Marmer onderhoud nodig? ✅ Dat kan bij marmer behandelen!

Bekend van TV

Marmer onderhoud

“Laat uw marmeren vloer opnieuw tot leven komen”

Marmer is een prachtige natuursteen waarbij tijdig en professioneel onderhoud essentieel is. Zeker wanneer u zo lang mogelijk wilt blijven genieten van uw marmer vloer is marmer onderhoud een must! Bij Marmer Behandelen weten we hoe wij uw marmer vloer in de optimale conditie kunnen behouden.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
e2d49830-0988-4427-9e9a-6ea70c6a54cd-min 4109cbf2-03b7-4722-bbe0-d77a0ea713d9-min

Waarom marmer onderhouden?

Marmer is een prachtige steensoort, waar mening men ontzettend trots op is. De natuursteen is een stuk minder hard dan andere natuurstenen is, waardoor het veel behoefte heeft aan tijdig onderhoud. Door het poreuze karakter kunnen er eenvoudig krassen en vlekken op marmer ontstaan. Zeker wanneer de vloer in aanraking komt met zand of zuren verdwijnt de glans die het doorgaans hoort te hebben.

U kunt het marmer goed zelf onderhouden door het gebruik van de juiste materialen. Met een droge doek kunt u bijvoorbeeld al veel vlekken wegwerken. Merkt u dat de hardnekkige vlekken blijven? Dan kunt u een stap verder gaan door met schoon water op een vochtige doek, in combinatie met een zuurvrije grondreiniger te gaan boenen. Gebruik hierbij lauwwarm water zodat er geen nieuwe doffe vlekken gaan ontstaan. Onderhoud u de vloer op een juiste manier? Dan zal de frequentie in onderhoud sterk afnemen.

Als u ervoor wilt zorgen dat uw vloer de uitstraling behoud die het verdient, adviseren wij u om te kiezen voor marmer onderhoud. Wij pakken hierbij alle soorten marmer aan en maken het marmer schoon, krasvrij en verwijderen de oude waslagen.

Marmer onderhoud

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Om krassen en vlekken uit uw vloer te verwijderen, en om problemen in de toekomst te voorkomen, bestaat marmeren vloer onderhoud uit verschillende behandelingen. Deze leggen we kort voor u uit:

Strippen:

Aangebrachte schoonmaakmiddelen, onderhoudsproducten, was- of impregneerlagen worden verwijderd door specialistische behandeling. Marmer strippen wordt meestal door polijsten en kristalliseren gerealiseerd.

Schuren:

Krassen, looppaden en hardnekkige vlekken worden dankzij speciale schuurmachines verwijderd. Bij marmer schuren houden we uw meubilair stofvrij.

Reinigen:

Marmer reinigen is nodig wanneer er vlekken of verkleuringen zijn ontstaan in uw marmeren vloer. Dit doen wij door speciale reinigingsproducten te gebruiken.

Afslijpen:

Grove beschadigingen, diepe krassen en hoogteverschillen worden verholpen door een gelijkmatige toplaag af te slijpen.

Polijsten:

Door verschillende polijstfases verdwijnen oneffenheden als sneeuw voor de zon en komt de glans van marmer weer terug. U kiest zelf of u een lichtglanzende of hoogglanzende vloer wilt.

Kristalliseren:

De glans van uw vloer wordt teruggebracht van binnenuit door onze unieke methodes toe te passen. Wij verwarmen uw vloer door een lichte constante wrijving. Zo gaan de poriën van het marmer open en worden de kristallen opgenomen. Na het afkoelen sluit de steen door het uitzetten van de kristallen. Uw vloer is weer hard, volledig water- en vuilbestendig en heeft haar glans weer terug.

Impregneren:

Door impregneren wordt uw vloer beschermd tegen vocht, vlekken en algemeen vuil. Ons speciale impregneermiddel dringt diep in de steen en hecht zich. Schoonmaken is daarna gemakkelijker. U heeft de keuze uit een naturel of een kleur verdiepend effect.
Twijfel je welke behandeling het beste past bij uw marmeren vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij tijdig en zorgvuldig onderhoud van marmer zorgt u ervoor dat uw marmeren vloer weer glanst zoals deze hoort te glanzen. Beschadigingen, krassen en vlekken maken plaats voor de glans van het prachtige natuursteen. De mate van glans bepaalt u zelf. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze behandelingen daarop aan. Dit doen wij tevens voor alle soorten natuursteen.

Dankzij onze onderhoud marmer werkzaamheden zorgen wij ervoor dat beschadigingen wegblijven en u weer kunt genieten van uw vloer. Om u te overtuigen demonstreren wij graag een gratis proefstuk op een marmeren oppervlak. Zo kunt u vergelijken of onze behandelingen effect hebben. Wanneer u niet tevreden bent maken we de werkzaamheden ongedaan en betaalt u niets.

Heeft u vragen over marmer onderhoud of de specifieke behandelingen? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier meer over:

Marmer impregneren

Marmer vloer polijsten

Marmer renoveren

Marmer schuren

Vlekken verwijderen uit marmer

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Prachtig eindresultaat. Ze maken hun belofte waar!

De naam zegt het al… Marmerbehandelen. Het is deze mannen gelukt om de vloer weer helemaal tot leven te wekken. Ik ben super blij! Van schuren tot polijsten.. Alles klopte en heeft geresulteerd in een geweldig eindresultaat.
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Alex de Jager

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Lees hier meer over:

Marmer impregneren

Marmer vloer polijsten

Marmer renoveren

Marmer schuren

Vlekken verwijderen uit marmer

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)