Travertin onderhoud • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Professioneel onderhoud verlengt het plezier en de levensduur van Travertin

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Onderhoud van travertin met producten uit Spanje

Travertin is een van oorsprong Italiaanse natuursteen en wordt voor vele toepassingen gebruikt, zoals vensterbanken, trappen, wandafdekkingen en vloeren. Er zijn heel veel soorten travertin in uiteenlopende kwaliteiten en onder verschillende namen beschikbaar. De vele namen voor travertin zijn in gebruik om de vele tintverschillen te kunnen aanduiden. Wat voor kwaliteit u ook heeft, wij kunnen altijd zorgen voor professioneel onderhoud met producten en middelen uit het buurland van Italië, Spanje.
Onze producten en methodes maken onze werkwijze vrij uniek ten opzichte van andere onderhoudsbedrijven. Wij behandelen alle natuurstenen vloeren op een professionele wijze, maar een travertinvloer is en blijft speciaal. Het is een van mooiste stenen die goed onderhoud verdient. Het heeft stijl met een natuurlijke, ruwe uitstraling.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Wij geven uw oude travertinvloer weer glans
Om een oude travertinvloer weer glans te geven, kunnen wij deze bijvoorbeeld polijsten. Tijdens het polijsten wordt er een heel dun laagje afgeslepen zodat krassen en andere gebruikssporen verdwijnen. Het afslijpen en polijsten gebeurt door middel van een speciale machine waarmee de vloer zodanig wordt bewerkt dat er een zijdeglans ontstaat. De door u gekozen methode bepaalt uiteindelijk of travertin mat, gezoet of sterk glanzend wordt. Voor een optimale bescherming kunnen wij de vloer daarna eventueel kristalliseren. Hierdoor ‘verdicht’ de toplaag zich, waardoor de glans toeneemt, de steen iets harder wordt en iets minder dampdoorlatend wordt dan het oorspronkelijke steenoppervlak.

Travertinvloeren vinden we binnen en buiten. Voor mensen die een terras met een warme, zuidelijk effect willen creëren is travertin de perfecte keuze. In de zomer genieten van een stukje buitenland in eigen tuin waar het heerlijk toeven is. Zeker dan heeft een travertinvloer onderhoud nodig, mede omdat deze niet goed bestand is tegen zure regen. Zure regen ontstaat doordat er uitlaatgassen in de lucht blijven hangen. In die vervuilende gassen zitten stoffen als zwaveldioxide, stikstoffen en ammoniak. Stoffen die op de lange termijn uw travertinterras kunnen aantasten. U kunt de vloer beschermen door deze te laten impregneren door ons onderhoudsbedrijf. Ook kunnen wij doffe vlekken in en op travertin verwijderen. Wilt u een andere behandeling? Leg uw wensen eens aan voor.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
348
Beoordelingen
- Amstelveen
10
Super
Op onze marmeren vloer zaten op veel tegels helaas vlekken van een schoonmaakmiddel. Ik heb 'Marmer Behandelen' gebeld en zij waren aan de telefoon meteen heel vriendelijk en behulpzaam. We konden snel een afspraak maken. Binnen 1,5 zijn ze met 2 medewerkers de vloer komen schuren, reinigen en kristalliseren. Eerst een stukje als 'test', waarbij het verschil al heel duidelijk zichtbaar was. Daarna hebben ze de hele vloer behandeld. De plinten en hoeken hebben ze zelfs handmatig met een kleiner apparaat geschuurd. Het resultaat is geweldig!! Alle vlekken zijn eruit en de vloer is als nieuw. De 2 jongens waren [...]
11.05.2021
- Houten
9
Prima geholpen
Nadat de huidige marmeren vloer 8 jaar geleden voor het laatst geschuurd en gepolijst was, hebben we na overleg met de eigenaar besloten tot het reinigen en kristalisen van onze vloer (Crema Marfil). Op de afgesproken datum kwam Johan keurig op tijd en na een proefstukje te maken is hij begonnen met de vloer. Johan is een uiterst vriendelijke en korrekte kerel, die netjes meehielp de meubelstukken te verplaatsen en uiteindelijk ziet onze vloer er weer geweldig uit! Jammer dat er op enkele plekken nog lichte krassen zichtbaar blijven, maar daarvoor zou de vloer volgens Johan eerst weer in zijn geheel [...]
06.05.2021
Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere Travertin, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again