Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

- Bekend van

Natuursteen behandelen

Voor het laten behandelen van uw natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Als natuursteenspecialist hebben wij ruim 30 jaar ervaring op dit gebied. Van aanrecht tot gevel en van vloer tot schouw. Wij hebben onze eigen producten en geavanceerde technieken om dit doel te bereiken.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

VoorNa

Natuursteen laten behandelen kan op meerdere manieren

Natuursteen behandelen kan echter op meerdere manieren. Soms kan het goed laten reinigen al voldoende zijn, maar als u vlekken, krassen of andere beschadigingen heeft zullen wij u advies geven over hoe te handelen. Uiteindelijk bent u diegene die bepaalt hoe u uw natuursteen weer in ere wilt herstellen.

Natuursteen wordt zowel binnen als buiten gebruikt, en is van oudsher een populair product voor in de tuin. Denk aan Belgisch hardsteen, leisteen of travertin. Heeft u een natuurstenen terras dat in de loop der jaren of na intensief gebruik professioneel onderhoud nodig heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar uw natuursteen ook ligt, binnen of buiten, u kunt altijd een beroep op ons doen.

Er zijn vele soorten natuursteen die elk over unieke eigenschappen beschikken. Graniet, marmer, leisteen, travertin, Belgisch hardsteen etc. Niet elk soort natuursteen kan op dezelfde manier worden behandeld en wij als natuursteenspecialist weten precies welk onderhoud het beste is. Stel, uw natuurstenen vloer is in de loop van de jaren dof geworden. Marmer, leisteen en vele andere soorten natuursteen kunnen wij door middel van polijsten weer laten schitteren. Bovendien legt polijsten een soort van beschermlaag op het natuursteen waardoor deze afwerking ideaal is voor uw vloer, want het beperkt het slijtage risico.

Natuursteen behandelen

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Gratis prijsindicatie
Gratis prijsindicatie

 • Gedegen onderhoud van natuursteen

  Gedegen onderhoud van natuursteen begint altijd met grondig reinigen. Of het nu gaat om uw natuurstenen vloer in de woonkamer of uw terras. Het is specialistisch werk dat u beter aan vakmensen kunt overlaten. Onze kennis en ervaring zullen onaangename vergissingen voorkomen die nadelig kunnen zijn voor het uiterlijk van de vloer of erger nog, die de unieke structuur van het natuursteen aantasten. Natuursteen is en blijft een prachtig materiaal dat wij altijd met de nodige voorzichtigheid behandelen.

 • Uw travertin vloer laten behandelen

  Ook wanneer u uw travertin vloer door ons laat behandelen, wordt deze weer als nieuw. Wij reinigen eerst grondig de vloer waarna wij deze gaan polijsten om alle vlekken te laten verdwijnen. Uiteraard zijn er meerdere behandeltechnieken mogelijk, zoals impregneren en afslijpen. Polijsten is echter dé manier om uw travertin vloer weer in topconditie te brengen. Wilt u uw travertin vloer een metamorfose geven? Maak vandaag nog een afspraak of vraag voor prijzen om een offerte.

 • Travertin laten behandelen zorgt voor een schitterende glans

  Elke vloer heeft onderhoud nodig en dit geldt natuurlijk ook voor een travertin vloer. Naarmate een vloer ouder wordt of intensief wordt belopen, kan er een doffe laag over de vloer heen komen te liggen. Het regelmatig laten behandelen van travertin zorgt ervoor dat deze prachtige natuursteen te allen tijde schittert in uw huis.

  Wanneer travertin een doffe glans heeft, is polijsten de beste manier om de glansgraad weer te herstellen. Met geavanceerde apparatuur wordt de vloer lichtjes geschuurd om de cellen van de vloer te openen. Daarna wordt de vloer gepolijst waarbij de cellen langzaam worden gedicht en op een speciale manier afgewerkt om de oorspronkelijke glans te terug te krijgen.
  Travertin is een spectaculaire kalksteen, afkomstig uit groeves in het zuiden van Italië. Bijzonder omdat dit natuursteen is ontstaan uit versteend natuurlijk materiaal zoals takjes en planten. De prachtige kleuren en tekeningen maken een vloer uniek. Zo’n unieke vloer verdient dan ook professioneel onderhoud. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Verschillende vormen van travertin onderhoud

  Het onderhoud van uw travertin kan in verschillende vormen plaatsvinden. Welke techniek of methode gehanteerd wordt, is afhankelijk van de staat waarin deze verkeert. Ondanks het goed reinigen van de vloer kunnen in de loop der jaren sporen van slijtage ontstaan. Uiteraard treedt de meeste slijtage op daar waar wordt gelopen, zoals de hal, woonkamer en keuken. U kunt uw travertin vloer beschermen met een doorloopmat, maar na verloop tijd zijn er toch gebruikerssporen te zien. Afhankelijk van de diepte van de sporen of krassen zijn er een aantal behandelingen mogelijk, bijvoorbeeld het polijsten of slijpen van travertin. Ook hoogteverschillen kunnen door het slijpen verdwijnen.

  Ter plaatse komen wij de situatie graag bekijken om u op deze wijze van een goed advies te voorzien. In welke staat uw travertin vloer ook is, u kunt deze door ons laten behandelen. Wij zorgen met onze geavanceerde methoden, afkomstig uit Spanje, voor het beste resultaat. Om u alvast een indruk te geven van het eindresultaat bieden wij een gratis proefstuk op locatie. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan wij voor u aan de slag.

 • Leisteen laten behandelen

  Leisteen laten behandelen doet u om de voor u moverende redenen. Vertonen uw leistenen terrastegels bijvoorbeeld oneffenheden of heeft u binnen in huis last van krassen of vlekken? Ook kunnen de splijtlagen van leisteen soms loslaten in de loop van de tijd waardoor er wat schilfers loskomen. Omdat leisteen bestaat uit verschillende lagen, kunnen wij deze prachtige natuursteen goed en effectief behandelen. U kunt door ons vlekken laten verwijderen of ons inhuren voor periodiek onderhoud, zodat u straks weer kunt genieten van een mooie leistenen vloer. Vraag vandaag nog een offerte aan of maak meteen een afspraak. Wij werken landelijk, dus wij komen ook bij ú.

 • Periodiek onderhoud van een leisteen vloer

  U kunt leisteen door ons eenmalig laten behandelen, maar ook voor periodiek onderhoud bieden wij de beste oplossingen. Last van kalkaanslag? Soms kan het goed reinigen van de vloer de oorspronkelijke glans alweer terugbrengen. Leisteen kent een natuurlijk slijtageproces waardoor het oppervlak ruwer wordt en daardoor kan de glans gedeeltelijk of zelfs helemaal verloren gaan. Een andere reden kan zijn dat vuil zich in de loop van de tijd gaat hechten. Welk probleem u ook heeft met uw leistenen vloer, wij lossen het op.

  Voor het behandelen van leisteen zetten wij geavanceerde apparatuur in en andere unieke middelen waardoor de steen mooier wordt dan ooit. In sommige gevallen is polijsten nodig om de glans weer terug te brengen. U kunt zelf de glansgraad en afwerking bepalen. Onze techniek kent namelijk variaties. Heeft u een voorkeur voor een licht glanzende vloer of gaat u voor hoogglans? U bepaalt. Daarna kunnen wij de vloer impregneren, zodat de structuur lange tijd mooi zichtbaar blijft. Door het impregneren van de vloer is deze vloeistofdicht en makkelijk in onderhoud.

 • Leisteen periodiek laten behandelen voorkomt schilfering

  Leisteen is een van de mooiste natuurstenen. Het is ontstaat uit klei die miljoenen jaren wordt samengedrukt en bestaat uit dunne lagen steen waar een olieachtige vloeistof in zit. Het goed reinigen en regelmatig laten behandelen van leisteen is heel belangrijk, want het gesteente kan gaan schilferen.

  De kosten voor het laten behandelen van leisteen zijn mede afhankelijk van de staat waarin deze natuursteen verkeert. Volstaat een eenvoudige reiniging of is het nodig om de vloer te polijsten? Om inzicht te krijgen in de kosten geven wij u graag een offerte, zodat u achteraf nooit voor financiële verrassingen komt te staan.

  Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, afslijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere natuursteen als travertin en leisteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

   

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)