Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

- Bekend van

Hardsteen

Hardsteen is een van de populairste steensoorten in Nederland. Het gesteente behoort tot de familie van de kalksteen en is om die reden een zachte en gevoelige steen. Hardsteen heeft een unieke eigenschap, doordat de steensoort oliehoudend is. Hierdoor heeft de steen een karakteristieke uitstraling, bestaande uit een donkere basistint met lichte fossieltekeningen.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

VoorNa

Hardsteen reinigen door een specialistische natuursteenexpert

Marmer Behandelen is al tientallen jaren een ervaren naam op het gebied van natuursteen onderhoud. Dankzij onze ervaring weten wij als geen ander hoe wij diverse soorten natuursteen op een kundige wijze moeten behandelen. Ook hardsteen valt binnen onze expertise.

Na verloop van tijd kan uw hardstenen vloer zijn glans verliezen. Door krassen, beschadigingen, vlekken en verkleuringen verdwijnt de luxueuze uitstraling die de vloer ooit had. Marmer Behandelen zorgt ervoor dat uw hardsteen vloer weer naar nieuwstaat wordt hersteld, dankzij een breed aanbod aan uiteenlopende technieken.

“Hardsteen is een karakteristiek en uniek gesteente met een prachtige identiteit. Laat de identiteit niet verloren gaan en schakel tijdig en kundige natuursteenspecialist in.”

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Gratis prijsindicatie
Gratis prijsindicatie

 • Belgisch hardsteen

  Belgisch hardsteen is een van de populairste soorten onder de overkoepelende hardsteen. Het is een natuurlijke en compacte kalksteen, dat te herkennen is aan de grijsblauwe tinten en vele fossielen in het steen. Het is een hoogwaardig en natuurlijk product waarbij versteende elementen van diep verankerd zijn in het dichte kalksteen. De Belgische hardsteen staat bekend om zijn duurzaamheid. Toch zal de steen snel vlekken en krassen tonen op het oppervlak.

 • Chinees hardsteen

  Naast de Belgische hardsteen bestaat er ook een Chinese variant. Deze steen wordt in China gewonnen en verschilt van karakter met de Belgische hardsteen. Het grootste verschil is dat er bij de Chinese variant veel minder fossielen in de steen te vinden zijn. Ook zit er een verschil in de kleur. Waar de Belgische hardsteen vaak grijsblauw van kleur is, heeft de Chinese steen een bruinachtig gloed. Dit is het beste te herkennen door beide stenen naast elkaar te leggen.

 • Technieken voor onderhoud hardsteen

  Hardsteen anti slip maken

  Door veroudering van de hardsteen vloer kan het voorkomen dat deze wat gladder wordt. Voorkom dan ook tijdig uitglijgevaar door een etsende anti slip. behandeling uit te laten voeren.

  Hardsteen kleurverdiepen

  Wilt u de prachtige kleur van uw hardstenen vloer weer terug krijgen? Dankzij een kleurverdieper krijgt uw vloer weer een geheel nieuwe uitstraling.

  Hardsteen schuren

  Na verloop van tijd kunnen er scheuren, groeven en voegen beschadigd raken. Als polijsten of schoonmaken geen verschil geeft, is er altijd nog de mogelijkheid om de vloer te schuren.

  Hardsteen schoonmaken

  Schakel de hulp in van een specialistisch team om vlekken volgens een natuurlijke wijze te verwijderen.

  Hardsteen coaten / impregneren

  Door impregnatie en coating wordt uw hardsteen vloer extra bestand tegen chemicaliën en belasting, door als het ware een onzichtbare beschermlaag toe te brengen.

  Hardsteen polijsten

  Uw hardsteen tegels worden volledig gereinigd, waarna deze op glans wordt gebracht dankzij verschillende polijst fases.

 • Kies voor de diensten van Marmer Behandelen

  Marmer behandelen is al jaar en dag een bekende naam op het gebied van natuursteen onderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaringen kunnen we een uniek en kwalitatieve onderhoudsbehandeling uitvoeren voor tal van steensoorten. Zowel Belgisch als Chinees hardsteen behoren tot onze expertises.

  Het onderhoud van uw hardstenen vloer bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst bespreken we samen wat de benodigde behandeling voor uw vloer is. Dit doen wij graag op locatie om een inschatting te maken van de huidige conditie. Ook kunnen wij vervolgens een proefstuk behandelen. Hierbij behandelen we twee m2 om u het verschil te kunnen laten zien. Gaat u hiermee akkoord? Dan zorgen wij dat de gehele vloer weer straalt als nooit tevoren. Uw hardsteen vloer lijkt dan weer als nieuw!

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)