Marmer behandelen Amsterdam ⭐Ga naar marmer behandelen

Bekend van TV

Marmer behandelen Amsterdam

“Laat uw marmeren vloer opnieuw tot leven komen”

Marmer behandelen amsterdam is in Amsterdam met recht de bekendste marmer expert. Wij zijn dan ook best een beetje trots op onze goede naam. Door onze unieke behandelmethodes en geavanceerde apparatuur geven wij uw marmeren vloer weer de glans en grandeur die het verdiend. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van marmer en natuursteen hebben wij nog steeds een grote passie voor steen.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
f8fdf2ee-6599-4293-b463-4a921c594581-min1 d2b2cfa4-9a8c-49e8-bd55-33a2e19e2b69-min1

Marmer behandelen Amsterdam oude en nieuwe vloeren

Marmer behandelen Amsterdam is van oorsprong een Spaans familiebedrijf, wij behandelen zowel nieuwe als oudere marmeren vloeren. Is uw marmeren vloer door jarenlang gebruik dof geworden? Of heeft uw vloer last van vlekken die u er niet meer uitkrijgt?

Zelfs echte antieke natuurstenen vloeren krijgen door onze unieke en gepatenteerde methodes hun originele uitstraling en glans weer helemaal terug. Voor de verwijdering van vlekken, doffe plekken of het repareren van uw marmeren vloeren, badkamers en muren kunt u altijd een beroep op ons doen. Ook voor de behandeling van tafel en keukenbladen, trappen en marmeren schouwen hebben wij de kennis in huis. Bovendien kunnen wij voor uw vloer een onzichtbare maar zeer solide beschermingslaag creëren. Vooral op de zogenoemde looppaden, dus de plekken op uw marmeren vloer die het meest slijtage gevoelig zijn, biedt onze unieke kristallisatie methode bescherming tegen krassen, dofheid en vlekken.

Al generatieslang is onze familie actief in het onderhouden, behandelen en renoveren van marmeren vloeren. Dit ultieme vakmanschap in marmerbehandeling is overgegaan van vader op zoon. Wilt u weten hoe het behandelen van marmer in zijn werk gaat bij Marmer behandelen Amsterdam? Daarover vertellen wij u graag meer. Wilt u liever gelijk een persoonlijke afspraak maken met één van onze specialisten? U bent altijd van harte welkom.

Marmer behandelen Amsterdam

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Door onze jarenlange praktijkervaring met marmar hebben wij de beschikking over alle moderne gereedschappen en materialen. Wij kunnen dan ook elke gewenste en benodigde reparatie aan uw marmer uitvoeren. Wilt u uw marmeren vloer laten afslijpen, polijsten of zoeten? Wij doen dit graag en goed.

Heeft uw marmer ietsje meer nodig? Marmer behandelen Amsterdam kan ook voor het vullen en stoppen van gaatjes zorgen of u kunt een beroep op ons doen voor het opruwen en coaten van uw vloer. Het impregneren en vooral het compleet kristalliseren van uw marmeren vloeren behoort eveneens tot onze expertise.

Marmer is tijdloos, duurzaam en heeft een stijlvolle uitstraling. Marmer is volgens ons ook absoluut een van de mooiste natuurlijke steensoorten. Wij willen dan ook graag onze bijdrage leveren, zodat uw marmeren vloer weer volledig tot zijn recht komt. Heeft u een vraag over onze methodes voor marmerbehandeling?Of wilt u weten welke behandeling het beste is voor de marmeren vloer in uw woning of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Marmer behandelen Amsterdam geeft u graag deskundig advies.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Prachtig eindresultaat. Ze maken hun belofte waar!

Planning en uitvoering van het onderhoud aan onze marmeren vloer was zeer professioneel! Heel de vloer was weer fris en vlekvrij. Het is echt handwerk. Voor een redelijke prijs heb je echt een perfect eindresultaat. Aanrader? Jazeker!
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Monique Adelaars

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)