Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Marmer specialist

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Marmer is een prachtig natuurgesteente dat niet zonder reden ontzettend populair is in woningen en bedrijfspanden. Het geeft namelijk een klassieke, sfeervolle en luxueuze uitstraling en fungeert als ware eyecatcher. Marmer Behandelen snapt als geen ander dat u trots bent op uw vloer.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Wat is marmer specialist?

Marmer is een metaforme gesteente, dat als het ware opnieuw bewerkt is door de natuur in de aardkorst. Het wordt gevormd uit kalksteen. Het woord marmer stamt af van het Griekse woord Marmaros, wat letterlijk vertaald “glanzende steen” betekent.

Marmer is een van de bekendste soorten natuurgesteente. In woningen wordt het veelal gebruikt om een luxe uitstraling te geven aan de living. De glans van de vloer kan na verloop van tijd dof worden. Om die reden kiezen veel mensen voor tijdig onderhoud door een specialistisch bedrijf.

Als marmer specialist beschikken we over een hoge mate aan vakkennis en hebben wij altijd de juiste middelen in beheer. Hierdoor kunnen we diverse specialistische behandelingen uitvoeren om uw vloer weer te voorzien van glans.

Geef uw marmeren vloer de aandacht dat het verdient, door te kiezen voor een ervaren marmer specialist. Bij Marmer Behandelen staan we voor u klaar!

Marmer brengt glans en uitstraling aan uw woning. Door te kiezen voor specialistisch onderhoud blijft uw vloer glanzen als nooit te voren.”

Marmer specialist

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Marmer is stijlvol, het is gemakkelijk te combineren met verschillende woningstijlen;

Marmer is verkrijgbaar in diverse kleuren;

Marmer is hard en duurzaam, waardoor het lang mee gaat.

Gratis prijsindicatie

  • Waarom kiezen voor een marmer specialist?

    Marmer is een natuursteen dat gebaat is bij tijdig onderhoud en specialistische middelen. Het is een gevoelige steen waarbij het van belang is dat deze met zorg wordt behandeld. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het nodige onderhoud zelf uit te voeren. Echter spreken we uit ervaring dat doe-het-zelf werkzaamheden niet het gewenste resultaat geven. Vaak heeft dit te maken met een gebrek aan knowhow, of het verkeerd gebruiken van onderhoudsmiddelen.

    Om die reden adviseren wij altijd om het marmer onderhoud uit te laten voeren door een specialist in marmer, die precies weet hoe het te werk moet gaan. Bij Marmer Behandelen kennen wij alle soorten marmer en passen wij onze werkzaamheden aan op het soort marmer en uw wensen.

    Marmer Behandelen, dé marmer specialist van Nederland!

    Marmer specialist

Lees hier meer over:

Marmer specialist

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)