Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Natuursteen Afslijpen

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Bij onze uitgebreide technieken en methodes voor het onderhoud en renoveren, de behandeling of volledige renovatie van natuurstenen vloeren behoort uiteraard ook het afslijpen van natuursteen toplagen. Marmerbehandelen.nl heeft ruime ervaring met natuursteen afslijpen, ook wel slijpen of schuren genoemd.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Nieuwe toplaag door natuursteen afslijpen

Het fijne van marmer is natuurlijk niet alleen de chique uitstraling en het fijne kleurpatroon van de steen. Marmeren vloeren zijn gemaakt om jarenlang gebruikt te worden. Marmer is solide en massief. Daardoor is het mogelijk om door het professioneel afslijpen van uw marmeren vloer een gelijkmatige dunne toplaag weg te slijpen. Wilt u weten hoe het afslijpen van uw marmeren vloer in zijn werking gaat? Wilt u ook weten of onze afslijp technieken kunnen worden uitgevoerd op uw natuurstenen vloeren, aanrecht of badkamer?

Wij informeren u graag over de beste behandelingsmethodes voor uw natuurstenen vloer. De exacte kosten geven we u altijd van tevoren door. Onze scherpe offertes zijn compleet, inclusief alle materialen en arbeidsloon. Wij hebben hart voor natuursteen slijpen en voor uw portemonnee.

“Last van diepe krassen, doffe vlekken of doffe plekken in uw natuursteen vloer? Met natuursteen slijpen wordt uw vloer weer teruggebracht naar nieuw. Oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.”

Natuursteen afslijpen

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Voordelen natuursteen slijpen

Het slijpen van natuursteen biedt verschillende voordelen en kan uw vloeren, aanrechtbladen en andere oppervlakken aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele voordelen van natuursteen slijpen:

Verwijderen van beschadigingen: Door het slijpen van natuursteen kunnen krassen, putjes en andere beschadigingen effectief worden verwijderd. Het slijpproces egaliseert het oppervlak en herstelt de oorspronkelijke gladheid en uniformiteit van het natuursteen.

Verbeterde esthetiek: Slijpen kan het uiterlijk van uw natuursteen aanzienlijk verbeteren. Het verwijdert doffe plekken, vlekken en verkleuringen, waardoor het natuursteen er weer fris en levendig uitziet. Het slijpproces onthult ook de natuurlijke patronen en kleuren van het gesteente, waardoor de schoonheid van uw vloer of aanrechtblad wordt versterkt.

Betere onderhoudsprestaties: Door het slijpen van natuursteen wordt het oppervlak gladder en is hardsteen gemakkelijker schoon te maken. Vuil en stof kunnen zich minder gemakkelijk ophopen in de kleine oneffenheden, waardoor het onderhoud eenvoudiger wordt. Bovendien maakt het gladdere oppervlak het gemakkelijker om beschermende coatings of sealers aan te brengen, waardoor uw natuursteen beter beschermd is tegen vlekken en slijtage.

Verlengde levensduur: Door beschadigingen te herstellen en het natuursteen te verjongen, kan het slijpen de levensduur van uw vloeren en oppervlakken verlengen. Het verwijderen van diepere krassen en slijtage voorkomt verdere schade en zorgt ervoor dat uw natuursteen langer meegaat.

Totaalonderhoud van Natuursteen nodig?

Is het slijpen van uw natuursteen vloer onvoldoende om diepe krassen en doffe plekken volledig te laten verdwijnen? Geen probleem. Marmer Behandelen biedt, naast diverse slijpwerkzaamheden, ook verschillende onderhoudswerken.

Zo kan de glans van de vloer weer naar nieuw worden gebracht door polijsten en pakken we heftige beschadigingen op met kundig renovatiewerk.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Perfecte resultaten met natuursteen slijpen

Marmerbehandelen.nl heeft ervaring geslepen met het afslijpen van marmeren vloeren op verschillende dieptes. Nadat onze marmer expert uw vloer heeft geïnspecteerd wordt naar aanleiding van de diepte van de beschadigingen uw vloer gelijkmatig afgeslepen. Door het vakkundig afslijpen ontstaat er dus een geheel nieuwe en onbeschadigde toplaag. We maken bij het afslijpen van marmer gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van marmer behandeling.

Bovendien hebben wij de beschikking over slijpmachines van verschillende scheuren groottes en snelheden. We gebruiken bij onze slijptechnieken uitsluitend de beste kwaliteit diamant slijpmaterialen.

Hierdoor slijpen we precies weg wat nodig is en geen millimeter meer. Zitter er krassen op uw marmeren vloer of heeft uw vloer lelijke ruwe plekken? Dan willen wij u de resultaten van onze behandeling graag demonstreren. Gratis en zonder verplichtingen. Op een door u gekozen plek kunnen wij 2m² van uw vloer afslijpen, zodat u gelijk de perfecte resultaten zelf kunt zien en beoordelen. Wilt u dat wij uw marmeren vloer weer in ere herstellen? Bel dan nu voor een afspraak. Onze marmer experts zijn u graag van dienst.

Gratis prijsindicatie

Veel gestelde vragen

  • Wat houdt het afslijpen van natuursteen precies in?

    Het afslijpen van natuursteen is een proces waarbij een dunne laag van het oppervlak van het natuursteen wordt verwijderd. Dit wordt gedaan met behulp van slijpmachines en schuurpads met verschillende korrelgroottes. Het doel van het afslijpen is om beschadigingen, krassen, vlekken en onregelmatigheden te verwijderen, waardoor het natuursteen er weer vernieuwd en stralend uitziet.

  • Kan elk type natuursteen worden afgeslepen?

    In principe kan de meeste natuursteen worden afgeslepen, maar het is belangrijk om te weten dat niet alle natuursteensoorten dezelfde hardheid en structuur hebben. Sommige steensoorten zijn harder en kunnen beter tegen het afslijpproces. Daarom is het raadzaam om een professionele specialist te raadplegen die de kennis en ervaring heeft om te bepalen of uw specifieke type natuursteen geschikt is om afgeslepen te worden.

  • Moet ik een professional inschakelen voor het afslijpen van natuursteen?

    Het afslijpen van natuursteen is een specialistische klus die nauwkeurigheid en expertise vereist. Het gebruik van de juiste apparatuur, technieken en kennis is essentieel om schade aan het natuursteen te voorkomen en de beste resultaten te behalen. Het wordt daarom sterk aanbevolen om een professionele specialist in te schakelen die ervaring heeft met het afslijpen van natuursteen. Zij kunnen de juiste aanpak bepalen op basis van het type steen, de staat van het oppervlak en uw specifieke wensen.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.