Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Granito vloer polijsten

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Een granito vloer geeft een unieke en stijlvolle uitstraling aan elke ruimte. Helaas verliest de vloer na verloop van tijd zijn glans door slijtage en vlekken. Gelukkig kunnen specialisten in Marmer Behandelen de granito vloer polijsten tot een prachtig en glanzend oppervlak. Laat uw granito schitteren en verfris uw interieur met professioneel polijsten.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Wat is granito?

Granito, ook wel terrazzo genoemd, is een type natuursteencomposiet dat bestaat uit een mengsel van fijngemalen marmer-, graniet- of kwartsietkorrels vermengd met cement of een ander bindmiddel. Het resultaat is een stevig en duurzaam materiaal met een karakteristiek gespikkeld uiterlijk.

Granito wordt al eeuwenlang gebruikt als vloer- en wandbekleding, evenals voor andere toepassingen zoals aanrechtbladen, trappen en decoratieve elementen. Het is een veelzijdig materiaal dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en patronen, waardoor het geschikt is voor verschillende interieurstijlen.

Het bijzondere aan een granito vloer is de mogelijkheid om het oppervlak te polijsten, waardoor de karakteristieke glans en schoonheid van de korrels naar voren komen. Het polijsten van granito vloeren zorgt voor een prachtig en duurzaam oppervlak dat bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Granito vloer polijsten

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Granito vloer polijsten

Granito is een uniek en stijlvol materiaal dat gebruikt wordt in vloeren, aanrechtbladen en andere oppervlakken. Helaas verliest granito na verloop van tijd zijn glans en kleur door slijtage en vlekken. Gelukkig kunnen specialisten het Granito vloer polijsten tot een prachtig en glanzend resultaat.

De specialisten beginnen met een grondige reiniging van het granito oppervlak. Hierdoor worden oppervlakte- en hardnekkige vlekken verwijderd. Vervolgens wordt de granito gepolijst met speciale machines en producten om krassen te verwijderen en de glans te verbeteren.

Door granito te laten polijsten bij specialisten, zal het materiaal zijn natuurlijke schoonheid en glans terugkrijgen en jarenlang meegaan als een opvallend middelpunt in elke ruimte.

Wat komt er kijken bij granito polijsten?

Met behulp van een polijstmachine, gecombineerd met verschillende soorten polijstschijven, wordt de vloer kundig geschuurd. Na intensief gebruik heeft een vloer vaak behoefte aan een grondige behandeling. Polijsten is als het ware het licht schuren van granito, om ervoor te zorgen dat uw prachtige vloer nog jarenlang plezier oplevert.

“Met behulp van natuursteen polijsten is uw granito aanrechtblad of uw granieten vloer weer zo goed als nieuw. Zeker wanneer de vloer dof en beschadigd is, kan polijsten een bijzondere upgrade geven.”

De voordelen van granito polijsten

Het polijsten van granito biedt verschillende voordelen:

 • Herstel van glans: Door het polijsten van granito wordt de natuurlijke glans van het oppervlak hersteld. Hierdoor krijgt de granito weer zijn oorspronkelijke glans en stralende uitstraling, waardoor uw vloer of werkblad er als nieuw uitziet.
 • Verwijdering van krassen en vlekken: Tijdens het polijstproces worden kleine krassen en vlekken verwijderd. Dit zorgt voor een egale en uniforme uitstraling van de granito. Door het polijsten worden onvolkomenheden geminimaliseerd, waardoor het oppervlak er weer fris en onberispelijk uitziet.
 • Verhoogde duurzaamheid: Het polijsten van granito versterkt de duurzaamheid van het materiaal. Het oppervlak wordt harder en beter bestand tegen slijtage en beschadigingen. Dit verlengt de levensduur van uw granito en beschermt het tegen dagelijkse belasting.
 • Gemakkelijk onderhoud: Een gepolijst granito oppervlak is gemakkelijker te onderhouden. Door de gladde en glanzende afwerking hecht vuil en stof minder snel, waardoor het schoonmaken eenvoudiger wordt. Regelmatig schoonmaken en afnemen met een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende om de granito in optimale staat te houden.
 • Esthetische waarde: Het polijsten van granito verbetert niet alleen de functionaliteit, maar ook de esthetische waarde van het oppervlak. Het geeft een luxe uitstraling aan uw interieur en kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning of bedrijfsruimte.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Granito polijsten geeft uw vloer glans

Een granito vloer geeft elke ruimte een unieke en stijlvolle uitstraling, maar na verloop van tijd kan de vloer zijn glans en kleur verliezen door slijtage en vlekken. Het polijsten van de granito vloer is de oplossing om deze problemen op te lossen.

Bij specialisten in marmer behandelen kunt u terecht voor professioneel polijsten van uw granito vloer. De specialisten starten met het grondig reinigen van de vloer om vlekken en oppervlaktebeschadigingen te verwijderen. Vervolgens polijsten ze de vloer met speciale machines en producten om krassen te verwijderen en de glans te verbeteren.

Kies voor Marmer Behandelen

Uw granito vloer is weer zo goed als nieuw dankzij granito polijsten. Met behulp van een grove korrel zorgen wij er in verschillende fases voor dat doffe plekken, ondiepe krassen en andere beschadigingen verleden tijd zijn. Zo blijft uw vloer of aanrechtblad in goede conditie en kunt u er nog jaren van blijven genieten.

Bij Marmer Behandelen snappen wij het belang van een goed onderhouden granito vloer. Mede dankzij onze behandelingen zorgen wij ervoor dat u jarenlang kunt genieten van de prachtige uitstraling van uw natuursteen.

Gratis prijsindicatie

FAQ’s over Granito vloer polijsten

 • Waarom zou ik mijn granito vloer laten polijsten?

  Het polijsten van een granito vloer biedt verschillende voordelen. Het herstelt de glans en uitstraling van de vloer, verwijdert krassen en vlekken, verhoogt de duurzaamheid, vereenvoudigt het onderhoud en verbetert de esthetische waarde van de vloer.

 • Kan ik zelf mijn granito vloer polijsten?

  Hoewel het mogelijk is om zelf een granito vloer te polijsten, is het vaak aan te raden om een professional in te schakelen. Het polijsten van granito vereist specifieke kennis, vaardigheden en apparatuur om het beste resultaat te behalen zonder de vloer te beschadigen. Een professionele granito specialist kan het polijstproces efficiënt en effectief uitvoeren.

 • Hoe vaak moet een granito vloer worden gepolijst?

  De frequentie van granito polijsten hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik en de mate van slijtage van de vloer. Over het algemeen wordt aanbevolen om een granito vloer eens in de paar jaar te laten polijsten om de glans en kwaliteit te behouden. Een professional kan de staat van de vloer beoordelen en advies geven over het ideale polijstschema.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)