Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Belgisch hardsteen behandelen

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Belgisch hardsteen behandelen volgens Spaanse methodiek. Dat is wat marmerbehandelen.nl doet met telkens opnieuw resultaten om van te watertanden. Spaans kristallisatiemiddel wordt niet op de steen gelegd, maar gaat de Belgische hardsteen in. De Spaanse methode is eveneens toepasbaar op andere soorten natuursteen.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Specialist in Belgisch hardsteen behandelen en renoveren

Marmerbehandelen.nl mag met ruim dertig jaar ervaring zeker specialist genoemd worden in belgisch hardsteen behandelen en renovatie van marmer en andere natuursteensoorten. Het gebruikte kristallisatiemiddel is onbekend in Nederland en werkt dus anders dan dat men hier gewend is, want het kristallisatiemiddel wordt niet op de steen aangebracht, maar gaat direct de steen in. Dit voorkomt de zo gehate looppaden- een toplaag met doffe vlekken- die je vaak wél ziet als stenen gepolijst worden. De Spaanse methode heeft bovendien als voordeel dat stenen niet hoeven te drogen of uit te harden en de meubels in een huis dus gewoon op hun plek kunnen blijven staan. Marmerbehandelen.nl verplaatst bovendien zelf het meubilair, over service gesproken!

Belgisch hardsteen behandelen

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

 • Kristal zet uit

  De temperatuur van de te behandelen steen wordt machinaal verhoogd waardoor de poriën van de steen meer open gaan staan en het kristal in de stenen trekt. Koelt de steen daarna weer af, dan gaan de kristallen in de stenen uitzetten. Dit voorkomt glasvorming in de steen en daardoor blijven vlekken in de steen voortaan weg.

  De kristallen in de steen worden vervolgens actief en lijken wel een soort van licht te geven. Dat licht wordt in Nederland hoogglans genoemd, maar wij horen deze term liever niet. Hoogglans breng je immers aan de buitenkant aan, de Spaanse methode maakt dat de glans uit de steen zelf komt. En dat is nogal een verschil. Belgisch hardsteen behandelen kan dus ook in een keer goed!

  Belgisch hardsteen behandelen

 • Binnen een dag een ‘nieuwe’ vloer

  Behalve Belgisch hardsteen is de uit Spanje afkomstige methodiek eveneens te gebruiken voor marmer, travertin, terrazzo en Chinees hardsteen. Daarnaast impregneert en polijst marmerbehandelen.nl ook leisteen, gneis en graniet, net als kalkarme steenvloeren.

  De werkwijze? Na telefonisch contact met de natuursteenspecialist krijgt de klant een eerste prijsindicatie en relevante informatie. Vervolgens komt een specialist langs om de vloer te bekijken en hoort de klant ook de exacte prijs. Nadat vervolgens een aantal vierkante meters behandeld wordt en de klant dus ziet hoe fraai de vloer wordt, is het aan de klant of ook meteen de rest van de vloer te laten bewerken. Wil men dat, dan heeft men dus binnen een dag een vloer die niet van nieuw te onderscheiden is. Niet tevreden met het resultaat? Dan betaalt de klant uiteraard niets.

  Belgisch hardsteen behandelen

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)