Natuursteen renovatie? ✅ Al 30+ jaar lange ervaring!

Bekend van TV

Natuursteen renovatie

“Laat uw natuurstenen vloer opnieuw tot leven komen”

Bent u de trotse eigenaar of eigenaresse van een huis met een marmeren of granito vloer? Of heeft u bij het verwijderen van een oude vloerbedekking bij toeval iets heel moois gevonden? Dan mag u van geluk spreken, want marmeren én granieten vloeren zijn gemaakt om levenslang en vaak generaties lang mee te gaan.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
729f452b-8abd-45b5-aa30-9fd36bb4808e-min2 6416e0a7-6250-434f-9cd7-cd68894579f4-min2

Hoe gaat een natuursteen renovatie in zijn werk?

Iedere natuurstenen vloer is voor ons uniek en waardevol. Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en marmersoorten in vloeren, badkamers en aanrechten zijn wij de expert in onderhoudswerk en renovaties. Daarom weten we precies de beste mogelijkheden te selecteren uit ons scala van behandelmethodes.

Wij inspecteren iedere vloer persoonlijk en letten daarbij op de kleurdiepte, de eventuele oneffenheden en de bevestiging ten opzichte van de onderlaag en uw muren. Bovendien hebben we veel oog en aandacht voor in uw vloer verwerkte details zoals kleurcontrasten of sieromlijsting. Op basis hiervan geven we u een deskundig advies, met diverse tips, over de benodigde werkzaamheden.

Toch is ook voor natuurstenen vloeren onderhoud en soms zelfs een echte natuursteen reparatie of renovatie nodig. Hoeveel mooier uw vloer zou kunnen zijn na een vakkundige natuursteen renovatie door de expert in natuursteen en marmer uit Amsterdam kunt u snel ontdekken. Wilt u meer weten over onze behandelingsmethodes en wat wij kunnen betekenen voor uw terrazzo of marmeren vloer?

“Uw vloer is weer als nieuw dankzij onze natuursteen behandelingen. Herstel de glans van uw natuursteen en kies voor onze expertise.”

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Natuursteen renovatie

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Altijd oog voor onze klanten

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

Professionele behandelingsproducten

Expert in vloeren impregneren en polijsten

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Een natuurstenen vloer is een prachtige toevoeging aan uw woning. Daar mag u natuurlijk best trots op zijn! Doordat er dagelijks overheen wordt gelopen ontstaan er na verloop van tijd scheuren, krassen, vlekken en andere vervelende schade aan de tegels. Dit wilt u logischerwijs laten herstellen, zodat het natuursteen weer glimt zoals het hoort te glimmen.

Wij van Marmer behandelen zijn expert op het gebied van het herstellen en renoveren van natuursteen. Wij zorgen ervoor dat vloeren weer stralen en dat de glans weer hersteld is. Dit doen wij met liefde voor de steen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over het onderhoud en de renovatie van uw natuurstenen vloer!

Aan de hand van een gratis proefstukje laten we graag aan u zien wat wij kunnen betekenen voor uw vloer. Wij behandelen namelijk met alle plezier 2m² van uw vloer om u direct het resultaat te laten zien. We pakken dan graag het gedeelte waar een scheur, beschadiging of vuil te vinden is, zodat u direct ziet wat de effecten zijn van een natuursteen renovatie.

Wilt u uw marmeren of granito vloer liever meteen in zijn geheel laten renoveren? Ook dat is met uw Marmer en Natuursteen Specialist prima mogelijk. Wij werken door heel Nederland en zijn u graag van dienst!

Wij renoveren uw marmeren of granito vloer deskundig en snel en maken daarbij gebruik van hoogwaardige materialen. We zijn op de hoogte van alle moderne technieken op ons vakgebied. Bovendien maken wij, als enige in Nederland, gebruik van een unieke Spaanse methode waarbij we uw marmer van binnenuit kunnen impregneren en kristalliseren. We hebben de beschikking over alle benodigde gereedschappen om te slijpen en te schuren. Ook voor het reinigen en polijsten van alle soorten natuursteen kunt u bij ons terecht. Heeft u een vraag over de renovatie van uw marmeren vloer of wil u een afspraak maken voor een vrijblijvende inspectie? Neem dan nu contact met ons op en bel met uw Marmer en Natuursteen Specialist.

Wij herstellen uw natuurstenen vloeren en laten de glans weer terugkeren!

Natuursteen onderhouden is regelmatig nodig om uw vloeren altijd te laten stralen. Met natuursteen onderhoud bedoelen we: Natuursteen reparatie en natuursteen renovatie. Na verloop van tijd ontstaat er namelijk schade aan uw vloer, die de uitstraling van het natuursteen flink kunnen aantasten. Zo kunnen er na een tijd vlekken, krassen en scheuren ontstaan. We snappen als geen ander dat u deze wilt laten herstellen. Veel van deze beschadigingen zijn op te lossen door het natuursteen te renoveren. Toch komt het weleens voor dat er zwaarder geschut nodig is. Dan kiezen we voor natuursteen repareren.

Natuursteen repareren

Met natuursteen repareren bedoelen wij behandelingen die de grote beschadigingen in uw vloeren kunnen herstellen. Dit kunnen bijvoorbeeld diepe scheuren zijn, die na verloop van tijd steeds groter zijn geworden. Aan de hand van verschillende technieken kunnen wij deze zo goed mogelijk repareren, zonder dat u het terugziet in de vloer of op uw aanrechtblad.

De eye-catcher van uw woning

Zorg ervoor dat uw vloer dé eye-catcher van uw woning wordt. Laat daarom uw natuursteen herstellen en laat krassen, vlekken en scheuren als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wij staan voor u klaar om uw vloer te repareren of renoveren.

Regelmatig komt het voor dat er bepaalde tegels in uw vloer extra onderhoud nodig hebben. Renovatie-behandelingen zijn dan niet voldoende. Gelukkig zijn wij ook in staat om diverse natuursteen reparatie werken voor u te kunnen doen. Hierbij worden de grotere beschadigingen dankzij verschillende technieken opgelost, zodat u na de behandeling weer een vloer als nieuw heeft. De soort steen maakt voor ons niet uit. Wij beschikken over de expertise om vrijwel alle natuurstenen vloeren te repareren en renoveren. We benoemen er graag een aantal voor u:

  • Leisteen
  • Marmer
  • Hardsteen
  • Travertin
  • Graniet

 

En natuurlijk tal van andere soorten. Plan voorafgaand even een afspraak met ons in zodat we weten welke natuursteen we moeten behandelen. We zien u graag binnenkort om uw natuursteen vloer weer als nieuw te herstellen!

Wij staan graag voor u klaar voor het behandelen van al uw vragen op het gebied van natuursteen reparatie en renovatie. Samen zoeken we naar een oplossing om uw prachtige vloer weer glans te geven. Zo is het weer de eye-catcher die het hoort te zijn

U kunt eenvoudig telefonisch contact met ons op te nemen. Daarnaast zij wij ook via de mail goed te bereiken. We streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Ook bieden we u naar aanleiding van onze grondige inspectie een duidelijke offerte aan. Onze vrijblijvende offertes zijn uiteraard inclusief arbeidsloon, materialen en levertijd. Wij werken volgens gepatenteerde procedés en hebben een ruime ervaring is het behandelen of renoveren van alle soorten en toepassingen natuursteen. Wilt u liever meteen zien wat wij kunnen met uw vloer?

Lees hier meer over:

Natuursteen onderhoud

Natuursteen Impregneren

Natuursteen vloer polijsten

Natuursteen Schoonmaken

Natuursteen schuren

Natuursteen Afslijpen

Kristalliseren van natuursteen

Kalk verwijderen natuursteen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Mooi resultaat, vloer weer bijna als nieuw.

Marmerbehandelen heeft van mijn doffe saaie vloer een eyecatcher gemaakt! Je ziet dat het gemaakt is met liefde waarbij alleen een kwalitatief eindresultaat goed genoeg is.
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Valentijn Daplier

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Lees hier meer over:

Natuursteen onderhoud

Natuursteen Impregneren

Natuursteen vloer polijsten

Natuursteen Schoonmaken

Natuursteen schuren

Natuursteen Afslijpen

Kristalliseren van natuursteen

Kalk verwijderen natuursteen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)