Belgisch hardsteen onderhoud? Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring!
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Belgisch Hardsteen blijvend beschermd met kristallisatie

Belgisch Hardsteen is een natuursteen met een lange levensduur. Daarom zijn wij, van marmerbehandelen.nl u graag van dienst om uw Belgisch Hardsteen in een goede conditie te brengen en houden. Heeft uw Belgische Hardstenen vloer vlekken, doffe plekken of loop slijtage? Met onze unieke methode van kristallisatie kunnen wij uw vloer een blijvende bescherming bieden. Wij kristalliseren met een unieke Spaanse methode waarbij de kristallen niet op de steen liggen maar volledig intrekken. Met onze gepatenteerde kristallisatie methode wordt uw vloer weer vlekkeloos en glanzend. Door de verharding van de kristallen vanuit de natuursteen zelf is uw vloer bovendien volledig bestand tegen vocht en vuil. Wilt u het effect van onze kristallisatie zelf ervaren? Wij bieden u dan graag een gratis proefstuk aan. Door onze behandeling op 2 m² van uw vloer kunt u zelf ervaren wat de effecten zijn van onze kristallisatie, zonder kosten en helemaal vrijblijvend. Wilt u meer weten over het kristalliseren van uw Belgisch Hardsteen? Of wilt u een vrijblijvende offerte op maat voor uw vloer, trap of keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts in natuursteen zijn u graag van dienst. Belgisch hardsteen onderhoud doen wij bij vele klanten al langer dan 30 jaar.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Specifieke eigenschappen Belgisch Hardsteen
Het goed onderhouden van uw vloer, trap of werkbladen geeft glans en bescherming aan uw kostbare bezit. Belgisch Hardsteen heeft een uniek uiterlijk door de aanwezigheid van fossielen, grillige witte strepen (aders) en bijna rechte witte strepen (spieren). Ook kunnen er in uw Belgisch Hardsteen koolstofconcentraties(brand) voorkomen en aparte kleurverschillen zijn eerder regel dan uitzondering. Juist deze kenmerken maken Belgisch Hardsteen zo uniek en populair onder kenners. Hardsteen is een kalkhoudende natuursteen met een open structuur en neemt daardoor gemakkelijk vlekken op. Ook is Belgisch Hardsteen relatief zacht waardoor krassen kunnen ontstaan. Voor veel liefhebbers van natuursteen is trouwens een ietwat doorleefd uiterlijk van hun vloer of werkblad juist een extra aantrekkelijkheid.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
229
Beoordelingen
- Barendrecht
10
Ik heb een prima resultaat .De keuze om met hun in zee te gaan was een juiste.
Het is een goede keuze geweest om met dit bedrijf zaken te doen. De medewerker heeft ons erg goed geholpen en de test resultaten om te laten zien hoe het zou worden sprake voor zich. Ik kan iedereen aanraden om met dit bedrijf zaken te doen.
03.07.2020
- Adolfse
8
Resultaat is erg mooi
Henk was er op tijd. Uitleg over verder onderhoud werd duidelijk uit gelegd. De leisteen vloer werd grondig in meerdere stappen gereinigd en de vlekken waren weg. Na drogen kwam de impregneer er over. Na 24 uur is hij goed beloopbaar. Ik hoop dat de vloer zo mooi blijft . Dat is afwachten. Loop er nu nog met mijn sokken over heen.
03.07.2020
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again