Uw vloeren Boucharderen? ⭐ Dat kan bij marmer behandelen!

Bekend van TV

Boucharderen

“Laat uw natuurstenen vloer opnieuw tot leven komen”

Boucharderen! Bent u eigenaar van een ruimte waar veel mensen samen komen? Bijvoorbeeld een bedrijfshal, winkelcentrum of een openbare ruimte? Er is een grote kans op gladheid en dat kan komen door externe factoren. Hierbij zou u kunnen denken aan regen maar ook andere vormen van slijtage kunnen dit veroorzaken.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
863b7289-c7a1-4e36-908b-186eb866103d-min 66c38f7f-dfe0-423d-80b4-e4e499d98c19-min

Bescherm uw vloer met boucharderen

Bent u eigenaar van een ruimte waar veel mensen samen komen? Bijvoorbeeld een bedrijfshal, winkelcentrum of een openbare ruimte? Er is een grote kans op gladheid en dat kan komen door externe factoren. Hierbij zou u kunnen denken aan regen maar ook andere vormen van slijtage kunnen dit veroorzaken. Op het moment dat het beton- of natuursteenoppervlak een gevaar wordt voor de omgeving, moet u actie ondernemen. Hetgeen wat u kunt doen is de betonvloer opruwen. Hierdoor wordt de vloer weer snel stroef en ruw. Dit is zoals wij dat noemen boucharderen.

Boucharderen

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

De toplaag wordt ruwer gemaakt als het over boucharderen gaat. Er wordt dan gebruik gemaakt van hamers of wieltjes met pinnen welke bestaan uit gehard staal. Door het opruwen van uw vloer realiseert u een betere hechting en wordt slipgevaar verminderd.

Door gebruik te maken van een bouchardeer hamer of een schuurmachine (met speciale wielen) zal de oppervlakte structuur aan worden gepast naar een ruwer oppervlakte. Dit kan natuursteen zijn, maar ook graniet, hardsteen of een andere soort steen of beton.

Als het gaat over het boucharderen van natuursteen, is dit een afwerkmethode welke in wordt gezet om de ruwe natuursteen tegels af te vlakken. Ook bij trappen kan het toe worden gepast en dan neemt de kans op slipgevaar af.

Deze afwerkmethode wordt bij beton gebruikt om de onderlaag van het beton zelf wat ruwer te maken. Het is een geschikte methode voor bijvoorbeeld coating verwijderen en ook voor het verwijderen van lijmresten.

Wij zijn specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van natuursteen en beton! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en zijn bij particulieren en bedrijven actief. Ieder project is anders en ook voor boucharderen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Dan staan wij direct voor u klaar!

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)