Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

- Bekend van

Chinees hardsteen onderhoud

Chinees hardsteen onderhoud! Chinees hardsteen is een van de duurzaamste en sterkste natuurgesteentes die gebruikt worden als vloer. Door de karakteristieken van het steen kan het behoorlijk tegen een stootje. Toch is de vloer gevoelig voor zuur en krassen. Na verloop van tijd zult u dus merken dat het hardsteen krasjes en vlekken bevat.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

VoorNa

Chinees hardsteen onderhoud!

Chinees hardsteen is een natuurgesteente met dezelfde overeenkomsten als Belgisch hardsteen. Het grootste verschil heeft te maken met de oorsprong van het gesteente. Chinees hardsteen is afkomstig uit Azië, waardoor de samenstelling van fossielen anders is dan de Belgische variant. In de Chinese hardsteen zitten aanzienlijk minder fossielen.

Hardsteen is een sedimentair gesteente. Dit betekent dat het gesteente is ontstaan door afgezet sediment of organisch materiaal. Dit is het proces waarin een sediment dat onder eigen druk is ingekrompen, waarna het verandert in een vast gesteente.

Hardsteen bestaat dus uit het ware uit plantjes, schelpjes en verschillende diertjes die in de bodem beland zijn nadat zij gestorven zijn. Door de druk en het calsiet wordt de kalksteen als het ware aan elkaar gelijmd door het calsiet en ontstaat het gesteente dat wij kennen als Chinees Hardsteen. De steen is ontzettend duurzaam, sterk en gemakkelijk schoon te maken, maar wel zuur- en krasgevoelig. Regelmatig onderhoud is dan ook essentieel om de glans van de vloer te behouden.

Door zo nu en dan te kiezen voor professioneel onderhoud worden de krassen en verkleuringen tijdig aangepakt. Hierdoor blijft u vloer altijd in een goede staat en is het een stijlvolle eye catcher in uw interieur. Marmer Behandelen zorgt er graag voor dat uw vloer weer straalt.

Chinees hardsteen onderhoud

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Gratis prijsindicatie
Gratis prijsindicatie

  • Onderhoud Chinees hardsteen vloer

    Marmer Behandelen beschikt over de vakkennis en ervaring om verschillende onderhoudswerkzaamheden voor hardsteen te bieden. Naast het reinigen en impregneren, doen wij ook regelmatig aan reparaties. Hierbij proberen we grove beschadigingen, krassen en zichtbare vlekken weg te werken. We zorgen er hierbij voor dat de vloer weer zo goed als nieuw is.

    Laat uw hardstenen vloer weer glanzen en kies voor de diensten van Marmer Behandelen.

  • Gratis proefstuk op uw Chinees hardstenen vloer

    Ons familiebedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in Chinees hardsteen onderhoud, en de bewerking van allerlei soorten natuursteen. Chinees hardsteen is de laatste jaren bijzonder in trek. Gewonnen in de steengroeves van China wordt deze kalkhoudende natuursteen voor een relatief lage prijs aangeboden. Hierdoor is de populariteit van natuurstenen vloeren behoorlijk gegroeid.

    Wanneer u interesse heeft om uw Chinese hardstenen vloer aan te pakken, kunt u kiezen voor de diensten van Marmer behandelen. Wanneer u twijfelt kunt u eerst kiezen voor een proefstuk. Hierbij pakken we vrijblijvend twee vierkante meter van uw vloer aan, zodat u de onderlinge verschillen kan bekijken.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)