Natuursteen Reinigen? Vele opdrachtgevers gingen u voor!
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Hoe maken wij uw natuursteen schoon?

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Waarom natuursteen schoonmaken?

Hoewel natuursteen bekend staat om haar duurzaamheid en slijtvastheid, is het ook gevoelig voor vuil en stof. Dit komt het poreuze karakter. Indien er sprake is van morsvlekken door frisdrank, bier, koffie, thee, wijn of zelfs water, dan is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Wanneer natuursteen reinigen niet tijdig plaatsvindt, kan er verkleuring optreden. Daarnaast kan intensief gebruik een oorzaak zijn van doffe vlekken of kringen. Redenen genoeg om van natuursteen schoonmaken een dagelijkse routine te maken. Voor het reinigen bestaan verschillende methodes.

Zelf natuursteen reinigen: hoe doe ik dat?

Een ongeluk zit een klein hoekje, en dus kunnen er snel morsvlekken ontstaan in uw natuurstenen vloer. In dat geval is het belangrijk dat u de vloeistof met een schone doek opneemt en de vloer vervolgens met een droge doek droogdept. Om de unieke uitstraling van de vloer te behouden is het essentieel dat deze met regelmaat wordt schoongemaakt. Dit betekent wekelijks stofzuigen en dweilen met een geschikt product. Veel mensen gebruiken hiervoor groene zeep of schoonmaakazijn. Dit raden wij ten zeerste af vanwege het vet- en zuurgehalte van deze middelen. Voor het regulier reinigen, bijvoorbeeld een natuursteen vloer schoonmaken of natuursteen tegels schoonmaken, kunt u een sopje maken van schoon warm water en een natuursteen reinigingsmiddel of soda. Met een zachte doek of spons wrijft u voorzichtig over de vlek totdat deze verdwijnt. Spoel eventueel na met schoon water. Ten slotte wrijft u met een zeem of droge doek over de steen.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Resultaat van schoonmaken natuursteen
Meestal verdwijnen vlekken of kringen door natuursteen reinigen, mits u het juiste middel heeft gebruikt. Iedere soort natuursteen is uniek en behoeft een andere aanpak. Bij het gebruik van onjuiste producten kunnen vlekken verergeren of de vloer raakt beschadigd. Het kan ook zijn dat de vlekken al langer in de vloer zitten of dat er sprake is van hardnekkige vlekken (vet of olie). In dat geval is een meer grondige reiniging nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Kies in dat geval voor de professionele aanpak van Marmer Behandelen. Onze specialisten hebben kennis van exclusieve schoonmaaktechnieken. Ook beschikken zij over geavanceerde apparatuur en de juiste producten voor het schoonmaken van o.a. Travertin, Terrazzo, Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen en Marmeren vloeren.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Totaal onderhoud

De volgende stap na natuursteen schoonmaken is het beschermen van de steen tegen invloeden van buitenaf. Hiervoor is impregneren een vaak gebruikte term. Ook hierbij geldt dat elke steensoort om een andere aanpak vraagt. Impregneren is alleen geschikt voor steensoorten zonder kalk. Voor het beschermen van kalkhoudend natuursteen adviseren wij kristalliseren. Het onderhoud van uw vloer bestaat daarnaast uit het verwijderen van krasjes en beschadigingen. Ook deze ontstaan snel wanneer natuursteen intensief wordt gebruikt. Geen zorgen, met totaal natuursteen onderhoud zorgt u dat uw vloer in topconditie blijft. Voor het beste advies en resultaat kunt u wederom een expert inschakelen.

Natuurstenen vloer reinigen door een specialist

Heeft u te maken met vlekken of kringen in uw natuurstenen vloer? Alleen de juiste werkwijze en middelen geven het resultaat waar u op hoopt. Ga voor zekerheid en kies voor uw natuurstenen vloer laten reinigen door Marmer Behandelen. Wij hebben vakmanschap, geavanceerde apparatuur en kwalitatief uitstekende materialen in huis om uw natuurstenen vloer de glans van weleer terug te geven. Door onze unieke behandelmethodes zorgen we ook voor een langdurige bescherming. We komen graag vrijblijvend langs om een passende oplossing te demonstreren voor uw probleem. Wilt u meer informatie of gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
261
Beoordelingen
- Abcoude
10
Netje en goed afgewerkt!
De heren van Marmerbehandelen hebben een prima job uitgevoerd in onze woonkamer (100m2) marmer. In 1 dag de vloer weer als nieuw. Er is netjes gewerkt, met voortreffelijke machines waardoor er eigenlijk geen extra stof o.i.d. in huis te vinden was. Wat ook heel fijn is dat het meubilair niet naar de tuin hoeft.
20.10.2020
- Den Haag
7
Goed
Behandeld zoals gezegd.
14.10.2020
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again