Basalt onderhoud? ✅ Marmer behandelen doet het al 30 jaar!

Bekend van TV

Basalt onderhoud

“Laat uw basaltstenen vloer opnieuw tot leven komen”
Basalt onderhoud! Basalt is een vulkanisch gesteente dat is ontstaan door het stollen van lava. De diepzwarte kleur met kleine kristallen geeft uw basalt vloer een luxueuze uitstraling met een subtiele glinstering. Niet voor niets zijn basalt tegels de laatste jaren steeds populairder geworden. De natuursteen is keihard, waardoor het ontzettend lang meegaat.
500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
0a3b0244-446d-4014-9946-44bd1b299646-min1 0aab2b47-a538-4d9e-822c-d9563339475d-min1

Basalt onderhoud door specialistisch team!

Wanneer u in het trotse bezit bent van een prachtige basalt vloer, wilt u deze logischerwijs zo lang mogelijk laten glanzen. Marmer Behandelen weten wij als geen ander wat voor heuse eyecatcher een mooie vloer kan zijn. Merkt u na verloop van tijd dat er vervuiling, krassen of beschadigingen zijn ontstaan? Dan helpen wij u graag verder! Dankzij onze specialistische behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat de vloer weet aanvoelt als nieuw. Dit doen wij door enkel te werken met apparatuur en middelen die goed passen bij de basalt eigenschappen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw vloer weer straalt als nooit tevoren! De doffe gloed verdwijnt als sneeuw voor de dankzij de specialistische behandeling van Marmer Behandelen.

De duurzaamheid en sterkte van de steen zorgt ervoor dat de vloer zeer onderhoudsvriendelijk is. Toch is het zo nu en dan nodig om de steen specialistisch te onderhouden. Basalt is namelijk gevoelig voor zuren en kan daardoor een doffe gloed creëren. Om de vloer in haar prachtige staat te houden raden we dan ook aan om een specialistisch team in te schakelen dat precies weet hoe zij het gesteente naar behoren moeten behandelen. Marmer behandelen staat voor u klaar.

“Mijn basalt vloer is weer zo goed als nieuw dankzij de specialistische behandeling van Marmer Behandelen. Ontzettend blij met de goede service en expertise!”

Basalt onderhoud

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Als geen ander snappen we dat u trots bent op uw basaltstenen vloer. Het lavagesteente zorgt voor een diepzwarte kleur met prachtige fonkelingen die vreugde met zich meebrengt. Basalt heeft unieke eigenschappen die een luxueus gevoel geven aan de woning. Logischerwijs wilt u uw basalttegels dan tijdig de behandeling geven die het nodig heeft, om ervoor te zorgen dat uw vloer de eyecatcher is én blijft!

Basalsteen is zeer sterk dankzij de hardheid van het gesteente. Hierdoor is het een duurzame en slijtvaste natuursteen, die in menig woning te vinden is. Toch zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de natuursteen glimt zoals het hoort te glimmen. Marmer Behandelen staat voor u klaar voor specialistisch en kundig onderhoud van uw basalt steen.

Basalt is een prachtige grondstof met een ontzettend mooi achtergrondverhaal. Deze natuursteen is namelijk ontstaan door het stollen van lava. Om uw basaltstenen vloer weer te doen glimmen als nooit tevoren raden we u aan om zo nu en dan een specialistisch team in te schakelen. Er zijn een aantal technieken die hierbij komen kijken:

Basalt anti slip maken

Door veroudering van de basalt vloer kan het voorkomen dat deze wat gladder wordt. Voorkom dan ook tijdig uitglijgevaar door een etsende anti slip. behandeling uit te laten voeren.

Basalt kleurverdiepen

Wilt u de prachtige, diepzwarte kleur van uw basaltstenen vloer weer terug krijgen? Dankzij een kleurverdieper krijgt uw vloer weer een geheel nieuwe uitstraling.

Basalt schuren

Na verloop van tijd kunnen er scheuren, groeven en voegen beschadigd raken. Als polijsten of schoonmaken geen verschil geeft, is er altijd nog de mogelijkheid om de vloer te schuren.

Basalt schoonmaken

Schakel de hulp in van een specialistisch team om vlekken volgens een natuurlijke wijze te verwijderen.

Basalt coaten / impregneren

Door impregnatie en coating wordt uw basalt vloer extra bestand tegen chemicaliën en belasting, door als het ware een onzichtbare beschermlaag toe te brengen.

Basalt polijsten

Uw basalt tegels worden volledig gereinigd, waarna deze op glans wordt gebracht dankzij verschillende polijst fases.

Marmer Behandelen is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van natuursteen onderhoud, –renovatie en -reparatie. Daarnaast werken we met specialistische middelen en machines, die speciaal zijn ontworpen voor het onderhoud van basaltsteen.

Wij bieden basalt onderhoud aan op zowel particulier als zakelijk niveau. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten zodat u verzekerd bent van tijdig onderhoud van uw natuurstenen vloer.

Voor meer informatie op het gebied van basalt onderhoud kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Onze experts staan u dan te woord om al uw vragen beantwoord te krijgen.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Mijn Basalt vloer is weer als nieuw!

4 Maanden geleden Marmer behandelen ingeschakeld om onze vloer van basalt weer gloed nieuw laten maken. Door ons grote gezin is het schoonmaken en onderhouden niet altijd even makkelijk. Na het onderhoud zwaar verrast met hoe mooi de vloer eruit zag… Net als nieuw. Ik ben weer verliefd op mijn vloer en huis geworden! Bedankt ❤️
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Annemarie Talen

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)