Natuursteen Badkamer Onderhoud? ✅ U kunt bij ons terecht!
4.5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Direct bereikbaar

Bekend van TV

Natuursteen badkamer onderhoud

“Laat uw natuurstenen badkamer opnieuw tot leven komen”

Natuursteen badkamer onderhouden? Natuurstenen badkamer heeft van tijd tot tijd professioneel onderhoud nodig. Hoe mooi natuursteen is, het slijt door intensief gebruik. De badkamer is bij de meeste gezinnen de ruimte waar het meeste water wordt verbruikt. Kalkaanslag is dan ook vijand nr. 1, maar daarnaast kunnen natuurstenen tegels na verloop van tijd ook hun glans verliezen.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10
5/5
WhatsApp Image 2022-01-11 at 7.09.33 PM (10)-min1 WhatsApp Image 2022-01-11 at 7.09.33 PM (11)-min1

Natuursteen badkamer onderhoud

Wanneer u enkel de glans in uw natuursteenbadkamer wilt herstellen, kunnen wij natuursteen kristalliseren. Het is een behandeling die afwijkt van alle andere behandelingen. Uiteraard vindt er eerst een intensieve reiniging plaats waarbij een eventuele oude beschermlaag wordt verwijderd. Daarna kristalliseren wij het natuursteen met onze eigen producten en methodes die afkomstig zijn uit Spanje. Ook kunnen wij een natuurstenen wasbak impregneren. Met een unieke werkwijze onderscheiden wij ons van de meeste andere Nederlandse onderhoudsbedrijven. Wij garanderen u dat uw natuurstenen badkamer opnieuw tot leven komt en de glans en het contrast terugkeren.

Zowel nieuwe als oude natuurstenen badkamers kunnen wij doeltreffend behandelen. Met een ruime ervaring en een ervaren team geven wij ook uw badkamer een metamorfose. Natuursteen is en blijft een natuurlijk product en dat verdient wat extra aandacht. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om natuursteen in ere te herstellen.

Een natuurstenen badkamer waar de vloer is gemaakt van bijvoorbeeld marmer is erg mooi. Toch heeft marmer in de badkamer een aantal nadelen. Het oppervlak van marmer is licht poreus en er kan vocht doordringen in het marmer. Het polijsten maakt het oppervlakte dichter. Gebeurt dit niet, dan komt er vocht tussen de tegels en na verloop van tijd kunnen deze gaan scheuren en zelfs barsten met alle vervelende gevolgen van dien. Polijsten kunt u laten doen uit voorzorg. Ons onderhoudsbedrijf kan u daarbij helpen.

Indien u een natuurstenen vloer heeft, zult u na een bepaalde tijd de marmeren of hardstenen vloer moeten laten behandelen door een onderhoudsbedrijf. De kosten? Voor advies of een offerte kunt u direct een afspraak maken. Ter plaatse komen wij de situatie bekijken.

Natuursteen badkameronderhoud

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Het kan ook zijn dat u bezig bent om een natuurstenen badkamer te kopen. Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn eigenschappen. Het onderhoud van de natuursteentegels speelt hierin een erg belangrijke rol. Een vloer die op de juiste manier wordt onderhouden zal zorgen voor jarenlang plezier. Onderhoud van natuursteen kent voor ons geen geheimen meer, mede dankzij onze jarenlange ervaring.

Als u natuursteen goed laat voorbehandelen heeft u er een tijdlang geen omkijken meer naar. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de vraag of u verandering in de tegel ziet; een ingetrokken vlek, verandering in kleur of de glansgraad.

Natuursteen badkameronderhoud

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Uitstekende dienstverlening, hebben weer een hele mooi vloer!

Mooi eindresultaat. Ik vind dat de klantvriendelijkheid om goed in orde is. Mailtjes snel beantwoord en telefoontjes altijd snel opgenomen. Ik kan niks anders dan positief zijn over mijn vloeronderhoud. Netjes aan de afspraak gehouden + zorgzaam met de meubels
5/5
500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Tristan Noppert

U kent ons van

Play Video

Voorbeelden van onze projecten

t4 t3

Marmer

6594e675-a8cc-4fea-a8b7-5d285692f94b-min 741865c5-9dfe-4e17-8dcd-a77d0207b08a-min

Chinees hardsteen

IMG_4445 IMG_4446

Crema Marfil marmer

Onze werkwijze

Stap 1:
Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer.

Stap 2:
Gratis proefstuk en prijsopgave

Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens exacte prijs te berekenen.

Stap 3:
Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

4.5/5

Onze werkwijze

Stap 1

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer. Op basis daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer gaan opknappen.

Stap 2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe. Op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Ook demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op een door u gekozen plek.

Stap 3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen één dag ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)