Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Natuursteen renovatie

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Bent u de trotse eigenaar of eigenaresse van een huis met een marmeren of granito vloer? Of heeft u bij het verwijderen van een oude vloerbedekking bij toeval iets heel moois gevonden? Dan mag u van geluk spreken, want marmeren Γ©n granieten vloeren zijn gemaakt om levenslang en vaak generaties lang mee te gaan.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Hoe gaat een natuursteen renovatie in zijn werk?

Iedere natuurstenen vloer is voor ons uniek en waardevol. Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en marmersoorten in vloeren, badkamers en aanrechten zijn wij de expert in onderhoudswerk en renovaties. Daarom weten we precies de beste mogelijkheden te selecteren uit ons scala van behandelmethodes.

Wij inspecteren iedere vloer persoonlijk en letten daarbij op de kleurdiepte, de eventuele oneffenheden en de bevestiging ten opzichte van de onderlaag en uw muren. Bovendien hebben we veel oog en aandacht voor in uw vloer verwerkte details zoals kleurcontrasten of sieromlijsting. Op basis hiervan geven we u een deskundig advies, met diverse tips, over de benodigde werkzaamheden.

Toch is ook voor natuurstenen vloeren onderhoud en soms zelfs een echte natuursteen reparatie of renovatie nodig. Hoeveel mooier uw vloer zou kunnen zijn na een vakkundige natuursteen renovatie door de expert in natuursteen en marmer uit Amsterdam kunt u snel ontdekken. Wilt u meer weten over onze behandelingsmethodes en wat wij kunnen betekenen voor uw terrazzo of marmeren vloer?

β€œUw vloer is weer als nieuw dankzij onze natuursteen behandelingen. Herstel de glans van uw natuursteen en kies voor onze expertise.”

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Waarom mijn natuurstenen vloer renoveren?

Een natuurstenen vloer is een prachtige toevoeging aan uw woning. Daar mag u natuurlijk best trots op zijn! Doordat er dagelijks overheen wordt gelopen ontstaan er na verloop van tijd scheuren, krassen, vlekken en andere vervelende schade aan de tegels. Dit wilt u logischerwijs laten herstellen, zodat het natuursteen weer glimt zoals het hoort te glimmen.

Wij van Marmer behandelen zijn expert op het gebied van het herstellen en renoveren van natuursteen. Wij zorgen ervoor dat vloeren weer stralen en dat de glans weer hersteld is. Dit doen wij met liefde voor de steen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over het onderhoud en de renovatie van uw natuurstenen vloer!

Gratis demonstratie op uw vloer

Aan de hand van een gratis proefstukje laten we graag aan u zien wat wij kunnen betekenen voor uw vloer. Wij behandelen namelijk met alle plezier 2mΒ² van uw vloer om u direct het resultaat te laten zien. We pakken dan graag het gedeelte waar een scheur, beschadiging of vuil te vinden is, zodat u direct ziet wat de effecten zijn van een natuursteen renovatie.

Wilt u uw marmeren of granito vloer liever meteen in zijn geheel laten renoveren? Ook dat is met uw Marmer en Natuursteen Specialist prima mogelijk. Wij werken door heel Nederland en zijn u graag van dienst!

Verschillende methodes voor een perfecte natuursteen renovatie

Wij renoveren uw marmeren of granito vloer deskundig en snel en maken daarbij gebruik van hoogwaardige materialen. We zijn op de hoogte van alle moderne technieken op ons vakgebied. Bovendien maken wij, als enige in Nederland, gebruik van een unieke Spaanse methode waarbij we uw marmer van binnenuit kunnen impregneren en kristalliseren. We hebben de beschikking over alle benodigde gereedschappen om te slijpen en te schuren. Ook voor het reinigen en polijsten van alle soorten natuursteen kunt u bij ons terecht. Heeft u een vraag over de renovatie van uw marmeren vloer of wil u een afspraak maken voor een vrijblijvende inspectie? Neem dan nu contact met ons op en bel met uw Marmer en Natuursteen Specialist.

Wij herstellen uw natuurstenen vloeren en laten de glans weer terugkeren!

Wij zijn expert op het gebied van natuursteen renovatie Γ©n natuursteen reparatie!

Natuursteen onderhouden is regelmatig nodig om uw vloeren altijd te laten stralen. Met natuursteen onderhoud bedoelen we: Natuursteen reparatie en natuursteen renovatie. Na verloop van tijd ontstaat er namelijk schade aan uw vloer, die de uitstraling van het natuursteen flink kunnen aantasten. Zo kunnen er na een tijd vlekken, krassen en scheuren ontstaan. We snappen als geen ander dat u deze wilt laten herstellen. Veel van deze beschadigingen zijn op te lossen door het natuursteen te renoveren. Toch komt het weleens voor dat er zwaarder geschut nodig is. Dan kiezen we voor natuursteen repareren.

Natuursteen repareren

Met natuursteen repareren bedoelen wij behandelingen die de grote beschadigingen in uw vloeren kunnen herstellen. Dit kunnen bijvoorbeeld diepe scheuren zijn, die na verloop van tijd steeds groter zijn geworden. Aan de hand van verschillende technieken kunnen wij deze zo goed mogelijk repareren, zonder dat u het terugziet in de vloer of op uw aanrechtblad.

De eye-catcher van uw woning

Zorg ervoor dat uw vloer dΓ© eye-catcher van uw woning wordt. Laat daarom uw natuursteen herstellen en laat krassen, vlekken en scheuren als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wij staan voor u klaar om uw vloer te repareren of renoveren.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Altijd oog voor onze klanten

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

Professionele behandelingsproducten

Expert in vloeren impregneren en polijsten

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

De voordelen van natuursteen renovatie

Regelmatig komt het voor dat er bepaalde tegels in uw vloer extra onderhoud nodig hebben. Renovatie-behandelingen zijn dan niet voldoende. Gelukkig zijn wij ook in staat om diverse natuursteen reparatie werken voor u te kunnen doen. Hierbij worden de grotere beschadigingen dankzij verschillende technieken opgelost, zodat u na de behandeling weer een vloer als nieuw heeft. De soort steen maakt voor ons niet uit. Wij beschikken over de expertise om vrijwel alle natuurstenen vloeren te repareren en renoveren. We benoemen er graag een aantal voor u:

  • Leisteen
  • Marmer
  • Hardsteen
  • Travertin
  • Graniet

En natuurlijk tal van andere soorten. Plan voorafgaand even een afspraak met ons in zodat we weten welke natuursteen we moeten behandelen. We zien u graag binnenkort om uw natuursteen vloer weer als nieuw te herstellen!

Maak de look van uw natuursteen compleet

Naast het renoveren van het natuurgesteente zijn er al van mogelijkheden om de oude glans van het steen weer terug te laten keren. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere: Natuursteen onderhoud, Natuursteen Impregneren, Natuursteen vloer polijsten, Natuursteen schuren en het Kristalliseren van natuursteen.

Wat mag er niet op natuursteen?

Wanneer u van plan bent om de vloer zelf te renoveren of onderhouden, willen we u erop attenderen dat de volgende middelen streng worden afgeraden:

  • Zure middelen. Deze kunnen de vloer ernstig beschadigen;
  • Gebruik geen schuursponsjes of andere ruwe materialen;
  • Geen bijtende middelen;
  • Gebruik nooit heet water;
  • Gebruik bij voorbaat geen groene zeep.

Neem contact met ons op

Wij staan graag voor u klaar voor het behandelen van al uw vragen op het gebied van natuursteen reparatie en renovatie. Samen zoeken we naar een oplossing om uw prachtige vloer weer glans te geven. Zo is het weer de eye-catcher die het hoort te zijn

U kunt eenvoudig telefonisch contact met ons op te nemen. Daarnaast zij wij ook via de mail goed te bereiken. We streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Duidelijke offertes

Ook bieden we u naar aanleiding van onze grondige inspectie een duidelijke offerte aan. Onze vrijblijvende offertes zijn uiteraard inclusief arbeidsloon, materialen en levertijd. Wij werken volgens gepatenteerde procedΓ©s en hebben een ruime ervaring is het behandelen of renoveren van alle soorten en toepassingen natuursteen. Wilt u liever meteen zien wat wij kunnen met uw vloer?

Van marmer polijsten tot een grondige reiniging van uw natuurstenen tegels, en van het polijsten van Chinees hardsteen tot renoveren van leisteen, bij Marmer Behandelen staan we voor u klaar voor een breed aanbod aan diensten.

Gratis prijsindicatie

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.