Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Kwartsiet onderhoud

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Kwartsiet is een statig en luxe natuursteen die veel gelijkenissen heeft met marmer. Niet voor niets is een kwartsiet vloer de laatste tijd ontzettend populair. De luxe uitstraling wilt u natuurlijk graag behouden. Na verloop van tijd kunnen er echter vlekken, beschadigingen en krassen ontstaan. De specialisten van Marmer Behandelen helpen u verder graag.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Wat is kwartsiet onderhoud?

Een kwartsiet, ook wel quartzite genoemd, is een gesteente dat voornamelijk uit het mineraal kwarts bestaat. Het is ontstaan uit kwartszand wat in eerste instantie samengeperst is tot zandsteen. Dit is te kenmerken aan de zandkorrels die nog te vinden zijn. Deze zandsteen is vervolgens verhard door factoren als tijd, druk en temperatuur, waardoor de zandkorrels volledig verdwenen zijn.

Kwartsiet wordt gezien als een alternatief van marmer. Dit komt doordat de uitstraling van de kwartsietsteen gelijkenissen kent met het kostbaardere gesteente. Echter is het een ander soort steen. Marmer is ontstaan vanuit kalksteen, kwartsiet vanuit zandsteen.

Kwartsiet onderhoud

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

De reden waarom kwartsiet vaak als vloer gebruikt wordt in woningen:

Kwartsiet heeft dezelfde uitstraling als marmer;

Kwartsiet is een hard gesteente;

Het is vlekbestendiger dan marmer;

Het is bestand tegen hitte en UV-straling.

Gratis prijsindicatie

  • Laat uw kwartsiet tijdig onderhouden

    Merkt u dat uw kwartsiet vloer na verloop van tijd doffer wordt? Zorg er dan voor dat u kiest voor regelmatig onderhoud door een ervaren natuursteenspecialist. Bij Marmer Behandelen weten we precies hoe we kwartsiet moeten behandelen. We maken hierbij enkel gebruik van producten die specifiek bedoeld zijn om het natuurgesteente aan te pakken.

    Samen bespreken we de wensen voor uw vloer onderhoud. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat er gedaan zal worden. Bij twijfel is het mogelijk om eerst een proefstuk aan te vragen. Wij komen dan bij u langs om een m2 van uw vloer te behandelen. Zo ziet u direct het verschil tussen uw oude vloer en het behandelde stuk. Bent u tevreden? Dan gaan we direct verder om uw vloer volledig aan te passen.

Lees hier meer over:

Kwartsiet onderhoud

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.