Graniet onderhoud nodig? ✅ Marmer behandelen regelt het!

Bekend van TV

Graniet onderhoud

“Laat uw granieten vloer opnieuw tot leven komen”
Graniet onderhoud! Graniet is een gesteente dat is ontstaan door het afkoelen van magma onder hoge druk. Het is een hard diepgesteente met een korrelige structuur. Om die reden wordt graniet veelal gebruikt als gesteente voor vloeren en tuinen. Ondanks dat graniet vrij hard is, raden we aan om de vloer zo nu en dan specialistisch te onderhouden.
500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
WhatsApp Image 2022-01-11 at 7.09.33 PM (15)-min WhatsApp Image 2022-01-11 at 7.09.33 PM (16)-min

Graniet onderhoud voor keukenblad vloer

Door de jaren heen kan het voorkomen dat uw granieten vloer of keukenblad beschadigd is. Er ontstaan dan groeven, scheurtjes en doffe kleuren die veel opvallen. Deze wilt u natuurlijk uit het gesteente verwijderen, zodat de glans in de steen blijft. Gebruik speciale reinigers en beschermers om de kleine beschadigingen te verwijderen. Lukt dit niet? Schakel dan de hulp in van een specialistisch team om uw granieten keukenblad of vloer weer te doen stralen, dankzij specifieke behandelingen.

Een graniet vloer geeft een luxe uitstraling en is daarom ook dé eyecatcher van uw woning! Logisch dat u er trots op bent. Zorg daarom voor het juiste onderhoud en schakel tijdig een specialistisch team in. Marmer Behandelen staat voor u klaar.

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Er zijn diverse graniet soorten te verkrijgen. Dat maakt het gesteente ook zo uniek! Door de veelzijdigheid aan kleuren is er zo veel mogelijk op het gebied van granietsteen. Omdat wij er geen genoeg van kunnen krijgen, nemen we er een aantal met u door:

Graniet onderhoud

Natuursteen zoals graniet is gebaat bij kundig en specialistisch onderhoud. Alleen op deze manier behoud u de kwaliteit en uitstraling van het steen. Dankzij talloze verschillende technieken is het mogelijk om uw graniet weer nieuw leven in te blazen:

Graniet coaten / impregneren:

Graniet coating houdt in dat het gesteente wordt voorzien van een beschermlaag. Hierdoor is het volledig vloeistofdicht en gaat het steen een stuk langer mee.

Graniet herstel:

Heeft u na verloop van tijd meer scheuren, gaten of andere beschadigingen in uw granietsteen? Laat deze kundig verwijderen door specialistisch onderhoud.

Graniet mineraliseren:

Mineraliseren houdt in dat er een chemische reactie wordt opgewekt, waardoor de toplaag van het graniet wordt verdicht.

Graniet kleur verdiepen:

Een kleur verdiepende behandeling kan ervoor zorgen dat het graniet weer een nieuwe uitstraling krijgt. Vaak maakt de kleurverdieper het gesteente een stuk donkerder.

Graniet antislip maken:

Wordt uw granieten vloer na verloop van tijd een stuk gladder? Geen probleem! Laat deze weer antislip maken door onze specialistische behandeling. Uitglijgevaar is dan weer verleden tijd.

Graniet schoonmaken:

Is uw vloer na verloop van tijd flink vervuild? Laat deze dan specialistisch reinigen. Uw granieten vloer is dan weer zo goed als nieuw!

Graniet polijsten:

Het polijsten van graniet zorgt ervoor dat dat de natuurstenen vloer weer voorzien wordt van de gloed die het eerst had.

Graniet slijpen of schuren:

Een ontzettend technische en kostbare behandeling waarbij het graniet wordt gerestaureerd. Oneffenheden en beschadigingen worden specialistisch weg geschuurd dankzij schuurschijven.

Marmer Behandelen is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van natuursteen onderhoud, –renovatie en -reparatie. Daarnaast werken we met specialistische middelen en machines, die speciaal zijn ontworpen voor het onderhoud van granietgesteente.

Wij bieden graniet onderhoud aan op zowel zakelijk niveau als particulier niveau. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten zodat u verzekerd bent van tijdig onderhoud van uw natuurstenen vloer. We spreken dan een termijn af waarbij we uw natuursteen vloer over een bepaalde fase blijven onderhouden. Op deze manier kunt u nog meer genieten van de uitstraling en glans van uw vloer.

Voor meer informatie op het gebied van graniet onderhoud, -reparatie of andere behandelingen kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Onze experts staan u dan te woord om al uw vragen beantwoord te krijgen.

Lees hier meer over:

Graniet polijsten

Graniet reinigen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Snelle en goede service!

Mijn granieten vloer werd in de verloop van tijd dof en er zaten veel krassen op. Contact gehad met Marmerbehandelen en 1 week later kwam hij over de vloer. De vloer is weer strak, schoon, en glimt prachtig! Ontzettend tevreden en blij mee.
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Daniel Leendert

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Lees hier meer over:

Graniet polijsten

Graniet reinigen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)