Travertin laten behandelen • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Verschillende manieren om Travertin te laten behandelen

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Travertin schuren

Is uw Travertin vloer ongelijk geworden of ziet u steeds meer doffe plekken? In dat geval kan Marmer Behandelen uw Travertin vloer schuren. Dit wordt ook wel slijpen genoemd. Uw vloer wordt dan afgevlakt totdat er geen hoogteverschil meer te zien is. Het schuren van Travertin wordt gedaan met schuurschijven van diamant. Travertin bevat veel kleine gaatjes aan de bovenkant welke gevuld zijn met steenlijm. Na het schuren moeten deze kleine gaatjes weer opgevuld worden. Vervolgens wordt er met minder grove diamantschijven geschuurd om de lijmresten weg te halen. Als deze klus is geklaard, gaan we over tot het Travertin polijsten.

Travertin polijsten

Ziet uw Travertin vloer er nog vrij goed uit? Dan is polijsten waarschijnlijk voldoende. Bij Travertijn polijsten hoeven wij enkel de bovenste laag te behandelen. Mocht uw vloer dieperliggende krassen bevatten, dan zullen deze er helaas niet uit gaan. Tijdens het polijsten schuren wij de vloer met heel fijne polijstpaden om een mooie zijdeglans te krijgen. Dit herhalen wij meerdere keren voor een optimaal resultaat. Als u uw vloer optimaal wilt beschermen, kunt u ervoor kiezen om de vloer te laten kristalliseren. Dit zorgt ervoor dat er een laag achterblijft op de vloer en de steen wordt ook iets harder en minder dampdoorlatend.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Uw Travertin door een specialist laten behandelen? Neem gerust contact op
Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het schoonmaken, onderhouden, polijsten, schuren, slijpen, kristalliseren, repareren en renoveren van allerlei natuurstenen vloeren, waaronder Travertijn. Neem gerust contact met ons op voor een eerste indicatie van de kosten. U kunt ons foto’s toesturen van uw Travertin vloer waardoor wij beter kunnen bepalen wat de prijs gaat worden. Wij komen zelfs gratis een proefstuk behandelen op een klein stukje vloer bij u thuis, zodat u met uw eigen ogen kunt zien wat het resultaat gaat worden. Bent u tevreden? Dan gaan wij gelijk aan de slag. Uiteraard hoeft u zelf het meubilair niet te verplaatsen, dat doen wij graag vóór u!
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
338
Beoordelingen
- Veenendaal
8
"de vloer kon weer mooi worden"
We hebben goede ervaringen met het bedrijf "marmerbehandelen" de afspraken werden goed nagekomen. Zo werd er 's ochtends vooraf ter plekke een voorbeeld gemaakt zodat we konden kiezen uit een licht reiniging of een grondige reiniging. Direct werd er keurig opgemeten en de kosten afgesproken. De medewerkers waren deskundig en correct. Ik heb er met genoegen naar gekeken. Het resultaat was een prachtige vloer. Die we vanaf mooi gaan houden en waar we als dat nodig mocht zijn weer het bedrijf "marmerbehandelen" zullen vragen dit te doen. Met vriendelijke groet, Marten van der Zee
16.04.2021
- Amsterdam
10
100% aanbevolen!
Na bijna 22 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een behandeling te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij Marmerbehandelen.nl, ook omdat die bij ons uit de buurt komen en hele goede recensies hebben voor hun gekozen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen. Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar hebben zij zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Onze [...]
14.04.2021

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again