Natuursteen onderhouden | Professioneel natuursteen onderhoud
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Het onderhoud van een natuursteen vloer is belangrijk.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Waarom natuursteen onderhouden?

splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Technieken van onderhoud natuursteen

Voor natuurstenen vloer onderhoud zijn er verschillende technieken mogelijk. Welke behandeling wij toepassen is afhankelijk van het soort natuursteen, de huidige conditie en uw wensen. Het totale onderhoud bestaat uit:

 • - Reinigen. Verwijderen van doffe vlekken, vlekken door voedingsmiddelen en verkleuring. Altijd met de juiste reinigingsproducten.
 • - Strippen. De vloer ontdoen van oude impregneer- of waslagen, reinigingsproducten of onderhoudsproducten. Dit wordt gedaan voor het polijsten en kristalliseren.
 • - Schuren. Verwijderen van oppervlakkige krassen, looppaden en hardnekkige vervuiling door middel van speciale schuurmachines en verschillende schuurfases. Geen zorgen, wij werken stofvrij en het meubilair kan in huis blijven staan.
 • - Afslijpen. Verhelpen van grove beschadigingen, diepe krassen en hoogteverschillen door het afslijpen van een gelijkmatige toplaag.
 • - Polijsten. Polijsten in verschillende fases waardoor oneffenheden direct verdwijnen en de glans weer terug komt. Kies zelf voor een lichtglanzende of hoogglanzende vloer. Voor optimaal resultaat moet het meubilair tijdelijk uit huis. U ontvangt 2 jaar garantie.
 • - Kristalliseren. Opnieuw laten glanzen van de vloer van binnenuit door onze unieke methode. Door een lichte constante wrijving wordt de vloer verwarmd. Zo openen de poriën van de steen en worden de kristallen opgenomen. Vervolgens koelt de steen af en sluiten de poriën door uitzetting van de kristallen. De vloer is nu hard, volledig water- en vuilbestendig en heeft haar glans weer terug. Uw meubilair kan in huis blijven staan. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie.
 • - Impregneren. Beschermen van de vloer tegen vocht, vlekken en vuil. Ons speciale impregneermiddel kan tot diep in de steen doordringen en zich hechten. Dit maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Een naturel of een kleur verdiepend effect is mogelijk. Voor het beste resultaat moeten uw meubels tijdelijk uit huis. U krijgt 2 jaar garantie.

De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Natuursteen onderhoud zelf doen?
Eenvoudige handelingen zoals een wekelijkse reiniging kunt u zelf uitvoeren. Tip: vermijd altijd chemische reinigingsmiddelen of producten op basis van citroenzuur. Hierdoor wordt uw vloer aangetast. Omdat iedere steensoort uniek is vraagt elke natuurstenen vloer om een andere aanpak. Een verkeerde handeling kan leiden tot blijvende schade. Ook bij reparaties dient er zorgvuldig gewerkt te worden. De ervaren specialisten van Marmer Behandelen weten precies welk onderhoud uw vloer nodig heeft en hoe dit moet worden uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van optimaal resultaat.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
338
Beoordelingen
- Veenendaal
8
"de vloer kon weer mooi worden"
We hebben goede ervaringen met het bedrijf "marmerbehandelen" de afspraken werden goed nagekomen. Zo werd er 's ochtends vooraf ter plekke een voorbeeld gemaakt zodat we konden kiezen uit een licht reiniging of een grondige reiniging. Direct werd er keurig opgemeten en de kosten afgesproken. De medewerkers waren deskundig en correct. Ik heb er met genoegen naar gekeken. Het resultaat was een prachtige vloer. Die we vanaf mooi gaan houden en waar we als dat nodig mocht zijn weer het bedrijf "marmerbehandelen" zullen vragen dit te doen. Met vriendelijke groet, Marten van der Zee
16.04.2021
- Amsterdam
10
100% aanbevolen!
Na bijna 22 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een behandeling te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij Marmerbehandelen.nl, ook omdat die bij ons uit de buurt komen en hele goede recensies hebben voor hun gekozen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen. Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar hebben zij zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Onze [...]
14.04.2021

Langdurig resultaat

Ons team laat u na de behandeling direct het resultaat zien. Beschadigingen, krassen en vlekken zijn niet langer zichtbaar. Dit houden we graag zo, en daarom zorgen we ook voor een goede bescherming van uw vloer die problemen in de toekomst helpt voorkomen. Het resultaat demonstreren wij graag vooraf door middel van een gratis proefstuk van 2m² op een door u gekozen plek. Bent u niet tevreden? Dan maken we dit ongedaan en betaalt u niets.

Onderhoud natuurstenen vloer door een specialist

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again