Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Natuursteen aanrecht onderhoud

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Voor professioneel Natuursteen aanrecht onderhoud van uw natuurstenen aanrecht kunt u uitstekend bij ons terecht. Ieder materiaal heeft voor het blote oog onzichtbare poriën en een soort ‘weerhaakjes’, zelfs natuursteen. Hierdoor kunnen onzuiverheden zoals vetten en vocht opgeslurpt worden.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Uw natuursteen aanrecht onderhouden?

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een natuursteen aanrecht van graniet. Een uitstekende keuze, omdat deze uiterst hygiënisch en hittebestendig is. De meeste granieten aanrechtbladen zijn zwart. Zwart absorbeert alle kleuren en heeft een krachtige, aardse uitstraling die ideaal is voor een ondergrond. Krassen en andere beschadigingen zijn echter wel sneller zichtbaar, des te meer reden om uw natuurstenen aanrecht goed te laten onderhouden. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Een natuurstenen aanrecht van marmer of leisteen komt minder vaak voor, omdat het een exclusieve grondstof is. Duurder in aanschaf en moeilijker in onderhoud. Marmer is namelijk niet erg waterafstotend en de kans op vlekken is daardoor groter dan bijvoorbeeld bij graniet. Dit geldt niet voor leisteen, mits u deze natuursteen laat impregneren. Door deze extra beschermlaag wordt uw natuursteen aanrecht waterafstotend en hittebestendig.

Natuursteen aanrecht onderhouden

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

 • Onderhoudsbedrijf voor het impregneren van uw natuursteen aanrecht

  Ons onderhoudsbedrijf kunt u inschakelen wanneer u uw natuurstenen aanrecht wilt laten impregneren, maar ook voor een professionele reiniging staan wij u graag terzijde. Een mooi en vooral hygiënisch aanrechtblad is belangrijk. In overleg met u kunnen wij zorgen voor een effectieve behandeling. Of het nu gaat om impregneren, afslijpen, een kleine reparatie of totale renovatie, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u graag op dit gebied.

  Zelf uw natuurstenen aanrecht goed onderhouden kan tot op een bepaalde hoogte, maar soms zijn er vlekken, krassen of andere beschadigingen waar u een vakman voor nodig heeft. Met methodes en producten afkomstig uit Spanje onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven in Nederland. Producten die wij rechtstreeks in natuursteen aanbrengen, zodat u niet alleen een korte termijn maar ook de komende jaren kunt genieten van uw mooie natuurstenen aanrecht.

  Natuursteen aanrecht onderhouden

 • Natuurstenen aanrecht laten onderhouden

  Naast het praktische nut, heeft een natuurstenen aanrecht ook een duidelijke decoratieve functie. Aangezien het keukenblad het gehele aanrecht bedekt is het een van de meest prominente onderdelen in uw keuken. Een goed uitziend keukenblad heeft dus een niet te onderschatten invloed op de sfeer van de keuken. Laat ons u helpen om uw natuurstenen aanrecht de aandacht te geven die het verdient.

  Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere leisteen, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  Natuursteen aanrecht onderhouden

Lees hier meer over:

Natuursteen aanrecht onderhoud

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)