Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Chinees hardsteen behandelen

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Chinees hardsteen behandelen, is een van de duurzaamste en sterkste natuurgesteentes die gebruikt worden als vloer. Zowel buiten als binnen is het een ideaal gesteente. De hardheid zorgt ervoor dat de vloer tegen een stootje kan. Toch is de vloer gevoelig voor met name zuur en krassen. Na verloop van tijd zult u dus merken dat het hardsteen krasjes en vlekken bevat.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Chinees hardsteen onderhoud!

Bij Marmer Behandelen bent u op de juiste plek voor Chinees hardsteen vloer onderhoud. Hierbij pakken we het hardsteen goed en zorgzaam aan, om doffe vlekken en andere beschadigingen te verwijderen. Natuurlijk kunt u eerst zelf proberen om de hardsteen te behandelen. Zorg er voor dat u zuurvrije grondreiniger gebruikt, in combinatie met schoon water. De meeste doffe plekken en beschadigingen zullen worden weggewerkt. Merkt u dat zwaarder geschut nodig is? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor Marmer Behandelen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Heeft u vragen over de werkwijze van Marmer Behandelen? Of over de manier waarop u zelf het onderhoud van natuursteen kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat al uw vragen over Chinese hardsteen worden beantwoord.

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Het steen heeft een geleefde en natuurlijke uitstraling;

Hoge duurzaamheid dankzij de hardheid;

Hoge duurzaamheid dankzij de hardheid;

Gemakkelijk schoon te maken;

Gratis prijsindicatie

 • Wat is Chinees hardsteen?

  Chinees hardsteen is een hardsteen waar de afkomst door de naam wordt verraden. Het gesteente wordt in China gewonnen, in de populaire regio Qing Dao. In dit gebied liggen ontzettend veel steengroeven waar veel kwalitatief Chinees hardsteen wordt geproduceerd.

  Hardsteen is een sedimentair gesteente. Dit betekent dat het steen is ontstaan door afgezet sediment of organisch materiaal. Dit is het proces waarin een sediment dat onder eigen druk is ingekrompen, waarna het verandert in een vast gesteente. Hardsteen bestaat dus uit het ware uit plantjes, schelpjes en verschillende diertjes die in de bodem beland zijn nadat zij gestorven zijn. Door de druk en het calsiet wordt de kalksteen als het ware aan elkaar gelijmd door het calsiet en ontstaat het gesteente dat wij kennen als Chinees Hardsteen.

  Het grootste nadeel aan Chinees hardsteen is dat deze heel erg gevoelig is voor zure vlekken en krassen. Om die reden is het een product dat regelmatig moet worden behandeld. Op deze manier behoud de vloer de glans en worden ergere beschadigingen voorkomen. Bij Marmer Behandelen zijn wij expert op het gebied van Chinees hardsteen behandelen. Binnen no-time is uw vloer weer zo goed als nieuw.

  Chinees hardsteen behandelen

 • Chinees hardsteen behandeling door Marmer Behandelen

  Bij Marmer Behandelen staat de klant altijd op de eerste plaats. Dankzij onze ervaring en passie voor natuursteen kunnen wij diverse steensoorten specialistisch behandelen. Zo ook Chinees Hardsteen. Vooraf bespreken we de wensen voor de behandeling, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

  Bij Marmer Behandelen is het mogelijk om een proefstuk aan te vragen. Wij komen dan bij u langs om een m2 van uw Chinese hardsteen vloer te behandelen. Zo ziet u direct het verschil tussen uw oude vloer en het behandelde stuk. Bent u tevreden? Dan gaan we direct verder om uw vloer volledig aan te passen.

Lees hier meer over:

Chinees hardsteen behandelen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)