Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Natuursteen vloer polijsten

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Uw natuursteen vloer polijsten brengt de oude glans weer terug. Het is een specialistische behandeling waarbij de toplaag van de vloer langzaamaan wordt verdicht. Hierdoor ontstaat er een steeds hogere glansafwerking. De behandeling is ideaal geschikt voor natuursteen dat kalk bevat. Marmer Behandelen is de expert op het gebied van natuursteen polijsten.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Welke voordelen heeft natuursteen vloer polijsten?

Het natuursteen vloer polijsten heeft diverse voordelen. Deze benoemen we graag onderstaand:

  • Kleine beschadigingen zoals krassen en verkleuringen worden verholpen;
  • De prachtige karakteristieken komen mooi omhoog;
  • Er ontstaat een dikke toplaag met een nieuwe glanslaag;

Natuursteen polijsten is een van de duurzaamste oplossingen. Tijdens de behandeling is er namelijk minimaal verbruik van reinigingsproducten. Daarnaast kunt u jarenlang genieten van de vloer, voordat er een eventueel nieuwe behandeling nodig is.

 

Natuursteen vloer polijsten

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Waarom de glans van uw vloer verdwijnt

Het is natuurlijk logisch dat uw natuursteen na verloop van tijd wat doffer van kleur wordt. Door dagelijks gebruik ontstaat er slijtage die de kleur en glans van de vloer laat verminderen. Het oppervlakte wordt namelijk ruwer, wat direct effect heeft op de kleur.

Daarnaast wordt er in de loop va de tijd meer vuil op het oppervlak aangebracht. Ook dat zorgt op den duur voor een verminderde glans. Dit kunt u voor zijn door op tijd en regelmatig te kiezen voor natuursteen onderhoud.

Zelf uw stenen vloer polijsten

Als u ervoor kiest om zelf uw natuurstenen vloer te polijsten, zorg dan voor de juiste tools en technieken. Gebruik hoogwaardige schuurpads en polijstmiddelen om een prachtige glans te bereiken. Neem de tijd, werk met zorg en zie uw vloer transformeren tot een stralend meesterwerk. Natuursteen is een prachtig materiaal dat een speciale behandeling vereist om zijn glans en schoonheid te behouden. Geef het de aandacht die het verdient.

Of het nu gaat om Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen, marmeren vloer of graniet polijsten, iedere steensoort heeft een andere behandeling nodig. Daarom raden we altijd aan om op zoek te gaan naar een betrouwbare partner als Marmer Behandelen.

Waar kan natuursteen niet tegen?

Natuursteen is gevoelig voor bepaalde schoonmaakmiddelen en substanties die de glans en kwaliteit van het gesteente kunnen aantasten. Het is belangrijk om te weten waar natuursteen niet tegen kan om schade te voorkomen.

In de meeste gevallen bevat natuursteen vet en kalk, waardoor het gevoelig is voor ontvetters en zuren. Het wordt sterk afgeraden om ontvetters of zure schoonmaakmiddelen te gebruiken op uw natuurstenen vloer. Deze kunnen namelijk de glans verminderen en etsplekken veroorzaken.

Om uw natuursteen vloer te beschermen en de kwaliteit ervan te behouden, is het raadzaam om milde schoonmaakmiddelen te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor natuursteen. Deze schoonmaakmiddelen reinigen effectief zonder schade aan te brengen. Het is ook belangrijk om morsingen van bijtende stoffen zoals zuren, azijn of citroensap onmiddellijk schoon te maken om beschadiging te voorkomen.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Wat is natuurstenen vloer polijsten?

Natuursteen polijsten houdt in dat uw vloer langzaamaan weer glanzend wordt gemaakt. Hierdoor ontstaat er weer een spiegelend effect in uw vloer. Het is een behandeling die ideaal geschikt is voor diverse natuursteen. Denk hierbij aan basalt, granito, hardsteen, marmer en terrazzo.

Na verloop van tijd ontstaat er een ruw oppervlakte op de vloer. Dit komt doordat het dagelijks bewandeld wordt. Op deze manier ontstaan er als het ware minimale hoogteverschillen in de vloer, die ervoor zorgen dat de glans verdwijnt. Door herhaaldelijk te schuren op bepaalde plekken wordt het oppervlak weer vlak gemaakt.

Het polijsten van natuursteen in diverse glanswaardes

Er zijn diverse soorten glans aan te brengen op uw natuurstenen vloer. Deze zijn:

  • Hoogglans: Hoogglans zorgt ervoor dat het oppervlakte spiegelt en straalt;
  • Zijdeglans: Zijdeglans straalt minder en zorgt voor meer diepte in de vloer;
  • Matglans: Matglans geeft een matte uitstraling en heeft de minste glans.

Wij vragen altijd in welke glans u uw natuursteen wilt polijsten. Hierbij geven wij tevens advies en maken we vervolgens een keuze om u een vloer te bezorgen waar u weer trots op kunt zijn.

Wanneer moet ik mijn natuursteen laten polijsten?

Graag benoemen we een aantal voorbeelden van situaties wanneer u het beste kunt kiezen voor het polijsten van natuursteen:

  • Uitgebeten vlekken en vuil op de vloer;
  • Zuur vlekken gemorst op de vloer;
  • Verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt;
  • Kleurverschil door nieuwe inrichting van meubilair.

Wilt u de doffe verkleuringen laten verdwijnen? Kies dan voor een kundig bedrijf als Marmer Behandelen. Wij beschikken over de juiste technieken en apparatuur om uw vloer weer te doen stralen.

“Natuursteen vloeren verdienen aandacht, kies daarom voor tijd onderhoud door Marmer Behandelen.”

Gratis prijsindicatie

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)