Terrazzo ✅ | Natuurstenen vloer ✅ | Neem direct contact op!

Bekend van TV

Terrazzo

“Laat uw terrazzo vloer opnieuw tot leven komen”
In Italië noemt men het terrazzo, in Nederland regelmatig granito. Met beide benamingen bedoelen we precies hetzelfde. Terrazzo is een uniek gesteente dat op een speciale wijze wordt geproduceerd. De steen is honderden jaren geleden in Italië ontstaan, tijdens de bouw van diverse kerken in het land. Voor het realiseren van de kerken gebruikte de Italianen marmer en graniet.

 

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
Voor_1.1-min Na_1.2-min

Terrazzo reinigen door een specialistische natuursteenexpert

Terrazzo is een natuurgesteente met een kenmerkende karakteristiek. De steen is keihard waardoor het ontzettend lang meegaat. Na verloop van tijd kan de glans wel verdwijnen. Men kiest er dan voor om tijdig onderhoud te laten uitvoeren door een specialistisch bedrijf. Na verloop van tijd, doordat duizenden mensen de vloer beliepen, ontstonden langzamerhand de restjes marmer en graniet, wat leidde tot een mozaïek achtige vloer.

Met Marmer behandelen haalt u een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen in huis. Onze expertises lopen breed uiteen, waardoor wij de behandeling van diverse steensoorten kunnen uitvoeren. Terrazzo behoort zeker tot die expertises. Wij zorgen ervoor dat de vloer weer hersteld wordt in zijn oude glorie, waardoor u hem weer met trots kunt tonen aan uw visite.

terrazzo

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Terrazzo is een gesteente met een prachtig en bovenal historisch verhaal. Door de aparte manier van productie is uw terrazzo vloer uniek. Dit komt doordat de toplaag, bestaande uit stukjes marmer en graniet, geheel willekeurig naar voren komen. Dat betekent dat geen enkele terrazzo vloer hetzelfde is.

Een vloer van terrazzo gesteente is een vloer waar u trots op mag zijn. Het is een ware eye catcher die vandaag de dag ontzettend populair is. Dit komt doordat de kleuren uit de vloer een sfeervolle uitstraling geven aan uw woonruimte.

“Terrazzo is een prachtig gesteente met een authentiek verhaal. Zorg ervoor dat de uniciteit van de vloer behouden blijft.”

U kunt uw terrazzo vloer natuurlijk zelf onderhouden. De vloer is gewoon schoon te maken met reinigingsmiddelen en het gebruik van warm water. We adviseren hierbij om een reinigingsmiddel in huis te halen die speciaal geschikt is voor terrazzo. Voorkom producten op basis van chloor, zuur of schuurmiddelen. Deze zijn namelijk erg schadelijk en kunnen uw terrazzo beschadigen. Ga vooraf altijd op onderzoek uit wanneer u zelf het onderhoud van de vloer wilt uitvoeren.

Aanvullend op het eigen terrazzo onderhoud is het aan te raden om zo nu en dan een specialistisch bedrijf in te schakelen. Zij beschikken over de juiste expertise en materialen om ervoor te zorgen dat de vloer weer glanst zoals deze hoort te glanzen. De specialistische technieken die wij kunnen bieden zijn:

  • Terrazzo schuren
  • Terrazzo kristalliseren
  • Terrazzo polijsten
  • Terrazzo impregneren
  • Terrazzo afslijpen

 

Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw terrazzo vloer, en stellen we een behandelingsplan op. Vervolgens ontvangt u een offerte van ons, zodat u precies weet wat u mag verwachten.

Al jaren is Marmer Behandelen een bekende naam op het gebied van natuursteen behandeling. Dankzij onze jarenlange ervaringen kunnen we een uniek en kwalitatieve onderhoudsbehandeling uitvoeren voor tal van steensoorten. Daar hoort terrazzo uiteraard bij.

Het onderhoud van uw terrazzo vloer bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst bespreken we samen wat de benodigde behandeling voor uw vloer is. We luisteren naar uw wensen en kijken wat de huidige conditie van de vloer is. Op basis daarvan is het mogelijk om een proefstuk te behandelen op uw vloer, zodat u direct ziet wat het verschil tussen oud en nieuw is. Gaat u daarmee akkoord? Dan zorgen wij dat de gehele vloer weer straalt als nooit tevoren. Daar mag u van op aan!

Lees hier meer over:

Terrazzo vloer schoonmaken

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Super resultaat! Erg blij dat ik deze beslissing heb genomen. Zeker het geld waard!

Professioneel werkende gasten, die ook als mens erg behulpzaam en meedenkend zijn. Voor een goede prijs mijn terazzo vloer weer zo goed als nieuw gekregen te hebben. Ik kan mijn geluk niet op
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Gennaro

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Lees hier meer over:

Terrazzo vloer schoonmaken

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)