Natuursteen polijsten | Natuursteen vloer polijsten | Blijvend Resultaat
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Waarom natuursteen polijsten?

Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen specifieke kenmerken en kwaliteiten. De schoonheid en uitstraling van natuursteen is en blijft uniek. Toch kan het door intensief gebruik dof worden of er ontstaan ontsierende krasjes. Door natuursteen polijsten kan ook uw natuursteen vloer weer als nieuw worden en behoudt het haar uitstraling, zelfs na jarenlang gebruik. Deze behandeling wordt ook wel ‘natuursteen zoeten’ genoemd. Het zorgt ervoor dat krassen verdwijnen waarna de natuurlijke glans tevoorschijn komt. Polijsten natuursteen passen we toe op o.a. vloeren, badkamers en werkbladen.

Zelf natuursteen polijsten

Wanneer uw natuursteen onderhoud nodig heeft kunt u hiermee zelf aan de slag. Er zijn verschillende materialen en middelen beschikbaar die een natuursteen vloer polijsten thuis mogelijk maken. Gebruik hiervoor een of meerdere polijstschijven en een boenmachine om de krassen zorgvuldig te verwijderen. Daarna brengt u een geschikt impregneermiddel aan dat zorgt voor een beschermende laag. Bij diepere krassen of grote oppervlakken raden wij u aan om een specialist in te schakelen, in plaats van een natuursteen vloer polijsten met de hand. Bovendien vraagt iedere soort natuursteen om een andere aanpak en daarmee is het een delicate klus. De specialisten van Marmer Behandelen weten door jarenlange ervaring hoe ze met iedere soort natuursteen moeten omgaan. Zo weet u zeker dat uw vloer in goede handen is.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Het resultaat van natuursteen polijsten
Polijsten natuursteen vloer geeft direct resultaat. Door meerdere malen egaal en zorgvuldig te polijsten verdwijnen alle oneffenheden, zonder de vloer aan te tasten. Hierdoor wordt uw vloer weer glanzend en krasloos. De verschillende technieken maken het mogelijk om de vloer in een bepaalde mate te laten glanzen: lichtglans of hoogglans. Aan u de keuze!
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Natuursteen vloer polijsten prijs

De prijs van een natuursteen vloer polijsten thuis of op een andere plek, hangt af van de huidige staat van uw vloer. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt kunnen wij een indicatie geven van de natuursteen polijsten prijs. De exacte prijs kunnen we berekenen als we naar u toe komen. Dit is geheel vrijblijvend en we rekenen geen voorrijkosten. Voordat we met de behandeling starten, demonstreren we een gratis proefstuk van 2m² op een plek naar keuze. U ziet dan met eigen ogen wat onze vloerexperts kunnen om uw natuursteen weer als nieuw te maken. Is dit niet naar wens, dan maken we het proefstuk ongedaan en vervallen de kosten.

Natuursteen laten polijsten door een specialist

In het geval van dofheid of krasjes op uw natuurstenen vloer is polijsten natuursteen de ideale oplossing. Geniet van een optimaal en langdurig resultaat en besteed het uit aan de specialisten van Marmer Behandelen. Wij werken altijd met geavanceerde apparatuur en kwalitatief uitstekende materialen. Bovendien kunt u altijd rekenen op een verfijnde afwerking, dat stellen wij voorop. We komen graag vrijblijvend langs om een passende oplossing te demonstreren. Wilt u meer informatie of gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken in heel Nederland en polijsten alle soorten natuursteen.
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
219
Beoordelingen
- Hoenderloo
9
Ik ben zó blij met mijn "nieuwe vloer", met dank aan Marmer Behandelen.
Mijn vloer was al jaren dof en vlekkerig. Hoe vaak ik ook dweilde, steeds zag je voetafdrukken en hondenpootafdrukken. Het leek steeds erger te worden, niet schoon te houden. Nou ja, het was wel schoon maar zag er niet schoon uit, heel frustrerend. Ik stuurde een mail naar Marmer Behandelen en werd al na een paar dagen gebeld. Informatie uitgewisseld en men kon gelijk een prijsindicatie geven. Doordat onze vloer nogal wat obstakels heeft (meerdere opstapjes, houten stutbalken) bleek bij aankomst op de afgesproken dag dat de vloer niet in één dag te behandelen zou zijn. Een vervolgafspraak werd direct gemaakt, [...]
04.06.2020
- MEERSSEN
8
Prachtig resultaat van onze Perlato vloer
100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van [...]
31.05.2020
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again