Natuursteen schuren | Professioneel natuursteen vloer schuren
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Schuren geeft natuurstenen vloeren weer glans en uitstraling

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Waarom natuursteen schuren?

Intensief gebruik heeft vanzelfsprekend invloed op de kwaliteit van uw natuursteen vloer. Na verloop van tijd kunnen er krassen en vlekken in komen, of de vloer wordt dof. Vaak hebben behandeltechnieken als reinigen, polijsten of kristalliseren dan niet het gewenste effect. Daar is een betere manier voor, namelijk natuursteen schuren. Hierdoor komt een nieuwe laag van het natuursteen tevoorschijn. Beschadigingen, vlekken en oneffenheden tussen de stenen kunnen op deze manier worden hersteld. Is het oppervlak van uw natuursteen vloer onregelmatig, dan maken we deze weer glad. Bijkomend voordeel is dat uw vloer nu makkelijker te onderhouden is. Zowel nieuwe als oude natuursteen vloeren zijn bij ons in goede handen.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Fases van natuursteen schuren
Het schuren van natuursteen kunt u zien als een oppervlaktebehandeling. Er wordt namelijk een minimale toplaag weggeschuurd van het natuursteen. Dit wordt gedaan met speciale schuurmachines en ronddraaiende schuurpads. Daarbij worden verschillende fases doorlopen. Voor krassen en hardnekkige vlekken kiest men een grove korrel. Daarna worden er meerdere fijne schuurpads gebruikt. Als laatste zullen we natuursteen polijsten, zodat de vloer opnieuw glanst van binnenuit. 
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
219
Beoordelingen
- Hoenderloo
9
Ik ben zó blij met mijn "nieuwe vloer", met dank aan Marmer Behandelen.
Mijn vloer was al jaren dof en vlekkerig. Hoe vaak ik ook dweilde, steeds zag je voetafdrukken en hondenpootafdrukken. Het leek steeds erger te worden, niet schoon te houden. Nou ja, het was wel schoon maar zag er niet schoon uit, heel frustrerend. Ik stuurde een mail naar Marmer Behandelen en werd al na een paar dagen gebeld. Informatie uitgewisseld en men kon gelijk een prijsindicatie geven. Doordat onze vloer nogal wat obstakels heeft (meerdere opstapjes, houten stutbalken) bleek bij aankomst op de afgesproken dag dat de vloer niet in één dag te behandelen zou zijn. Een vervolgafspraak werd direct gemaakt, [...]
04.06.2020
- MEERSSEN
8
Prachtig resultaat van onze Perlato vloer
100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van [...]
31.05.2020

Natuursteen zelf schuren

Wanneer mensen te maken hebben met krassen, vlekken of dofheid, gaan ze vaak aan de slag met een schuurmachine en schuurpapier. Dit is zeker een optie, maar een goede voorbereiding is vereist bij zelf natuursteen schuren. Om het gewenste resultaat te bereiken is schuurpapier nodig met zowel grove als fijne korrels, en het moet geschikt zijn voor het natuursteen dat u bezit. Ga daarbij voorzichtig te werk en schuur in kleine stappen, anders kunnen er krassen achterblijven. Vanwege deze delicate klus wordt schuren vaak uitbesteed aan experts. Dit bespaart u tijd en u zult versteld staan van het eindresultaat.

Resultaat van natuursteen schuren

Gaat uw keuze uit naar een schuurbehandeling door onze specialisten, dan ziet u direct resultaat van hun werkzaamheden. Door een natuurstenen vloer schuren in meerdere fases, en deze vervolgens te polijsten of kristalliseren, verdwijnen krassen, hardnekkige vlekken en oneffenheden als sneeuw voor de zon. Het resultaat? Een nieuw uitziende vloer in één dag, zonder dat u last heeft van stof in huis. Vooraf geven we u een kleine impressie van het resultaat en krijgt u van ons een gratis proefstuk van 2m², op een door u gekozen plek. Is het toch niet wat u in gedachten had? Dan maken we dit ongedaan en betaalt u niets.

Natuursteen vloer schuren door een specialist

Voor beschadigingen aan uw natuursteen vloer is schuren natuursteen de oplossing. Om krassen, dofheid of vlekken zo goed mogelijk te verhelpen wordt aangeraden om een gefaseerde werkwijze te hanteren. Laat dat de kracht zijn van de specialisten van Marmer Behandelen. Door hun jarenlange ervaring beheersen ze het vak als geen ander en zorgen ze voor een verfijnd eindresultaat. Hiervoor wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en kwalitatief uitstekende materialen. Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de natuursteen schuren prijs? Of wilt u gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken in heel Nederland en schuren alle soorten natuursteen.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again