Marmer onderhouden | Professioneel marmer onderhoud
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
9.2
klantenvertellen
387
Beoordelingen
Marmer kristalliseren vanuit de steen
Het effect ontstaat, het lijkt alsof de vloer licht geeft, wordt ook wel hoogglans genoemd. Dit is echter iets anders, hoogglans wordt immers op de steen aangebracht, marmerbehandelen.nl laat de glans vanuit de steen zelf komen. En dat is nogal een verschil. De Spaanse manier van marmer onderhoud kan ook gebruikt worden voor de volgende vloeren: travertin, terrazzo, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen kunnen op deze wijze behandeld worden. Ook voor het impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en kalkarme stenen vloeren biedt de ervaren expert graag hulp.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Marmerbehandelen.nl: voor marmer onderhoud in heel Nederland

Marmer onderhoud is net als marmer polijsten, marmer schuren, marmer kristalliseren en marmer afslijpen en impregneren dé specialiteit van marmerbehandelen.nl, een bedrijf dat kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring. Wie zijn marmerenvloer weer als nieuw wil, doet er verstandig aan te kiezen voor deze specialist in marmer onderhoud, die een unieke methode en werkwijze hanteert.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Marmer onderhoud

Marmerbehandelen.nl beheerst alle facetten van het vak. Marmer schuren, marmer afslijpen, marmer kristalliseren, marmer polijsten of marmer impregneren? Toe aan marmer onderhoud? Wij kunnen het allemaal. Wij helpen u op een deskundige wijze. Het unieke aan het bedrijf is dat er volgens een Spaanse methode gewerkt wordt, een heel bijzondere wijze van kristalliseren. In plaats van het gebruikelijke aanbrengen van een beschermlaag en glanslaag op de steen, doet marmerbehandelen.nl het anders. Zij brengen de beschermlaag in de steen aan en laten de steen van binnenuit glanzen. Dit kan door het gebruik van een uniek kristalmiddel en door de steen machinaal te verwarmen. Het kristal nestelt zich vanwege de geopende poriën in de steen en zet uit. Daardoor wordt glasvorming tegengegaan en blijven doffe vlekken op de toplaag van de vloer voortaan weg.
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Marmer onderhoud: Uw vloer weer als nieuw

Service staat ook al hoog in het vaandel bij de ervaren natuursteen specialist. Na telefonisch contact wordt er al een eerste prijsindicatie gegeven. Vervolgens wordt de vloer geïnspecteerd en volgt ook de definitieve prijs voor het behandelen van de vloer. Marmerbehandelen.nl demonstreert de werkwijze vervolgens op een klein deel van de vloer. Staat het resultaat de klant aan, dan wordt meteen de gehele vloer aangepakt en beschikt de klant dus binnen een etmaal over een vloer die amper van nieuw te onderscheiden is. Nog iets; vanwege de Spaanse methode die toegepast wordt, kunnen de meubels tijdens de werkzaamheden gewoon in de kamer blijven staan. Uitharden en drogen is immers niet nodig. En om de klant helemaal te ontzorgen verplaatsen de medewerkers van marmerbehandelen.nl zelf de meubels. Bij marmerbehandelen.nl is de klant namelijk nog echt Koning. De specialisten maken elke marmeren vloer weer als nieuw. Doe het direct goed en besteed je marmer onderhoud uit aan marmerbehandelen.nl

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
387
Beoordelingen
- Leeuwarden
10
Super blij!
Onze vloer is nieuw dankzij de heer Gomez!
29.09.2021
- Leuth
9
Super mooi geworden.
Na 28 jaar de vloer laten behandelen ,er was op geleefd 2 honden , de nodige feestjes ,dus de nodige vlekken en dof geworden. Het resultaat is SUPER MOOI . Johan ,je bent een vakman nogmaals bedankt ......
27.09.2021

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again