Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

- Bekend van

Travertin laten behandelen

“Het meeste en het beste beoordeelde bedrijf in de branche”

Wanneer u op zoekt bent naar een bedrijf dat uw travertin laten behandelen, bent u bij Marmer Behandelen op het juiste adres. Wij beschikken over uitgebreide vakkennis en ervaring op het gebied van travertin. Onze mensen komen dagelijks bij klanten over de vloer en weten precies hoe te handelen. Op deze manier zijn we in staat om vrijwel alle behandelingen voor travertin uit te kunnen voeren.

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

VoorNa

Travertin laten behandelen

Travertin, ook wel travertijn of travertine genoemd, is een kalksteen dat gevormd wordt door neerslag van kalk uit onverzadigd, warm water. Hierdoor ontstaan er onregelmatige poriën die zijn ontstaan door bladeren en takjes die verteert zijn. De kalksteen is kwetsbaar en heeft behoefte aan de juiste benadering. Door te kiezen voor een ervaren bedrijf op het gebied van vloeren behandelen, bent u verzekerd van een kwalitatieve behandeling.

Onze behandeling bestaat uit een aantal verschillende werkzaamheden. Deze zijn:

Reinigen:

Wij verwijderen (doffe) vlekken, die door verkleuring en andere redenen zijn ontstaan. Hierbij maken we altijd gebruik van de juiste reinigingsproducten, speciaal voor travertin.

Strippen:

Wij ontdoen de vloer van oude impregneer- of waslagen, reinigingsproducten en onderhoudsproducten. Dit wordt altijd gedaan voordat we gaan polijsten of kristalliseren.

Schuren:

Oppervlakkige krassen, looppaden en hardnekkige vervuiling verwijderen wij aan de hand van speciale schuurmachines. Hierbij werken we stofvrij en kan het meubilair gewoon in de kamer blijven staan.

Afslijpen:

Grote beschadigingen, diepe krassen en hoogteverschillen in travertin worden door afslijpen gelijkmatig gemaakt.

Polijsten:

Polijsten in verschillende fases waardoor oneffenheden direct verdwijnen en de glans van het travertin weer terug komt. Hierbij kiest u zelf voor een lichtglanzende of hoogglanzende vloer.

Kristalliseren:

Opnieuw laten glanzen van de vloer van binnenuit door onze unieke methode. Door een lichte, constante wrijving wordt de vloer verwarmd. Zo openen de poriën van de steen en worden de kristallen opgenomen. Vervolgens koelt de steen af en sluiten de poriën door uitzetting van de kristallen. De vloer is nu hard, volledig water- en vuilbestendig en heeft haar glans weer terug. Uw meubilair kan in huis blijven staan.

Impregneren:

Beschermen van de vloer tegen vocht, vlekken en vuil. Ons speciale impregneermiddelen kunnen tot diep in de steen doordringen en zich hechten. Dit maakt schoonmaken een stuk eenvoudiger. Een naturel of een kleur verdiepend effect is hierbij altijd mogelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw travertin vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

“Geef uw travertin vloer de zorg die het verdient, door te kiezen voor specialistisch onderhoud van Marmer Behandelen.”

Travertin laten behandelen

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Bekijk onze reviews
Gratis prijsindicatie

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

  • Waarom kiezen voor Marmer Behandelen?

    Marmer Behandelen heeft jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van natuursteen. Of het nu gaat om marmer, granito, travertin of hardsteen, wij kunnen een breed pakket aan natuursteen behandelingen bieden.

    Zo ook voor travertin, een natuursteen die behoefte heeft aan de juiste behandeling. Dankzij onze uitgebreide kennis, in combinatie met de geschikte middelen en innovatieve apparatuur, zorgen wij ervoor dat uw travertin vloer weer glanst als nooit tevoren. Wilt u eerst een proefstuk zien, voordat u beslist om verder in zee te gaan met ons? Dat kan! Op afspraak komen we graag langs om een stuk van uw vloer te behandelen, zodat u daadwerkelijk het verschil kan zien.

    Travertin laten behandelen

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)