Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Natuursteen kristalliseren

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Bij Marmer Behandelen begrijpen we dat u waarde hecht aan langdurig behoud van uw kostbare natuurstenen vloer. Hiervoor is optimale bescherming essentieel, zowel bij nieuwe als oude vloeren. Onze experts hebben een liefde voor natuursteen en geven het graag de aandacht voor.

Natuursteen kristalliseren vraagt om een specialistische aanpak. Met Marmer Behandelen bent u verzekerd van het beste resultaat.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Kristalliseren van natuursteenVoorNa

Waarom natuurstenen vloer kristalliseren?

Er bestaan meerdere redenen om natuursteen en andere kalkhoudende steensoorten te kristalliseren. Een nieuwe vloer kan ermee worden afgewerkt en voor een oude vloer is het een opknapbeurt. Bijvoorbeeld wanneer de vloer dof gelopen is of er looppaden zijn ontstaan vanwege intensief gebruik. Door het kristalliseren wordt het oppervlak van de steen gedicht, zodat deze minder gevoelig is voor vlekken en vuil. De hardere toplaag remt ook eventuele slijtage in de toekomst. Bovendien ziet u de mooie glans van binnenuit weer terug.

Hiermee gaat kristalliseren verder dan impregneren. De kristallen hechten zich in de steen en beschermen van binnenuit. De toplaag slijt op deze manier niet. Dit is wel het geval bij een impregneerlaag wat resulteert in looppadden of doffe plekken.

Diepere krassen, vlekken en andere beschadigingen blijven onveranderd zichtbaar wanneer u niet kiest voor een betrouwbare partner. Met Marmer Behandelen zijn alle oneffenheden verdwenen als sneeuw voor de zon.

Kristalliseren van Natuursteen

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen van natuursteen vloer kristalliseren

De voordelen van het kristalliseren van een natuurstenen vloer zijn:

Herstel van glans: Kristalliseren geeft uw natuurstenen vloer een nieuwe glans en laat deze stralen als nooit tevoren. Het proces verwijdert kleine krassen, vlekken en dofheid, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet.

Duurzaam resultaat: Door het kristalliseren wordt er een beschermende laag op de vloer gevormd, die de steen beschermt tegen slijtage, vlekken en beschadigingen. Dit zorgt voor een langdurig en duurzaam resultaat, waardoor uw vloer langer mooi blijft.

Eenvoudig onderhoud: Een kristalliseerde natuurstenen vloer is gemakkelijker te onderhouden. De glanzende laag zorgt ervoor dat vuil en vlekken minder snel doordringen in de steen, waardoor schoonmaken een eenvoudigere taak wordt.

Verbeterde weerstand: Het kristallisatieproces verhoogt de weerstand van de vloer tegen chemische stoffen, zuren en water. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen dagelijkse slijtage en mogelijke schade.

Esthetische waarde: Een kristalliseerde natuurstenen vloer geeft een gevoel van luxe en elegantie aan de ruimte. Het verbetert de esthetische waarde van uw interieur en creëert een prachtige, glanzende uitstraling.

Kostenbesparend: Het kristalliseren van een natuurstenen vloer is vaak een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met het vervangen van de vloer. Het geeft uw vloer een vernieuwde uitstraling zonder de hoge kosten en het gedoe van een volledige renovatie.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Unieke methode voor natuursteen kristalliseren

Onze voorouders komen uit Spanje en hierdoor hebben we van de echte grootmeesters de fijne kneepjes van het vak geleerd. Bij onze unieke methode verwarmen we uw vloer door een lichte constante wrijving. Hierdoor gaan de poriën van de natuursteen open. Uw natuursteen vloer neemt de kristallen in zich op. Bij het afkoelen, dat overigens in zeer korte tijd plaatsvindt, sluit de steen door het uitzetten van de kristallen. De toplaag wordt hierdoor hard en ondoordringbaar. Door de kristallisatie is uw vloer volledig water- en vuilbestendig.

De bescherming komt van binnenuit, er is dus geen slijtage van de beschermlaag. Bovendien heeft uw vloer een prachtige diepe en blijvende glans van binnenuit. Door onze methode is urenlang drogen na de behandeling niet nodig. Sterker nog, bij een vloer kristalliseren kunnen uw meubels gewoon in huis blijven staan

Laat je natuurstenen vloer schitteren als een diamant met het kristalliseren. Een glansrijke behandeling die de pracht van de steen onthult en langdurige schoonheid biedt.

Kristalliseren natuursteen vloeren

Doffe plekken of ondiepe krasjes onzichtbaar maken? Of de vloer herstellen naar de natuurlijke glans die het vroeger had? Met Marmer Behandelen schakelt u een betrouwbare partner in met jarenlange ervaring bij het kristalliseren van uw natuursteen vloer. Van marmer tot graniet en van terrazzo tot travertin, onze expertise loopt breed uiteen.

samen zorgen wij ervoor dat de vloer zijn oorspronkelijke glans terugkrijgt, en u weer kunt genieten van de prachtige vloer die u heeft.

Natuursteen kristalliseren? Of bent u op zoek naar algemeen natuursteen onderhoud? Marmer Behandelen staat voor u klaar! Van kristalliseren tot schuren en van totale renovatie tot schoonmaken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Gratis prijsindicatie

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.