Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Boucharderen

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Boucharderen! Bent u eigenaar van een ruimte waar veel mensen samen komen? Bijvoorbeeld een bedrijfshal, winkelcentrum of een openbare ruimte? Er is een grote kans op gladheid en dat kan komen door externe factoren. Hierbij zou u kunnen denken aan regen maar ook andere vormen van slijtage kunnen dit veroorzaken.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Bescherm uw vloer met boucharderen

Bent u eigenaar van een ruimte waar veel mensen samen komen? Bijvoorbeeld een bedrijfshal, winkelcentrum of een openbare ruimte? Er is een grote kans op gladheid en dat kan komen door externe factoren. Hierbij zou u kunnen denken aan regen maar ook andere vormen van slijtage kunnen dit veroorzaken. Op het moment dat het beton- of natuursteenoppervlak een gevaar wordt voor de omgeving, moet u actie ondernemen. Hetgeen wat u kunt doen is de betonvloer opruwen. Hierdoor wordt de vloer weer snel stroef en ruw. Dit is zoals wij dat noemen boucharderen.

boucharderen

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

 • Meer over boucharderen

  De toplaag wordt ruwer gemaakt als het over boucharderen gaat. Er wordt dan gebruik gemaakt van hamers of wieltjes met pinnen welke bestaan uit gehard staal. Door het opruwen van uw vloer realiseert u een betere hechting en wordt slipgevaar verminderd.

 • Werkwijze boucharderen

  Door gebruik te maken van een bouchardeer hamer of een schuurmachine (met speciale wielen) zal de oppervlakte structuur aan worden gepast naar een ruwer oppervlakte. Dit kan natuursteen zijn, maar ook graniet, hardsteen of een andere soort steen of beton.

 • Natuursteen boucharderen

  Als het gaat over het boucharderen van natuursteen, is dit een afwerkmethode welke in wordt gezet om de ruwe natuursteen tegels af te vlakken. Ook bij trappen kan het toe worden gepast en dan neemt de kans op slipgevaar af.

 • Beton boucharderen

  Deze afwerkmethode wordt bij beton gebruikt om de onderlaag van het beton zelf wat ruwer te maken. Het is een geschikte methode voor bijvoorbeeld coating verwijderen en ook voor het verwijderen van lijmresten.

 • Professioneel boucharderen toe laten passen?

  Wij zijn specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van natuursteen en beton! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en zijn bij particulieren en bedrijven actief. Ieder project is anders en ook voor boucharderen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Dan staan wij direct voor u klaar!

Lees hier meer over:

Boucharderen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)