Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Graniet onderhoud

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Graniet is een prachtig natuurlijk gesteente dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of u nu op zoek bent naar een elegante vloer, een betrouwbare keukenwerkblad of een opvallend monument, graniet biedt de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Bij Marmer Behandelen hebben wij jarenlange expertise op het gebied van natuursteen onderhouden. Graniet is een ontzettend populaire steensoort en ontbreekt dan ook niet binnen ons aanbod aan diensten.

Wat is graniet?

Graniet is een dieptegesteente dat gevormd wordt door langzame stolling van magma diep onder het aardoppervlak. Het is samengesteld uit verschillende mineralen, waaronder kwarts, veldspaat en mica. Deze unieke samenstelling geeft graniet zijn kenmerkende structuur en kleurvariaties, wat resulteert in een breed scala aan prachtige patronen en tinten. Vanwege zijn natuurlijke oorsprong is elk stuk graniet uniek, waardoor het een waardevol en exclusief materiaal is.

Voordelen van graniet onderhoud

Behoud van glans: Graniet heeft van nature een prachtige glans die bijdraagt aan de esthetiek van je interieur. Door regelmatig onderhoud te plegen, zoals polijsten en coaten, kun je de glans van het graniet behouden en ervoor zorgen dat het oppervlak er altijd stralend uitziet.

Bescherming tegen vlekken en slijtage: Graniet kan gevoelig zijn voor vlekken en slijtage als het niet goed wordt onderhouden. Door het toepassen van een impregneerlaag en het regelmatig reinigen en beschermen van het oppervlak, kun je voorkomen dat vlekken en slijtage het gesteente aantasten. Dit verlengt de levensduur van je granieten vloer, keukenblad of andere toepassingen.

Herstel van beschadigingen: Als je graniet beschadigd is geraakt door krassen, scheuren of andere onvolkomenheden, kan professioneel onderhoud helpen om deze beschadigingen te herstellen. Technieken zoals slijpen, schuren en herstellen kunnen gebruikt worden om het graniet weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, waardoor het er weer als nieuw uitziet.

Verbeterde hygiëne: Graniet heeft van nature een dichte structuur, waardoor het moeilijk is voor vuil, bacteriën en andere micro-organismen om in het oppervlak door te dringen. Door regelmatig schoonmaken en onderhoud te verrichten, kun je de hygiëne van je granieten oppervlak verbeteren en ervoor zorgen dat het vrij blijft van vuil en bacteriën.

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

Graniet onderhoud voor keukenblad of vloer

Door de jaren heen kan het voorkomen dat uw granieten vloer of keukenblad beschadigd is. Er ontstaan dan groeven, scheurtjes en doffe kleuren die veel opvallen. Deze wilt u natuurlijk uit het gesteente verwijderen, zodat de glans in de steen blijft. Gebruik speciale reinigers en beschermers om de kleine beschadigingen te verwijderen. Lukt dit niet? Schakel dan de hulp in van een specialistisch team om uw granieten werkblad of keukenblad of vloer weer te doen stralen, dankzij specifieke behandelingen.

Een graniet vloer geeft een luxe uitstraling en is daarom ook dé eyecatcher van uw woning! Logisch dat u er trots op bent. Zorg daarom voor het juiste onderhoud en schakel tijdig een specialistisch team in. Marmer Behandelen staat voor u klaar.

“Of het nu gaat om een garnieten aanrechtblad, graniet werkblad of granieten vloer, wij helpen u graag bij de dagelijkse reiniging van uw natuursteen. Lelijke vlekken, gemorste vloeistoffen, kalkvlekken en beschadigingen zijn verleden tijd!”

Technieken voor onderhoud granieten vloer

Natuursteen zoals graniet is gebaat bij kundig en specialistisch onderhoud. Alleen op deze manier behoud u de kwaliteit en uitstraling van het steen. Dankzij talloze verschillende technieken is het mogelijk om uw graniet weer nieuw leven in te blazen:

Graniet coaten / impregneren:
Graniet coating houdt in dat het gesteente wordt voorzien van een beschermlaag. Hierdoor is het volledig droog en vloeistofdicht en gaat het steen een stuk langer mee.

Graniet herstel:
Heeft u na verloop van tijd meer scheuren, gaten of andere beschadigingen in uw granietsteen? Laat deze kundig verwijderen door specialistisch onderhoud.

Graniet mineraliseren:
Mineraliseren houdt in dat er een chemische reactie wordt opgewekt, waardoor de toplaag van het graniet wordt verdicht.

Graniet kleur verdiepen:
Een kleur verdiepende behandeling kan ervoor zorgen dat het graniet weer een nieuwe uitstraling krijgt. Vaak maakt de kleurverdieper het gesteente een stuk donkerder.

Graniet antislip maken:
Wordt uw granieten vloer na verloop van tijd een stuk gladder? Geen probleem! Laat deze weer antislip maken door onze specialistische behandeling. Uitglijgevaar is dan weer verleden tijd.

Graniet schoonmaken:
Is uw vloer na verloop van tijd flink vervuild? Laat deze dan specialistisch reinigen. Uw granieten vloer is dan weer zo goed als nieuw!

Graniet polijsten:
Het polijsten van graniet zorgt ervoor dat dat de natuurstenen vloer weer voorzien wordt van de gloed die het blad eerst had.

Graniet slijpen of schuren:
Een ontzettend technische en kostbare behandeling waarbij het graniet wordt gerestaureerd. Oneffenheden en beschadigingen worden specialistisch weg geschuurd dankzij schuurschijven.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Graniet onderhouden door een specialistisch team?

Marmer Behandelen is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van natuursteen onderhoud, –renovatie en -reparatie. Daarnaast werken we met specialistische middelen en machines, die speciaal zijn ontworpen voor het onderhoud van granietgesteente.

Wij bieden graniet onderhoud aan op zowel zakelijk niveau als particulier niveau. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten zodat u verzekerd bent van tijdig onderhoud van uw natuurstenen vloer. We spreken dan een termijn af waarbij we uw natuursteen vloer over een bepaalde fase blijven onderhouden. Op deze manier kunt u nog meer genieten van de uitstraling en glans van uw vloer.

Voor meer informatie op het gebied van graniet onderhoud, -reparatie of andere behandelingen kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Onze experts staan u dan te woord om al uw vragen beantwoord te krijgen.

Gratis prijsindicatie

  • Hoe kan ik mijn granieten vloer of keukenblad beschermen tegen beschadigingen?

    Om uw granieten vloer of keukenblad te beschermen tegen beschadigingen, is het belangrijk om regelmatig gebruik te maken van speciale reinigers en beschermers die specifiek zijn ontworpen voor deze soorten graniet. Deze reinigers verwijderen kleine beschadigingen en zorgen ervoor dat de glans van het gesteente behouden blijft. Mocht u merken dat dit niet voldoende is, dan is het raadzaam om een specialistisch team in te schakelen voor specifieke behandelingen.

  • Kan ik het onderhoud van mijn granieten vloer aan een specialistisch team overlaten?

    Ja, absoluut! Marmer Behandelen is een betrouwbare partner op het gebied van natuursteen onderhoud, renovatie en reparatie, waaronder graniet. Wij beschikken over specialistische middelen en machines die speciaal zijn ontworpen voor het onderhoud van granietgesteente. Zowel op zakelijk als particulier niveau bieden wij graniet onderhoud aan.

    Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u verzekerd bent van tijdig onderhoud van uw natuurstenen vloer. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en je te adviseren over het beste onderhoud voor jouw granieten vloer.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.