Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

- Bekend van

Marmer schuren

Een marmeren vloer kan door veelvuldig gebruik of achterstallig onderhoud diep beschadigd raken. Marmer is een poreuze steensoort en daarmee zeer kwetsbaar. Marmer schuren is de oplossing bij krassen, hardnekkige vlekken en oneffenheden. Onze ervaren specialisten schuren zorgvuldig in verschillende fases een minimale toplaag van uw marmeren vloer.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

VoorNa

Marmer Schuren geeft vloeren weer glans en uitstraling

Marmer Schuren

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Gratis prijsindicatie
Gratis prijsindicatie

  • Fases van marmer schuren

    Marmer schuren is een oppervlaktebehandeling waarbij er een dunne toplaag van het marmer wordt afgeslepen. Hiervoor worden speciale schuurmachines gebruikt met roterende schuurpads. Het schuren van marmer bestaat uit verschillende fases. Eerst wordt er een grove korrel gebruikt zodat krassen en hardnekkige vlekken verdwijnen. In de fases daarna worden steeds fijnere schuursegmenten gebruikt. Ten slotte gaan we over op marmer polijsten, zodat uw vloer haar glans van binnenuit weer terugkrijgt.

  • Zelf marmer schuren

    U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Marmer schuren met schuurpapier is een veelgebruikte methode door particulieren. Zelf marmer schuren vereist een goede voorbereiding en is niet iets wat u zomaar doet. Hiervoor is een schuurmachine nodig met verschillende soorten schuurpapier, van grof tot fijn, dat geschikt is voor marmer. Het is belangrijk om in kleine stapjes te werken. Doet u dit niet, dan blijven er krasjes achter op het marmer. Dat is de reden waarom een marmer vloer schuren toch vaak uitbesteed wordt. Ervaren specialisten weten hoe ze deze zorgvuldige klus op de juiste wijze moeten uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een bevredigend eindresultaat en het bespaart u tijd.

  • Resultaat van het schuren van marmer

    Nadat uw vloer op professionele wijze door ons is behandeld ziet u direct resultaat. Een marmeren vloer schuren in meerdere fases en eindigen met polijsten of kristalliseren, zorgt ervoor dat krassen, hardnekkige vlekken en oneffenheden niet langer zichtbaar zijn. Het resultaat is een glanzende vloer, die er voor lange tijd als nieuw uitziet. U heeft als het ware een nieuwe vloer binnen één dag. Dit laten wij u graag zien door middel van een gratis proefstuk van 2m², op een door u gekozen plek. Bent u niet tevreden? Dan maken we dit ongedaan en betaalt u niets.

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)