Natuursteen schuren | Professioneel natuursteen vloer schuren
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Schuren geeft natuurstenen vloeren weer glans en uitstraling

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Waarom natuursteen schuren?

Intensief gebruik heeft vanzelfsprekend invloed op de kwaliteit van uw natuursteen vloer. Na verloop van tijd kunnen er krassen en vlekken in komen, of de vloer wordt dof. Vaak hebben behandeltechnieken als reinigen, polijsten of kristalliseren dan niet het gewenste effect. Daar is een betere manier voor, namelijk natuursteen schuren. Hierdoor komt een nieuwe laag van het natuursteen tevoorschijn. Beschadigingen, vlekken en oneffenheden tussen de stenen kunnen op deze manier worden hersteld. Is het oppervlak van uw natuursteen vloer onregelmatig, dan maken we deze weer glad. Bijkomend voordeel is dat uw vloer nu makkelijker te onderhouden is. Zowel nieuwe als oude natuursteen vloeren zijn bij ons in goede handen.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Fases van natuursteen schuren
Het schuren van natuursteen kunt u zien als een oppervlaktebehandeling. Er wordt namelijk een minimale toplaag weggeschuurd van het natuursteen. Dit wordt gedaan met speciale schuurmachines en ronddraaiende schuurpads. Daarbij worden verschillende fases doorlopen. Voor krassen en hardnekkige vlekken kiest men een grove korrel. Daarna worden er meerdere fijne schuurpads gebruikt. Als laatste zullen we natuursteen polijsten, zodat de vloer opnieuw glanst van binnenuit. 
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
252
Beoordelingen
- Doetinchem
10
Helemaal zoals we het graag gehad zouden hebben!
Prettige kennismaking. Vlotte afspraak.en ook datum en tijd nagekomen! Normaal geef ik nooit een 10, maar de hele behandeling was uitstekend. We hopen nog lang van het mooie resultaat te genieten!
21.09.2020
- Den Haag
9
Super ervaring en geweldige service
Voor 2e keer geweest voor een extra nabehandeling.
19.09.2020

Natuursteen zelf schuren

Wanneer mensen te maken hebben met krassen, vlekken of dofheid, gaan ze vaak aan de slag met een schuurmachine en schuurpapier. Dit is zeker een optie, maar een goede voorbereiding is vereist bij zelf natuursteen schuren. Om het gewenste resultaat te bereiken is schuurpapier nodig met zowel grove als fijne korrels, en het moet geschikt zijn voor het natuursteen dat u bezit. Ga daarbij voorzichtig te werk en schuur in kleine stappen, anders kunnen er krassen achterblijven. Vanwege deze delicate klus wordt schuren vaak uitbesteed aan experts. Dit bespaart u tijd en u zult versteld staan van het eindresultaat.

Resultaat van natuursteen schuren

Gaat uw keuze uit naar een schuurbehandeling door onze specialisten, dan ziet u direct resultaat van hun werkzaamheden. Door een natuurstenen vloer schuren in meerdere fases, en deze vervolgens te polijsten of kristalliseren, verdwijnen krassen, hardnekkige vlekken en oneffenheden als sneeuw voor de zon. Het resultaat? Een nieuw uitziende vloer in één dag, zonder dat u last heeft van stof in huis. Vooraf geven we u een kleine impressie van het resultaat en krijgt u van ons een gratis proefstuk van 2m², op een door u gekozen plek. Is het toch niet wat u in gedachten had? Dan maken we dit ongedaan en betaalt u niets.

Natuursteen vloer schuren door een specialist

Voor beschadigingen aan uw natuursteen vloer is schuren natuursteen de oplossing. Om krassen, dofheid of vlekken zo goed mogelijk te verhelpen wordt aangeraden om een gefaseerde werkwijze te hanteren. Laat dat de kracht zijn van de specialisten van Marmer Behandelen. Door hun jarenlange ervaring beheersen ze het vak als geen ander en zorgen ze voor een verfijnd eindresultaat. Hiervoor wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en kwalitatief uitstekende materialen. Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de natuursteen schuren prijs? Of wilt u gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken in heel Nederland en schuren alle soorten natuursteen.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again