Travertin laten behandelen • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel

Verschillende manieren om Travertin te laten behandelen

Travertin is een product wat gevormd wordt door kalksteen en is daardoor een redelijk poreus gesteente. Travertin is niet bestand tegen zuur of vlekken en heeft daarom regelmatig onderhoud nodig. Het onderhoud van Travertin kan in verschillende vormen plaatsvinden. De methode is geheel afhankelijk van de staat waarin het Travertin verkeert. In het slechtste geval kan dit betekenen dat de vloer, of delen van de vloer, vervangen dienen te worden. In het beste geval kan Travertin onderhoud betekenen dat de vloer enkel met een middel gereinigd moet worden. Hieronder leggen wij u de verschillende onderhoudsvormen voor Travertijn uit. Wij van Marmer Behandelen hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, polijsten, kristalliseren, impregneren, schuren en reinigen van allerlei soorten natuursteen. Wij geven u geheel vrijblijvend deskundig advies over hoe u Travertin kunt laten behandelen.
Uw Travertin door een specialist laten behandelen? Neem gerust contact op
Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het schoonmaken, onderhouden, polijsten, schuren, slijpen, kristalliseren, repareren en renoveren van allerlei natuurstenen vloeren, waaronder Travertijn. Neem gerust contact met ons op voor een eerste indicatie van de kosten. U kunt ons foto’s toesturen van uw Travertin vloer waardoor wij beter kunnen bepalen wat de prijs gaat worden. Wij komen zelfs gratis een proefstuk behandelen op een klein stukje vloer bij u thuis, zodat u met uw eigen ogen kunt zien wat het resultaat gaat worden. Bent u tevreden? Dan gaan wij gelijk aan de slag. Uiteraard hoeft u zelf het meubilair niet te verplaatsen, dat doen wij graag vóór u!
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Travertin schuren

Is uw Travertin vloer ongelijk geworden of ziet u steeds meer doffe plekken? In dat geval kan Marmer Behandelen uw Travertin vloer schuren. Dit wordt ook wel slijpen genoemd. Uw vloer wordt dan afgevlakt totdat er geen hoogteverschil meer te zien is. Het schuren van Travertin wordt gedaan met schuurschijven van diamant. Travertin bevat veel kleine gaatjes aan de bovenkant welke gevuld zijn met steenlijm. Na het schuren moeten deze kleine gaatjes weer opgevuld worden. Vervolgens wordt er met minder grove diamantschijven geschuurd om de lijmresten weg te halen. Als deze klus is geklaard, gaan we over tot het Travertin polijsten.

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Travertin polijsten

Ziet uw Travertin vloer er nog vrij goed uit? Dan is polijsten waarschijnlijk voldoende. Bij Travertijn polijsten hoeven wij enkel de bovenste laag te behandelen. Mocht uw vloer dieperliggende krassen bevatten, dan zullen deze er helaas niet uit gaan. Tijdens het polijsten schuren wij de vloer met heel fijne polijstpaden om een mooie zijdeglans te krijgen. Dit herhalen wij meerdere keren voor een optimaal resultaat. Als u uw vloer optimaal wilt beschermen, kunt u ervoor kiezen om de vloer te laten kristalliseren. Dit zorgt ervoor dat er een laag achterblijft op de vloer en de steen wordt ook iets harder en minder dampdoorlatend.
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
510
Beoordelingen
- Rotterdam
10
Fantastische afhandeling, uitleg, advies.
Zeer snelle afspraak mogelijk. Mike was zeer correct en gaf goede uitleg van de behandelprocedure. Schoon en netjes.
25.01.2023
- Kerkrade
10
Doet wat belooft wordt
Vloer was vanaf levering in slechte staat, na behandeling door marmerbehandelen, Henk, is deze beter dan na oplevering 20 jaar geleden. Henk is 2x naar zuid-Limburg getreden om het gewenste resultaat af te leveren.
19.01.2023

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again