Travertin behandelen? Wij verwijderen vlekken en krassen
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel

Travertin behandelen: Spaanse methode biedt het beste resultaat

Behalve marmer geldt marmerbehandelen.nl ook als expert op het gebied van travertin behandelen; een kalksteen die gevormd wordt door neerslag van kalk uit onverzadigd water uit warme bronnen. Bladeren, takjes en ander materiaal dat in het water valt en verteert, zijn de oorzaak van de zo typerende onregelmatige poriën van deze fraaie steen. Travertin behandelen in de vorm van travertin polijsten, travertin impregneren, travertin afslijpen en travertin renoveren is aan de specialisten van marmerbehandelen.nl wel besteed. Zij maken elke travertinvloer als nieuw en dat op unieke wijze.
Travertin renoveren
De werkwijze is uniek en het resultaat is een travertinvloer als nieuw. Marmerbehandelen.nl is met dertig jaar ervaring en de aanwezige vakkennis een begrip in Nederland en beheerst alle facetten van het vak; travertin behandelen in de vorm van travertin polijsten, travertin impregneren, travertin afslijpen en renoveren? Het resultaat is altijd indrukwekkend. Bovendien is ook de werkwijze van de specialist bijzonder. Na een telefonisch onderhoud waarin al een eerste prijsindicatie wordt gegeven, volgt een inspectie van de vloer en krijgt de klant een nauwkeurige prijsberekening. Vervolgens behandelen de specialisten van marmerbehandelen.nl een klein deel van de vloer. De klant kan dan zien wat het eindresultaat van de behandeling zal zijn. Is de klant onder de indruk? Dan wordt ook de rest van de vloer meteen aangepakt en ligt er binnen een dag een zo goed als nieuwe vloer. Mensen die na de demonstratie afzien van behandeling, betalen uiteraard iets.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Glans van binnenuit de steen

Uniek? Jawel, want de travertin specialist werkt met een uniek Spaans kristallisatiemiddel dat na het opwarmen van de steen en door het openen van de steenporiën uitzet. Het kristal in de steen voorkomt glasvorming en daarmee looppaden (doffe vlekken in de toplaag) die je bij een polijstbehandeling nog wel eens aantreft. De travertinsteen wordt door wrijving opgewarmd en het effect is adembenemend in de vorm van een prachtig glanzend steen. Let wel: dit is geen hoogglans, zoals dit verschijnsel niet zelden genoemd wordt. Hoogglans creëer je door de steen aan de buitenkant te behandelen, marmerbehandelen.nl laat de glans vanuit de steen zelf komen. Nog een voordeel van deze manier van werken is dat uitharden en drogen niet nodig is en het meubilair dus gewoon kan blijven staan. Het verplaatsen van de meubels nemen de medewerkers van marmerbehandelen.nl voor hun rekening. Overigens is deze manier van kristalliseren ook toepasbaar op marmer, terrazzo, en Belgisch en Chinees hardsteen. Marmerbehandelen.nl is ook al expert als het gaat om impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en steenvloeren zonder kalk in de stenen.

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
492
Beoordelingen
- Amsterdam
10
Verbluffend resultaat!
Enorm tevreden met onze vloer na de behandeling, 100% aan te raden.
15.09.2022
- Zijderveld
10
Goed geholpen
Onze antieke vloer laten behandelen door Henk, Wat een vakman wij zijn dik tevreden. Nu ook nog de gang vloer laten doen, Wij zijn erg blij met het resultaat!
14.09.2022

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again