Natuursteen onderhoud doen? ✅ | Marmer behandelen doet het

Bekend van TV

Natuursteen onderhoud

“Laat uw natuurstenen vloer opnieuw tot leven komen”

Na verloop van tijd zal uw natuursteen vloer zijn glans verliezen. Door beschadigingen, krassen, vlekken en verkleuringen verdwijnt de prachtige uitstraling die het hoort te hebben. Bij Marmer Behandelen zijn wij ervaren op het gebied van natuursteen onderhoud en kunnen we diverse onderhoudswerkzaamheden aanbieden.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
280e07a7-da74-46d9-9952-b91f75f98d7f-min1 91b56b7c-0cc1-4db4-8898-11ea41febb6f-min1

Technieken van onderhoud natuursteen

voor natuurstenen vloer onderhoud zijn er verschillende technieken mogelijk. Welke behandeling wij toepassen is afhankelijk van het soort natuursteen, de huidige conditie en natuurlijk uw wensen. Ons aanbod aan onderhoudswerkzaamheden bestaat uit:

Reinigen:

Het verwijderen van doffe vlekken en beschadigingen van natuursteen door voedingsmiddelen en algemene verkleuringen. Hierbij maken we altijd gebruik van de juiste producten.

Strippen:

Hierbij ontdoen we de vloer van oude impregneer- of waslagen, reinigingsproducten of onderhoudsproducten. Strippen wordt vaak gedaan voor het polijsten en kristalliseren.

Schuren:

Verwijderen van oppervlakkige krassen, looppaden en hardnekkige vervuiling door middel van speciale schuurmachines en verschillende schuurfases.

Afslijpen:

Verhelpen van grove beschadigingen, diepe krassen en hoogteverschillen door het afslijpen van een gelijkmatige toplaag.

Polijsten:

Polijsten in verschillende fases waardoor oneffenheden direct verdwijnen en de glans weer terug komt. Kies zelf voor een lichtglanzende of hoogglanzende vloer.

Kristalliseren:

Opnieuw laten glanzen van de vloer van binnenuit door onze unieke methode. Door een lichte constante wrijving wordt de vloer verwarmd. Zo openen de poriën van de steen en worden de kristallen opgenomen. Vervolgens koelt de steen af en sluiten de poriën door uitzetting van de kristallen. De vloer is nu hard, volledig water- en vuilbestendig en heeft haar glans weer terug.

Impregneren:

Beschermen van de natuursteen vloer tegen vocht, doffe plekken, lelijke vlekken en vuil. Ons speciale impregneermiddel kan tot diep in de steen doordringen en zich hechten. Dit maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Een naturel of een kleur verdiepend effect is mogelijk. Voor het beste resultaat moeten uw meubels tijdelijk uit huis.

Natuursteen

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Eenvoudige handelingen zoals een wekelijkse reiniging kunt u zelf uitvoeren. Probeer hier altijd chemische reinigingsmiddelen of middelen met citroenzuur te vermijden. Deze kunnen uw vloer, gemaakt van natuurlijk product, namelijk vervelend aantasten. Omdat iedere steensoort uniek is vraagt elke natuurstenen vloer om een andere aanpak. Een verkeerde handeling kan leiden tot blijvende schade.

Wanneer u kiest voor een professionele natuursteenexpert bent u verzekerd van kundig advies en vakmanschap. En daarnaast natuurlijk gebruik van de juiste middelen. Optimaal resultaat is een understatement.

Als natuursteenspecialist weten we als geen ander wat er nodig is om de oude glans van natuurgesteente naar eren te herstellen. Dankzij jarenlange vakkennis en het gebruik van specialistische middelen zorgen wij ervoor dat uw vloer weer de glans krijgt die het verdient. Zo kunt u deze weer met trots tonen aan uw visite.

De verschillende soorten natuursteen waar Marmer Behandelen onderhoudswerkzaamheden voor verzorgd:

  • Marmer
  • Kwartsiet
  • Leisteen
  • Travertin
  • Graniet
  • Granito
  • Terrazzo
  • Diverse hardsteensoorten

Naast de bovenstaand beschreven natuursteen soorten zijn er nog tientallen andere natuurgesteentes waar Marmer Behandelen het onderhoud voor kan verzorgen.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in ons vaandel. Daarom vertrekken wij pas wanneer we 100% tevreden zijn. We laten de resultaten ook altijd aan de klant zien voordat we onze materialen opruimen. Uw oude vloer wordt dan weer in nieuwstaat opgeleverd.

Dankzij onze uitgebreide kennis, in combinatie met de geschikte middelen en innovatieve apparatuur, zorgen wij ervoor dat uw vloer weer glanst als nooit tevoren. Wilt u eerst een proefstuk zien, voordat u beslist om verder in zee te gaan met ons? Dat kan! In goed overleg komen we op afspraak langs om een stuk van uw vloer te behandelen, zodat u daadwerkelijk het verschil kan zien. Bij Marmer Behandelen bent u op het juiste adres voor totaal onderhoud van de hoogste kwaliteit.

Lees hier meer over:

Natuursteen Impregneren

Natuursteen vloer polijsten

Natuursteen renovatie

Natuursteen Schoonmaken

Natuursteen schuren

Natuursteen Afslijpen

Kristalliseren van natuursteen

Kalk verwijderen natuursteen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Mijn vloer is als nieuw, super blij mee

Na eindeloos zelf onderhoud te verrichten aan de vloer de hoop opgegeven. Ik ben uitgekomen bij Marmerbehandelen. Het sprak mij erg aan. Nu is mijn vloer niet meer te onderscheiden van wat het eerst was. Ik ben blij, echt heel blij!
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Gina Marchesi

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Lees hier meer over:

Natuursteen Impregneren

Natuursteen vloer polijsten

Natuursteen renovatie

Natuursteen Schoonmaken

Natuursteen schuren

Natuursteen Afslijpen

Kristalliseren van natuursteen

Kalk verwijderen natuursteen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)