Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Basalt onderhoud

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Basalt onderhoud! Basalt is een vulkanisch gesteente dat is ontstaan door het stollen van lava. De diepzwarte kleur met kleine kristallen geeft uw basaltvloeren een luxueuze uitstraling met een subtiele glinstering. Niet voor niets zijn basalt tegels de laatste jaren steeds populairder geworden. De natuursteen is keihard, waardoor het ontzettend lang meegaat.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Basalt onderhoud door specialistisch team!

Wanneer u in het trotse bezit bent van een prachtige basalt vloer, wilt u deze logischerwijs zo lang mogelijk laten glanzen. Marmer Behandelen weten wij als geen ander wat voor heuse eyecatcher een mooie vloer kan zijn. Merkt u na verloop van tijd dat er vervuiling, krassen of beschadigingen zijn ontstaan? Dan helpen wij u graag verder! Dankzij onze specialistische behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat de vloer weer aanvoelt als nieuw. Dit doen wij door enkel te werken met apparatuur en middelen die goed passen bij de basalt eigenschappen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw vloer weer straalt als nooit tevoren! De doffe gloed verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij de specialistische behandeling van Marmer Behandelen.

De duurzaamheid en sterkte van de steen zorgt ervoor dat de vloer zeer onderhoudsvriendelijk is. Toch is het zo nu en dan nodig om de steensoort specialistisch te onderhouden. Basalt is namelijk gevoelig voor zuren en kan daardoor een doffe gloed creëren. Om de vloer in haar prachtige staat te houden raden we dan ook aan om een specialistisch team in te schakelen dat precies weet hoe zij het gesteente naar behoren moeten behandelen. Marmer behandelen staat voor u klaar.

“Mijn basalt vloer is weer zo goed als nieuw dankzij de specialistische behandeling van Marmer Behandelen. Ontzettend blij met de goede service en expertise!”

Basalt onderhoud

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Wat een Basaltvloer zo uniek maakt

Als geen ander snappen we dat u trots bent op uw basaltstenen vloer. Het lavagesteente zorgt voor een diepzwarte kleur met prachtige fonkelingen die vreugde met zich meebrengt. Basalt heeft unieke eigenschappen die een luxueus gevoel geven aan de woning. Logischerwijs wilt u uw basalttegels dan tijdig de behandeling geven die het nodig heeft, om ervoor te zorgen dat uw vloer de eyecatcher is én blijft!

Basalsteen is zeer sterk dankzij de hardheid van het gesteente. Hierdoor is het een duurzame en zeer slijtvaste steensoort natuursteen, die in menig woning te vinden is. Toch zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de natuursteen glimt zoals het hoort te glimmen. Marmer Behandelen staat voor u klaar voor specialistisch en kundig onderhoud van uw basalt steen.

“Doffe vlekken, eventuele vlekken en andere beschadigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon door kundig basalt onderhoud, wat bestaat uit basalt reinigen en in de opperste kwaliteit opleveren.”

Technieken voor onderhoud basalt natuursteen

Basalt is een prachtige grondstof met een ontzettend mooi achtergrondverhaal. Deze vulkanische natuursteen is namelijk ontstaan door het stollen van lava. Om uw basaltstenen vloer weer te doen glimmen als nooit tevoren raden we u aan om zo nu en dan een specialistisch team in te schakelen. Er zijn een aantal technieken die hierbij komen kijken:

Basalt anti slip maken
Door veroudering van de basalt vloer kan het voorkomen dat deze wat gladder wordt. Voorkom dan ook tijdig uitglijgevaar door een etsende anti-slip behandeling uit te laten voeren.

Basalt kleurverdiepen
Wilt u de prachtige, diepzwarte kleur van uw basaltstenen vloer weer terug krijgen? Dankzij een kleurverdieper krijgt uw vloer weer een geheel nieuwe uitstraling.

Basalt schuren
Na verloop van tijd kunnen er scheuren, groeven en voegen beschadigd raken. Als polijsten of schoonmaken geen verschil geeft, is er altijd nog de mogelijkheid om de vloer te schuren.

Basalt schoonmaken
Schakel de hulp in van een specialistisch team om vlekken volgens een natuurlijke wijze te verwijderen.

Basalt coaten / impregneren
Door impregnatie en coating wordt uw basaltvloer extra bestand tegen chemicaliën en belasting, door als het ware een onzichtbare beschermlaag toe te brengen.

Basalt polijsten
Uw basalt tegels worden volledig gereinigd, waarna deze op glans wordt gebracht dankzij verschillende polijstfases.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Basalt onderhouden door een specialistisch team?

Marmer Behandelen is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van natuursteen onderhoud, –renovatie en reparatie. Daarnaast werken we met specialistische middelen en machines, producten die speciaal zijn ontworpen voor het onderhoud van basaltsteen.
Wij bieden basalt onderhoud aan op zowel particulier als zakelijk niveau. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten zodat u verzekerd bent van tijdig onderhoud van uw natuurstenen vloeren.

Voor meer informatie op het gebied van basalt onderhoud kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Onze experts staan u dan te woord om al uw vragen beantwoord te krijgen.

Gratis prijsindicatie

FAQ’s over Basalt onderhoud

  • Hoe kan ik mijn basaltvloer het beste onderhouden?

    Om uw basaltvloer in optimale conditie te houden, is het aan te raden om een specialistisch team in te schakelen dat bekend is met basaltsteen. Zij kunnen de juiste behandelingen en technieken toepassen om de vloer te reinigen, polijsten, kleurverdiepen, en indien nodig te schuren of te coaten. Het regelmatig schoonmaken en beschermen van de vloer helpt ook om de levensduur te verlengen.

  • Hoe kan ik mijn basalt vloer anti-slip maken?

    Na verloop van tijd kan een basaltvloer gladder worden, wat het risico op uitglijden vergroot. Een specialistisch team kan een etsende anti-slip behandeling uitvoeren om het oppervlak van de vloer ruwer te maken en zo de slipweerstand te verbeteren.

  • Moet ik een specialistisch team inschakelen voor het onderhoud van mijn basalt vloer?

    Hoewel basalt een duurzame en onderhoudsvriendelijke natuursteen is, is het raadzaam om een specialistisch team in te schakelen voor het onderhoud. Zij hebben de kennis, ervaring en de juiste apparatuur om de basaltvloer op de juiste manier te behandelen, en te beschermen. Zo blijft de vloer in optimale staat en behoudt het zijn luxueuze uitstraling.

Lees hier meer over:

Basalt onderhoud

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.