Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

- Bekend van

Leisteen behandelen

Leisteen vloeren zijn vandaag de dag erg populair. Dat komt doordat de uitstraling van de natuursteen perfect past met andere materialen als beton en hout. Het is een directe impuls voor de sfeer in uw woning, en wordt om die reden vaak gecombineerd met verschillende interieurstijlen.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

VoorNa

Wat is Leisteen behandelen?

Leisteen is van nature een metamorf gesteente. Dit betekent dat het een natuursteen is dat een metamorfose heeft ondergaan. Leisteen ontstaat uit klei. Wanneer er hoge druk en veranderende temperaturen ontstaan verandert de samenstelling van de klei. Het metamorfoseert vervolgens tot een steen bestaande uit verschillende lagen, wat makkelijk kan splijten.

Vroeger werden leistenen platen gebruikt als dakbedekking voor klassieke gebouwen als kerken. Dat komt doordat de steen gemakkelijk in kleine stukken te verwerken is. Leisteen is over het algemeen zwartgekleurd. Vroeger werd het ook vaak gebruikt als schrijfplank op e lagere school. Vandaag de dag ziet u steeds meer leisteen vloeren, vanwege de luxueuze uitstraling.

Na verloop van tijd heeft het leisteen minder glans. Doordat de vloer dagelijks bewandeld wordt en er op den duur andere beschadigingen ontstaan, is het aan te raden om een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door een ervaren natuursteenspecialist. Marmer Behandelen heeft jarenlange ervaring op specifieke steensoorten en weet daarom precies hoe het uw leisteen moet behandelen. Zo krijgt uw vloer weer de glans die het verdient.

Leisteen behandelen

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Gratis prijsindicatie
Gratis prijsindicatie

  • Kies voor de leisteen behandeling van Marmer Behandelen

    De klant staat bij ons op de eerste plaats. Met vakmanschap en passie voor natuursteen zorgen wij ervoor dat de glans in uw vloer hersteld wordt. Vooraf bespreken we de wensen voor de behandeling, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

    Bij Marmer Behandelen is het mogelijk om een proefstuk aan te vragen. Wij komen dan bij u langs om een m2 van uw vloer te behandelen. Zo ziet u direct het verschil tussen uw oude vloer en het behandelde stuk. Bent u tevreden met ons leisteen behandelen? Dan gaan we direct verder om uw vloer volledig aan te passen.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)