Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Marmer behandelen Amsterdam

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Marmer behandelen amsterdam is in Amsterdam met recht de bekendste marmer expert. Wij zijn dan ook best een beetje trots op onze goede naam. Door onze unieke behandelmethodes en geavanceerde apparatuur geven wij uw marmeren vloer weer de glans en grandeur die het verdiend. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van marmer en natuursteen hebben wij nog steeds een grote passie voor steen.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Marmer behandelen Amsterdam oude en nieuwe vloeren

Marmer behandelen Amsterdam is van oorsprong een Spaans familiebedrijf, wij behandelen zowel nieuwe als oudere marmeren vloeren. Is uw marmeren vloer door jarenlang gebruik dof geworden? Of heeft uw vloer last van vlekken die u er niet meer uitkrijgt?

Zelfs echte antieke natuurstenen vloeren krijgen door onze unieke en gepatenteerde methodes hun originele uitstraling en glans weer helemaal terug. Voor de verwijdering van vlekken, doffe plekken of het repareren van uw marmeren vloeren, badkamers en muren kunt u altijd een beroep op ons doen. Ook voor de behandeling van tafel en keukenbladen, trappen en marmeren schouwen hebben wij de kennis in huis. Bovendien kunnen wij voor uw vloer een onzichtbare maar zeer solide beschermingslaag creëren. Vooral op de zogenoemde looppaden, dus de plekken op uw marmeren vloer die het meest slijtage gevoelig zijn, biedt onze unieke kristallisatie methode bescherming tegen krassen, dofheid en vlekken.

Al generatieslang is onze familie actief in het onderhouden, behandelen en renoveren van marmeren vloeren. Dit ultieme vakmanschap in marmerbehandeling is overgegaan van vader op zoon. Wilt u weten hoe het behandelen van marmer in zijn werk gaat bij Marmer behandelen Amsterdam? Daarover vertellen wij u graag meer. Wilt u liever gelijk een persoonlijke afspraak maken met één van onze specialisten? U bent altijd van harte welkom.

Marmer behandelen Amsterdam

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

  • Onze methodes voor marmer behandeling

    Door onze jarenlange praktijkervaring met marmar hebben wij de beschikking over alle moderne gereedschappen en materialen. Wij kunnen dan ook elke gewenste en benodigde reparatie aan uw marmer uitvoeren. Wilt u uw marmeren vloer laten afslijpen, polijsten of zoeten? Wij doen dit graag en goed.

    Heeft uw marmer ietsje meer nodig? Marmer behandelen Amsterdam kan ook voor het vullen en stoppen van gaatjes zorgen of u kunt een beroep op ons doen voor het opruwen en coaten van uw vloer. Het impregneren en vooral het compleet kristalliseren van uw marmeren vloeren behoort eveneens tot onze expertise.

    Marmer is tijdloos, duurzaam en heeft een stijlvolle uitstraling. Marmer is volgens ons ook absoluut een van de mooiste natuurlijke steensoorten. Wij willen dan ook graag onze bijdrage leveren, zodat uw marmeren vloer weer volledig tot zijn recht komt. Heeft u een vraag over onze methodes voor marmerbehandeling?Of wilt u weten welke behandeling het beste is voor de marmeren vloer in uw woning of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Marmer behandelen Amsterdam geeft u graag deskundig advies.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)