Belgisch hardsteen onderhoud | Vakkundig & Effectief
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background splash-img1
decoration1
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Belgisch Hardsteen blijvend beschermd met kristallisatie

Belgisch Hardsteen heeft een uniek uiterlijk door de aanwezigheid van fossielen, grillige witte strepen, koolstofconcentraties (brand) en aparte kleurverschillen. Naast deze schitterende kenmerken heeft Belgisch hardsteen een open structuur. Hierdoor kunnen vlekken gemakkelijk opgenomen worden. Ook is de steen, ondanks haar lange levensduur, relatief zacht. Hierdoor is kans op krassen en beschadigingen groter, zelfs bij normaal gebruik. Door regelmatig Belgisch hardsteen onderhoud en het gebruik van de juiste middelen, blijft uw mooie vloer in goede staat.

Technieken van onderhoud Belgisch hardsteen

Voor het onderhoud zijn er verschillende technieken mogelijk. Welke (preventieve) behandeling wij toepassen is afhankelijk van de huidige conditie van uw vloer en uw wensen. Wij kunnen vloeren van Belgisch hardsteen:

 • - Reinigen. Verwijderen van doffe vlekken, morsvlekken door voedingsmiddelen en verkleuring. Enkel met geschikte en kwalitatieve reinigingsproducten.
 • - Strippen. De vloer ontdoen van oude impregneer- of waslagen, reinigingsproducten of onderhoudsproducten. Deze stap gaat vooraf aan het polijsten en kristalliseren.
 • - Schuren. Verwijderen van oppervlakkige krassen, looppaden en hardnekkige vervuiling. We gebruiken speciale schuurmachines en verschillende schuurfases. Dit gebeurt stofvrij en het meubilair kan in huis blijven staan.
 • - Afsluipen. Herstellen van diepe krassen, grove beschadigingen en hoogteverschillen door het afslijpen van een gelijkmatige toplaag.
 • - Polijsten. Polijsten in verschillende fases zodat oneffenheden direct verdwijnen. Ook de glans wordt teruggebracht. U kiest zelf de mate van glans (lichtglanzend of hoogglanzend). Voor optimaal resultaat moet het meubilair tijdelijk uit huis. U ontvangt 2 jaar garantie.
 • - Kristalliseren. Opnieuw laten glanzen van de vloer van binnenuit. Hiervoor werken we volgens onze unieke methode: door een lichte constante wrijving wordt de vloer verwarmd. Hierdoor openen de poriën van de steen en worden de kristallen opgenomen. Wanneer de steen afkoelt, sluiten de poriën door uitzetting van de kristallen. De vloer is nu hard, volledig water- en vuilbestendig en heeft haar glans weer terug. Uw meubilair kan in huis blijven staan. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie.
 • - Impregneren. Beschermen van de vloer tegen invloeden van buitenaf (vocht, vlekken en vuil). Ons speciale impregneermiddel dringt tot diep in de steen door en hecht zich. Reinigen wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Een naturel of een kleur verdiepend effect is mogelijk. Uw meubels moeten tijdelijk uit huis voor een optimaal resultaat. U krijgt 2 jaar garantie.

Belgisch hardsteen onderhoud zelf doen?

Regulier onderhoud zoals een wekelijkse reiniging kunt u gerust zelf doen. Het is belangrijk om hiervoor de juiste middelen en apparatuur te gebruiken. Chemische reinigingsmiddelen, producten op basis van citroenzuur en schuursponzen kunnen blijvende schade aanrichten aan uw vloer. Gebruik liever een sopje van schoon water met soda en een zachte doek. Het overige onderhoud zoals reparaties, renovaties en hardnekkige vlekken kunt u beter overlaten aan een specialist. Dit secure werkje dient zorgvuldig uitgevoerd te worden om het gewenste resultaat te bereiken. De specialisten van Marmer Behandelen weten precies wat er nodig is en hoe het uitgevoerd moet worden.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Langdurig resultaat
Wanneer u Belgisch hardsteen onderhouden overlaat aan onze specialisten, zorgen zij direct voor resultaat. Na de behandeling zijn vlekken, krassen en andere beschadigingen niet langer zichtbaar. Dit houden we graag zo, en daarom zorgen we ook voor de juiste bescherming. Zo bent u verzekerd van langdurig resultaat. Vooraf demonstreren wij graag een gratis proefstuk van 2m² op een door u gekozen plek. Bent u niet tevreden? Dan maken we dit ongedaan en betaalt u niets.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Onderhoud Belgisch hardsteen door een specialist

decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
503
Beoordelingen
- DEN HELDER
10
Uiteindelijk schitterend mooie vloer.
Onze marmeren vloer was 25 jaar oud en was nooit behandeld geweest. Het team van Gomez heeft onze vloer behandeld waar wij later toch niet tevreden over waren. Ik heb contact opgenomen met de eigenaar Michael Gomez. Hij nam mijn klacht zeer serieus en kwam twee dagen later persoonlijk kijken. Vandaag is het team opnieuw geweest en nu ziet onze vloer er helemaal fantastisch uit. Een bedrijf zeer professioneel die voor kwaliteit staat. Erg blij mee! Jeanne
23.11.2022
- EINDHOVEN
8
Vloer ziet er weer super uit!
Afspraak kon in eerste instantie niet doorgaan ivm ziekte, wat erg vervelend was ivm plaatsen nieuwe keuken. Er werd goed mee gedacht om toch nog zsm vloer te komen doen voordat de nieuwe keuken geplaatst zou worden. Vloer is al meer dan 35 jaar geleden gelegd en ziet er weer geweldig uit! Super bedankt en zeer tevreden!
22.11.2022

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again