Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Natuursteen behandelen

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Natuursteen behandelen kan echter op meerdere manieren. Soms kan het goed laten reinigen al voldoende zijn, maar als u vlekken, krassen of andere beschadigingen heeft zullen wij u advies geven over hoe te handelen. Uiteindelijk bent u diegene die bepaalt hoe u uw natuursteen weer in ere wilt herstellen.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Natuursteen wordt zowel binnen als buiten gebruikt, en is van oudsher een populair product voor in de tuin. Denk aan Belgisch hardsteen, leisteen of travertin. Heeft u een natuurstenen tegels terras dat in de loop der jaren of na intensief gebruik professioneel onderhoud nodig heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar uw natuursteen ook ligt, binnen of buiten, u kunt altijd een beroep op ons doen.

Er zijn vele soorten natuursteen tegels die elk over unieke eigenschappen beschikken. Graniet, marmer, leisteen, travertin, Belgisch hardsteen etc. Niet elk soort natuursteen kan op dezelfde manier worden behandeld en wij als natuursteenspecialist weten precies welk onderhoud het beste is. Stel, uw natuurstenen vloer is in de loop van de jaren dof geworden. Marmer, leisteen en vele andere soorten natuursteen kunnen wij door middel van polijsten weer laten schitteren. Bovendien legt polijsten een soort van beschermlaag op het natuursteen waardoor deze afwerking ideaal is voor uw vloer, want het beperkt het slijtage risico.

Gedegen onderhoud van natuursteen

Gedegen onderhoud van uw natuursteen vloer begint altijd met grondig reinigen. Of het nu gaat om uw natuurstenen vloer in de woonkamer of uw terras. Het is specialistisch werk dat u beter aan vakmensen kunt overlaten. Onze kennis en ervaring zullen onaangename vergissingen voorkomen die nadelig kunnen zijn voor het uiterlijk van de bestaande vloeren of erger nog, die de unieke structuur van het natuursteen aantasten. Natuursteen is en blijft een prachtig materiaal dat wij altijd met de nodige voorzichtigheid behandelen.

Gedegen onderhoud van natuursteensoorten begint altijd met grondig reinigen. Of het nu gaat om uw natuurstenen vloer in de woonkamer of uw terras, dit specialistische werk laat u beter over aan vakmensen. Bij Marmer Behandelen begrijpen we de complexiteit van natuursteen en hebben we de kennis en ervaring om het op de juiste manier te behandelen.

Onze professionele aanpak voorkomt onaangename vergissingen die nadelige gevolgen kunnen hebben voor het uiterlijk van uw vloer, of nog erger, de unieke structuur van het natuursteen kunnen aantasten. Wij behandelen natuursteen vloeren altijd met de nodige voorzichtigheid, omdat we weten dat het een prachtig en kostbaar materiaal is.

Natuursteen behandelen

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen van natuursteen behandelen

Het behandelen van natuursteen biedt verschillende voordelen die bijdragen aan het behoud en de uitstraling van uw natuurstenen oppervlakken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het behandelen van natuursteen:

 • Bescherming: Door natuursteen te behandelen, zoals het aanbrengen van een beschermende sealer, wordt een barrière gecreëerd die de steen beschermt tegen vlekken, vuil en kalk en vocht. Dit helpt de levensduur van het materiaal te verlengen en voorkomt schade door dagelijks gebruik.
 • Onderhoudsgemak: Behandelde natuursteen is over het algemeen gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. De beschermlaag voorkomt dat vuil en vlekken diep in de poriën van de steen doordringen, waardoor ze eenvoudig kunnen worden verwijderd met reguliere reinigingsmethoden.
 • Verfraaiing: Natuursteenbehandelingen, zoals polijsten en kristalliseren, kunnen de natuurlijke schoonheid van het materiaal naar voren brengen. Hierdoor krijgt uw natuursteenoppervlak een glanzende en aantrekkelijke uitstraling.
 • Duurzaamheid: Behandelde natuursteen is beter bestand tegen slijtage en beschadiging. De beschermende laag helpt de steen te weerstaan tegen krassen, schuren en andere vormen van fysieke belasting, waardoor uw oppervlak langer meegaat.
 • Waardevolle investering: Het behandelen en impregneren van natuursteen is een investering in de toekomst. Door het regelmatig onderhouden en beschermen van uw natuurstenen oppervlakken behouden ze hun waarde en blijven ze er jarenlang mooi uitzien.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Totaalonderhoud van uw natuursteen

Natuursteen is een prachtig en duurzaam materiaal dat vaak wordt gebruikt in vloeren, wanden, marmeren vloer aanrechtbladen en andere oppervlakken in huis. Om de natuurlijke schoonheid en glans van uw natuursteen te behouden, is regelmatig onderhoud essentieel. Bij Marmer Behandelen begrijpen we het belang van totaalonderhoud en bieden we een breed scala aan diensten voor het onderhouden en herstellen van natuursteen.

Van polijsten en afslijpen, tot renoveren en kristalliseren, bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod aan diensten om uw natuurstenen vloer volledig te onderhouden.

Kies voor Marmer Behandelen

Als u op zoek bent naar hoogwaardig totaalonderhoud voor uw natuursteen, dan kunt u vertrouwen op Marmer Behandelen. Wij zijn gespecialiseerd in het polijsten, renoveren, afslijpen en kristalliseren van natuursteen. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat uw natuurstenen oppervlakken hun oorspronkelijke schoonheid en glans behouden.

Bij Marmer Behandelen begrijpen we dat elk type natuursteen uniek is en specifieke zorg nodig heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en de staat van uw natuursteen. Of u nu een marmeren vloer, een granieten aanrechtblad of een kalkstenen wand heeft, wij hebben de kennis en de vaardigheden om uw natuursteen weer in topconditie te brengen.

Gratis prijsindicatie

 • Op welke manieren kan natuursteen worden behandeld?

  Natuursteen kan op verschillende manieren worden behandeld, afhankelijk van de specifieke behoeften en de staat van de steen. Sommige veelvoorkomende behandelingen zijn reiniging, polijsten, renoveren, afslijpen en kristalliseren. Het type behandeling dat nodig is, hangt af van factoren zoals vlekken, krassen of andere beschadigingen.

 • Kan alleen reiniging voldoende zijn voor het herstellen van natuursteen?

  Ja, in sommige gevallen kan grondige reiniging voldoende zijn om de natuursteen weer in goede staat te brengen. Door vuil en oppervlakteverontreinigingen te verwijderen, kan de natuurlijke schoonheid en glans van de steen worden hersteld. Als er echter diepere vlekken, krassen of beschadigingen zijn, kan aanvullende behandeling nodig zijn.

 • Welke soorten natuursteen kunnen worden behandeld?

  Verschillende soorten natuursteen kunnen worden behandeld, waaronder graniet, marmer, leisteen, travertin en Belgisch hardsteen. Elk type natuursteen heeft zijn unieke eigenschappen en vereist specifieke zorg en behandeling. Bij Marmer Behandelen hebben we de kennis en ervaring om verschillende soorten natuursteen op de juiste manier te behandelen.

 • Wat zijn de voordelen van het behandelen van natuursteen?

  Het behandelen van natuursteen biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor extra bescherming tegen vlekken, vuil en vocht, verhoogt het onderhoudsgemak, verbetert de esthetiek door de natuurlijke schoonheid naar voren te brengen, verlengt de duurzaamheid van de steen en behoudt de waarde van uw investering. Door uw natuursteen regelmatig te behandelen, kunt u genieten van mooie en goed onderhouden oppervlakken.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)