Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Belgisch hardsteen polijsten

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Belgisch hardsteen, een prachtig natuurgesteente met tal van voordelen. De steen is ontzettend duurzaam en geeft een stijlvolle uitstraling aan uw woning. Om deze reden is de natuursteen een veel voorkomende vloer in diverse interieurstijlen. Uw Belgisch hardstenen vloer weer herstellen in de oude glorie? Kies voor Marmer Behandelen.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Wat is Belgisch hardsteen polijsten?

Belgisch hardsteen is een natuurlijke en compacte kalksteen. Het is te herkennen aan de grijsblauwe tinten en vele fossielen in het steen. Het is een hoogwaardig en natuurlijk product waarbij versteend elementen van diep verankerd zijn in het dicht kalksteen.

De hardsteen staat bekend om zijn duurzaamheid. Toch zal de steen snel vlekken en krassen tonen op het oppervlak. Om die reden wordt er vaak gekozen voor specialistisch onderhoud, waarbij de toplaag gepolijst wordt. Vlekken en krassen verdwijnen dan als sneeuw voor de zon.

Belgisch hardsteen polijsten

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Kundig advies en specialistische behandeling;

Persoonlijk advies

Altijd een gratis proefstuk voordat u beslist met ons in zee te gaan;

Uw meubilair blijft altijd in huis;

Gratis prijsindicatie

  • Kies voor Belgisch hardsteen polijsten

    Bij Marmer Behandelen staat u altijd op de eerste plaats. Dankzij onze ervaring en passie voor natuursteen kunnen wij Belgisch hardsteen specialistisch behandelen. Vooraf bespreken we de wensen voor de behandeling, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

    Bij Marmer Behandelen is het mogelijk om een proefstuk aan te vragen. Wij komen dan bij u langs om een m2 van uw Belgisch hardsteen vloer te behandelen. Zo ziet u direct het verschil tussen uw oude vloer en het behandelde stuk. Bent u tevreden? Dan gaan we direct verder om uw vloer volledig aan te passen.

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.