Travertin behandelen? Wij verwijderen doffe plekken, vlekken en krassen.
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Travertin behandelen: Spaanse methode biedt het beste resultaat

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Glans van binnenuit de steen

Uniek? Jawel, want de travertin specialist werkt met een uniek Spaans kristallisatiemiddel dat na het opwarmen van de steen en door het openen van de steenporiën uitzet. Het kristal in de steen voorkomt glasvorming en daarmee looppaden (doffe vlekken in de toplaag) die je bij een polijstbehandeling nog wel eens aantreft. De travertinsteen wordt door wrijving opgewarmd en het effect is adembenemend in de vorm van een prachtig glanzend steen. Let wel: dit is geen hoogglans, zoals dit verschijnsel niet zelden genoemd wordt. Hoogglans creëer je door de steen aan de buitenkant te behandelen, marmerbehandelen.nl laat de glans vanuit de steen zelf komen. Nog een voordeel van deze manier van werken is dat uitharden en drogen niet nodig is en het meubilair dus gewoon kan blijven staan. Het verplaatsen van de meubels nemen de medewerkers van marmerbehandelen.nl voor hun rekening. Overigens is deze manier van kristalliseren ook toepasbaar op marmer, terrazzo, en Belgisch en Chinees hardsteen. Marmerbehandelen.nl is ook al expert als het gaat om impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en steenvloeren zonder kalk in de stenen.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Travertin renoveren
De werkwijze is uniek en het resultaat is een travertinvloer als nieuw. Marmerbehandelen.nl is met dertig jaar ervaring en de aanwezige vakkennis een begrip in Nederland en beheerst alle facetten van het vak; travertin behandelen in de vorm van travertin polijsten, travertin impregneren, travertin afslijpen en renoveren? Het resultaat is altijd indrukwekkend. Bovendien is ook de werkwijze van de specialist bijzonder. Na een telefonisch onderhoud waarin al een eerste prijsindicatie wordt gegeven, volgt een inspectie van de vloer en krijgt de klant een nauwkeurige prijsberekening. Vervolgens behandelen de specialisten van marmerbehandelen.nl een klein deel van de vloer. De klant kan dan zien wat het eindresultaat van de behandeling zal zijn. Is de klant onder de indruk? Dan wordt ook de rest van de vloer meteen aangepakt en ligt er binnen een dag een zo goed als nieuwe vloer. Mensen die na de demonstratie afzien van behandeling, betalen uiteraard iets.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
219
Beoordelingen
- Hoenderloo
9
Ik ben zó blij met mijn "nieuwe vloer", met dank aan Marmer Behandelen.
Mijn vloer was al jaren dof en vlekkerig. Hoe vaak ik ook dweilde, steeds zag je voetafdrukken en hondenpootafdrukken. Het leek steeds erger te worden, niet schoon te houden. Nou ja, het was wel schoon maar zag er niet schoon uit, heel frustrerend. Ik stuurde een mail naar Marmer Behandelen en werd al na een paar dagen gebeld. Informatie uitgewisseld en men kon gelijk een prijsindicatie geven. Doordat onze vloer nogal wat obstakels heeft (meerdere opstapjes, houten stutbalken) bleek bij aankomst op de afgesproken dag dat de vloer niet in één dag te behandelen zou zijn. Een vervolgafspraak werd direct gemaakt, [...]
04.06.2020
- MEERSSEN
8
Prachtig resultaat van onze Perlato vloer
100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van [...]
31.05.2020
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again