Chinees hardsteen onderhouden? ⭐ Al dan 30+ jaar ervaring!

Bekend van TV

Chinees hardsteen onderhoud

“Laat uw chinees hardstenen vloer opnieuw tot leven komen”

Chinees hardsteen onderhoud! Chinees hardsteen is een van de duurzaamste en sterkste natuurgesteentes die gebruikt worden als vloer. Door de karakteristieken van het steen kan het behoorlijk tegen een stootje. Toch is de vloer gevoelig voor zuur en krassen. Na verloop van tijd zult u dus merken dat het hardsteen krasjes en vlekken bevat.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
2d810627-0a3c-4905-a816-4529d1834d46-min 4378d6a4-ff92-4225-b49f-761068997f3c-min

Chinees hardsteen onderhoud!

Chinees hardsteen is een natuurgesteente met dezelfde overeenkomsten als Belgisch hardsteen. Het grootste verschil heeft te maken met de oorsprong van het gesteente. Chinees hardsteen is afkomstig uit Azië, waardoor de samenstelling van fossielen anders is dan de Belgische variant. In de Chinese hardsteen zitten aanzienlijk minder fossielen.

Hardsteen is een sedimentair gesteente. Dit betekent dat het gesteente is ontstaan door afgezet sediment of organisch materiaal. Dit is het proces waarin een sediment dat onder eigen druk is ingekrompen, waarna het verandert in een vast gesteente.

Hardsteen bestaat dus uit het ware uit plantjes, schelpjes en verschillende diertjes die in de bodem beland zijn nadat zij gestorven zijn. Door de druk en het calsiet wordt de kalksteen als het ware aan elkaar gelijmd door het calsiet en ontstaat het gesteente dat wij kennen als Chinees Hardsteen. De steen is ontzettend duurzaam, sterk en gemakkelijk schoon te maken, maar wel zuur- en krasgevoelig. Regelmatig onderhoud is dan ook essentieel om de glans van de vloer te behouden.

Door zo nu en dan te kiezen voor professioneel onderhoud worden de krassen en verkleuringen tijdig aangepakt. Hierdoor blijft u vloer altijd in een goede staat en is het een stijlvolle eye catcher in uw interieur. Marmer Behandelen zorgt er graag voor dat uw vloer weer straalt.

Chinees hardsteen onderhoud

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Marmer Behandelen beschikt over de vakkennis en ervaring om verschillende onderhoudswerkzaamheden voor hardsteen te bieden. Naast het reinigen en impregneren, doen wij ook regelmatig aan reparaties. Hierbij proberen we grove beschadigingen, krassen en zichtbare vlekken weg te werken. We zorgen er hierbij voor dat de vloer weer zo goed als nieuw is.

Laat uw hardstenen vloer weer glanzen en kies voor de diensten van Marmer Behandelen.

Ons familiebedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in Chinees hardsteen onderhoud, en de bewerking van allerlei soorten natuursteen. Chinees hardsteen is de laatste jaren bijzonder in trek. Gewonnen in de steengroeves van China wordt deze kalkhoudende natuursteen voor een relatief lage prijs aangeboden. Hierdoor is de populariteit van natuurstenen vloeren behoorlijk gegroeid.

Wanneer u interesse heeft om uw Chinese hardstenen vloer aan te pakken, kunt u kiezen voor de diensten van Marmer behandelen. Wanneer u twijfelt kunt u eerst kiezen voor een proefstuk. Hierbij pakken we vrijblijvend twee vierkante meter van uw vloer aan, zodat u de onderlinge verschillen kan bekijken.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Weer een super mooie vloer!

Zowel Privé als op de zaak onze vloer van hardsteen een beurt gegeven. Marmerbehandelen heeft alle zorgen uit hand genomen en wij zijn ontzettend tevreden. Zo goed als nieuw voor een eerlijke prijs. Tot de volgende beurt.
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Cora taal

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)