Hardstenen vloer onderhoud • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Wij zijn dé specialist als het gaat om hardstenen vloer onderhoud

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Goed onderhoud van uw hardsteenvloer

Hardsteen wordt overal ter wereld gevonden. Zo is er bijvoorbeeld ook Chinees hardsteen. Over het algemeen is Belgisch hardsteen van betere kwaliteit en wordt deze steensoort ‘mooi oud’. Dit ouderdomsproces hoort echter wel gepaard te gaan met goed onderhoud, zodat de vloer zijn exclusiviteit behoudt. Het oppervlak is redelijk tot zeer vlak, wat Belgisch hardsteen in gebruik een mooi doorleefd uiterlijk geeft, maar is niet zuur- of krasbestendig. Deze hardsteenvloer verdient dan ook zeker goed onderhoud. Ook kunnen wij doffe vlekken in en op Belgisch en Chinees hardsteen verwijderen.
In tegenstelling tot sommige andere onderhoudsbedrijven brengen wij niets aan op de hardsteenvloer, maar rechtstreeks erin. Met producten en door methodes die afkomstig zijn uit Spanje. Een land waar dit soort vloeren al eeuwen worden gelegd en waar wij de kneepjes van het vak hebben geleerd.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Onze doelgerichte behandeling van een hardstenen vloer
Met onze bijzondere werkwijze onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven in Nederland. Wij bieden een doelgerichte behandeling waardoor u nog jarenlang plezier zal beleven van uw hardstenen vloer. Of het nu gaat om Belgisch hardsteen of een ander soort hardsteenvloer.

Hardsteen behoort tot de familie van de kalksteen en is dus eigenlijk een relatief zachte steen. Dé specifieke eigenschap van hardsteen is dat deze steensoort oliehoudend is. Daardoor is hij zo mooi om te zien en is goed onderhoud dan ook beslist geen overbodige luxe.

Om u te overtuigen bieden wij u 1 gratis proefbehandeling aan, zodat u ter plaatse kunt ervaren hoe effectief onze behandeling is. Voor het laten behandelen van uw hardstenen vloer kan uw meubilair in de betreffende ruimte blijven staan, zodat u geen extra werkzaamheden hoeft te verrichten.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
338
Beoordelingen
- Veenendaal
8
"de vloer kon weer mooi worden"
We hebben goede ervaringen met het bedrijf "marmerbehandelen" de afspraken werden goed nagekomen. Zo werd er 's ochtends vooraf ter plekke een voorbeeld gemaakt zodat we konden kiezen uit een licht reiniging of een grondige reiniging. Direct werd er keurig opgemeten en de kosten afgesproken. De medewerkers waren deskundig en correct. Ik heb er met genoegen naar gekeken. Het resultaat was een prachtige vloer. Die we vanaf mooi gaan houden en waar we als dat nodig mocht zijn weer het bedrijf "marmerbehandelen" zullen vragen dit te doen. Met vriendelijke groet, Marten van der Zee
16.04.2021
- Amsterdam
10
100% aanbevolen!
Na bijna 22 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een behandeling te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij Marmerbehandelen.nl, ook omdat die bij ons uit de buurt komen en hele goede recensies hebben voor hun gekozen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen. Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar hebben zij zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Onze [...]
14.04.2021

Onderhoudsbedrijf voor nieuwe en oude hardstenen vloeren

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen die een onderhoudsbedrijf zoekt om een hardstenen vloer te laten behandelen, kan dus uitstekend bij ons terecht. Of het nu gaat om een nieuwe of oude hardstenen vloer. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?
Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
stone preview

Marmer

stone preview

Graniet

stone preview

Gneis

stone preview

Traverti

stone preview

Kwartsiet

stone preview

Kalksteen

stone preview

Leisteen

stone preview

Belgisch hardsteen

stone preview

Chinees hardsteen

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again