Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Marmer vloer polijsten

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Marmer vloer polijsten! Door veelvuldig gebruik kan de schoonheid en glans van een marmeren vloer snel verloren gaan. Marmer Behandelen is al jarenlang dé expert op het gebied van marmeren vloeren.

Wij zorgen ervoor dat uw marmeren vloer er weer uit ziet als nieuw. Bij Marmer Behandelen kunt u vrijblijvend een proefstuk aanvragen om uw marmeren vloer te laten polijsten. Hierbij is het mogelijk om verschillende natuursteen soorten aan te pakken.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Wilt u uw marmer vloer polijsten?

Heeft u na verloop van tijd krassen, doffe kleuren of andere beschadigingen in uw marmer vloer? Marmer polijsten is dan een zeer geschikte wijze om de vloer weer te doen glanzen. Wij beschikken over de benodigde expertise en vaardigheden om het marmer met zorg en passie te behandelen. Binnen korte tijd verdwijnen alle oneffenheden als sneeuw van de zon en kunt u weer genieten van uw prachtige marmer vloer.

Waarom marmer polijsten?

Als geen ander snappen we dat u trots bent op uw marmeren vloer. Daarom is het belangrijk om deze in goede conditie te houden. Goed en tijdig onderhoud, gecombineerd met de juiste behandeling zijn nodig om uw marmer vloer zo mooi mogelijk te houden.

Door veelvuldig gebruik kan de marmeren vloer dof worden en kunnen er verschillende beschadigingen ontstaan. Marmer polijsten zorgt ervoor dat de vloer zoals u deze kent weer haar specifieke kenmerken terugkrijgt. Marmeren vloer polijsten wordt ook wel ‘zoeten’ genoemd. Hiermee worden de krassen verwijderd en ontstaat er een nieuwe glans zoals u deze gewend bent.

Polijsten marmer zorgt ervoor dat uw marmer vloer weer glanst zoals deze hoort te glanzen. Zorg voor tijdig onderhoud en schakel de hulp in van Marmer Behandelen.

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Wat tast marmer aan?

Marmer kan aangetast worden door verschillende factoren. Enkele veelvoorkomende oorzaken van marmeraantasting zijn:

Zure stoffen: Marmer is gevoelig voor zure stoffen zoals citroensap, azijn of zure reinigingsmiddelen. Deze kunnen het oppervlak van het marmer aantasten en vlekken veroorzaken.

Krassen: Marmer is relatief zacht en kan gemakkelijk bekrast worden door scherpe voorwerpen zoals messen, sleutels of schurende materialen.

Hitte: Extreme hitte kan marmer beschadigen. Plaats geen hete pannen of voorwerpen rechtstreeks op het marmeren oppervlak, omdat dit vlekken of verkleuring kan veroorzaken.

Water en vocht: Marmer is poreus en kan gevoelig zijn voor vocht. Langdurige blootstelling aan water of vocht kan vlekken, verkleuring en zelfs schimmelvorming veroorzaken.

Professioneel polijsten marmer vloer

Marmer polijsten met de hand is mogelijk wanneer er sprake is van kleine beschadigingen. Na verloop van tijd kunnen er echter diepere krassen en grote vlekken ontstaan. Mocht daar sprake van zijn raden we aan om een professionele bedrijf in te schakelen. Zij beschikken over de juiste kennis en werken met zorg aan uw marmeren vloer. Hierbij is het doel om de oude glans weer terug te laten keren.

Tijdig onderhoud en specialistische behandelingen kunnen ervoor zorgen dat uw marmer vloer er weer uit ziet als nieuw. U kunt vrijblijvend een proefstuk aanvragen om het verschil te kunnen zien op een aantal vierkante meters. Wij delen graag onze ervaring met marmer polijsten. Gaat u akkoord met het proefstuk? Dan gaan we aan de slag om de vloer volledig te polijsten.

Marmer laten polijsten door een specialist

Na intensief gebruik zult u merken dat het marmer beschadigd raakt. Matte vlekken, doffe plekken, krassen en andere beschadigingen zorgen ervoor dat de glans van marmer sterk afneemt. Om uw marmeren vloer haar glans weer terug te geven kiest u voor marmer polijsten. Voor het beste resultaat laat u dit over aan de ervaren specialisten van Marmer Behandelen. Wij bekijken graag vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor uw natuursteen vloer.

Wilt u meer informatie of een indicatie van de marmer polijsten prijs? Of wilt u gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij polijsten alle soorten natuursteen vloeren en werken door heel Nederland.

marmerbehandelenrotterdam-c2H-1

De voordelen van marmer polijsten

Er zijn tal van voordelen voor het polijsten van uw marmer. We benoemen er een aantal:

Herstelt de glans: Marmer polijsten herstelt de oorspronkelijke glans en elegantie van het marmeroppervlak.

Verwijdert krassen en vlekken: Het polijstproces helpt bij het verwijderen van krassen, vlekken en andere beschadigingen op het marmer.

Beschermt tegen slijtage: Door het polijsten wordt een beschermende laag aangebracht die het marmer beschermt tegen dagelijkse slijtage.

Verbetert de duurzaamheid: Het polijsten versterkt de structuur van het marmer en verlengt de levensduur ervan.

Esthetische uitstraling: Marmer polijsten geeft het oppervlak een prachtige en luxueuze uitstraling, waardoor de algehele esthetiek van de ruimte wordt verbeterd.

Hoe kan ik zelf marmer polijsten?

Als er in uw marmeren natuursteen vloer kleine vlekken of krasjes ontstaan kunt u deze zelf verhelpen dankzij gebruik van de juiste materialen en technieken. Een boenmachine met polijstschijf en de nodige impregneermiddelen kunnen ervoor zorgen dat krassen worden weggewerkt en de traditionele glans weer terugkeert. Wanneer u uw vloer regelmatig reinigt, en de steen volledig meepakt, zult u merken dat de vloer lang mee zal gaan.

Mocht er sprake zijn van diepere krassen en hardnekkige vlekken raden wij aan om te kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf. Een marmer vloer heeft een speciale behandeling nodig en daarom is het verstandig om te kiezen voor een professionele behandeling.

Marmer polijsten is daarnaast geen standaard werk, er is veel expertise nodig om de behandeling goed uit te kunnen voeren. Onze specialisten van Marmer Behandelen beheersen alle facetten op het gebied van polijsten marmer. Een verfijnde afwerking staat hierbij centraal.

Kun je marmer met chloor reinigen?

Het wordt over het algemeen afgeraden om marmer met chloor te reinigen. Chloor is een zeer krachtig bleekmiddel en kan schadelijk zijn voor marmer. Het zuur in chloor kan de kalkcomponenten in marmer aantasten en leiden tot verkleuring, vlekken of zelfs structurele schade.

Voor het reinigen van marmer wordt aangeraden om milde en pH-neutrale reinigingsmiddelen te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor natuursteen. Deze reinigingsmiddelen zijn zachter voor het marmer en helpen bij het verwijderen van vuil en vlekken zonder de natuurlijke glans en schoonheid van het marmer aan te tasten.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Het eindresultaat van marmer polijsten

Na het marmeren vloer polijsten ziet u direct resultaat. Dat komt doordat oneffenheden zoals krassen en beschadigingen direct kunnen worden verwijderd. Daarnaast krijgt de marmeren vloer weer een heel nieuwe glans.

U bepaalt als eigenaar van de vloer in welke mate de vloer gaat glanzen. Zo kunt u kiezen voor een licht glanzende vloer of een vloer met hoogglans. Wij luisteren naar uw wens en passen onze werkzaamheden daarop aan. Doffe vlekken en andere beschadigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uiteraard kunnen we u wel van kundig advies voorzien wanneer u nog niet goed weet hoe u de glans wilt laten herstellen.

Verschil tussen marmer schuren en polijsten

Marmer schuren en polijsten zijn beide behandelingen die worden toegepast om de oppervlakteconditie van marmer te verbeteren, maar ze verschillen in hun doel en uitvoering.

Marmer schuren is een proces waarbij een grovere schuurmethode wordt gebruikt om oneffenheden, krassen, vlekken of beschadigingen van het marmeren oppervlak te verwijderen. Dit wordt meestal gedaan met behulp van schuurschijven met verschillende korrelgroottes, die progressief fijner worden. Door het schuren wordt de bovenste laag van het marmer afgevlakt, waardoor een gladde en gelijkmatige oppervlakte ontstaat.

Marmer polijsten is een vervolgstap na het schuren en heeft als doel om het marmeren oppervlak een glanzende en spiegelende afwerking te geven. Bij het polijsten worden fijnere schuurmaterialen gebruikt, zoals polijstpads of polijstpasta, om de oppervlakteglans te versterken en eventuele resterende onvolkomenheden verder te verminderen. Dit proces zorgt voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat en brengt de natuurlijke schoonheid van het marmer naar voren.

Marmer polijsten kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor marmer polijsten? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de marmer vloer polijsten kosten te achterhalen. Onze experts staan u graag te woord om een inschatting te maken voor uw situatie.

Neem contact op met Marmer Behandelen om erachter te komen wat u kwijt zult zijn aan een specialistische behandeling van uw marmeren vloer. Wij geven advies op maat om ervoor te zorgen dat u precies weet wat u mag verwachten. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt kunnen wij de conditie van uw vloer bespreken en een indicatie geven van de marmersteen polijsten prijs. Ook een vrijblijvende offerte kunt u altijd aanvragen.

“Oppervlakkige krasjes en hardnekkige beschadigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij Marmer Behandelen.”

Diepere beschadigingen in uw marmeren vloer?

Naast het polijsten van uw marmeren vloer zijn er tal van andere behandelingen mogelijk om de vloer weer terug te laten keren naar de oude glorie. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u last heeft van grote diepe vlekken in het marmer. U zou dan kunnen overwegen om de vloer op een kundige wijze te laten behandelen door Marmer Behandelen. In diverse fases zorgen wij er dan voor dat de vlekken zo goed als weg zullen zijn.

Na verloop van tijd kan uw marmeren ondergrond flink beschadigen. Een oplossing hiervoor is marmeren vloer schuren. Dit is een behandeling die een stap verder gaat dan uw marmeren vloer laten polijsten. Het is een groffere methode waarbij dieper liggende beschadigingen ook worden opgepakt.

Lees meer over marmeren vloer schuren

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Kies voor Marmer Behandelen

Bij Marmer Behandelen bent u aan het juiste adres voor diverse behandelingen van uw marmeren of natuurstenen vloer Of het nu gaat om natuursteen polijsten of het algehele onderhoud van uw marmeren vloer, wij staan voor u klaar.

Ons ervaren team van specialisten beschikt over de kennis en expertise om uw marmeren vloer weer in optimale staat te brengen. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen we voor een professionele en duurzame behandeling.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over de beste methodes om uw marmeren vloer weer in de oude glans te laten herstellen.

Gratis prijsindicatie

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)