Travertin onderhoud • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Professioneel onderhoud verlengt het plezier en de levensduur van Travertin

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Onderhoud van travertin met producten uit Spanje

Travertin is een van oorsprong Italiaanse natuursteen en wordt voor vele toepassingen gebruikt, zoals vensterbanken, trappen, wandafdekkingen en vloeren. Er zijn heel veel soorten travertin in uiteenlopende kwaliteiten en onder verschillende namen beschikbaar. De vele namen voor travertin zijn in gebruik om de vele tintverschillen te kunnen aanduiden. Wat voor kwaliteit u ook heeft, wij kunnen altijd zorgen voor professioneel onderhoud met producten en middelen uit het buurland van Italië, Spanje.
Onze producten en methodes maken onze werkwijze vrij uniek ten opzichte van andere onderhoudsbedrijven. Wij behandelen alle natuurstenen vloeren op een professionele wijze, maar een travertinvloer is en blijft speciaal. Het is een van mooiste stenen die goed onderhoud verdient. Het heeft stijl met een natuurlijke, ruwe uitstraling.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Wij geven uw oude travertinvloer weer glans
Om een oude travertinvloer weer glans te geven, kunnen wij deze bijvoorbeeld polijsten. Tijdens het polijsten wordt er een heel dun laagje afgeslepen zodat krassen en andere gebruikssporen verdwijnen. Het afslijpen en polijsten gebeurt door middel van een speciale machine waarmee de vloer zodanig wordt bewerkt dat er een zijdeglans ontstaat. De door u gekozen methode bepaalt uiteindelijk of travertin mat, gezoet of sterk glanzend wordt. Voor een optimale bescherming kunnen wij de vloer daarna eventueel kristalliseren. Hierdoor ‘verdicht’ de toplaag zich, waardoor de glans toeneemt, de steen iets harder wordt en iets minder dampdoorlatend wordt dan het oorspronkelijke steenoppervlak.

Travertinvloeren vinden we binnen en buiten. Voor mensen die een terras met een warme, zuidelijk effect willen creëren is travertin de perfecte keuze. In de zomer genieten van een stukje buitenland in eigen tuin waar het heerlijk toeven is. Zeker dan heeft een travertinvloer onderhoud nodig, mede omdat deze niet goed bestand is tegen zure regen. Zure regen ontstaat doordat er uitlaatgassen in de lucht blijven hangen. In die vervuilende gassen zitten stoffen als zwaveldioxide, stikstoffen en ammoniak. Stoffen die op de lange termijn uw travertinterras kunnen aantasten. U kunt de vloer beschermen door deze te laten impregneren door ons onderhoudsbedrijf. Ook kunnen wij doffe vlekken in en op travertin verwijderen. Wilt u een andere behandeling? Leg uw wensen eens aan voor.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
252
Beoordelingen
- Doetinchem
10
Helemaal zoals we het graag gehad zouden hebben!
Prettige kennismaking. Vlotte afspraak.en ook datum en tijd nagekomen! Normaal geef ik nooit een 10, maar de hele behandeling was uitstekend. We hopen nog lang van het mooie resultaat te genieten!
21.09.2020
- Den Haag
9
Super ervaring en geweldige service
Voor 2e keer geweest voor een extra nabehandeling.
19.09.2020
Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere Travertin, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again