecialiseerd natuursteenspecialist.”

Marmer behandelen is al jaar en dag een bekende naam op het gebied van natuursteen onderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaringen kunnen we een uniek en kwalitatieve onderhoudsbehandeling uitvoeren voor tal van steensoorten. Ook granito behoort tot een van onze expertises.

Het onderhoud van uw granito vloer bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst bespreken we samen wat de benodigde behandeling voor uw vloer is. Dit doen wij graag op locatie om een inschatting te maken van de huidige conditie. Op basis daarvan is het mogelijk om een proefstuk te behandelen op uw vloer, zodat u direct ziet wat het verschil tussen oud en nieuw is. Gaat u daarmee akkoord? Dan zorgen wij dat de gehele vloer weer straalt als nooit tevoren. Daar mag u van op aan!

Lees hier meer over:

Granito vloer polijsten

Granito vloer schoonmaken

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Prachtig eindresultaat, ik ben weer blij met mijn vloer!

On-ge-lofelijk! Door een groot huisfeest veel vlekken en viezigheid op de vloer… Ontzettend vervelend maar Marmerbehandelen wist hier wel raak mee. Prettig contact gehad en ontzettend snel een behandeling aan de vloer laten doen. Ongelofelijk mooi eindresultaat waar ik jaren plezier van heb! Tijd voor het volgende huisfeestje.
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Susanne Zomerse

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Lees hier meer over:

Granito vloer polijsten

Granito vloer schoonmaken

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)