Natuursteen vloer onderhoud - Marmer Behandelen
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Het onderhoud van een natuursteen vloer is belangrijk.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Onder natuurstenen vloeren verstaan we allerlei soorten gesteenten van marmer tot blauw hardsteen. Het wordt over de hele wereld gewonnen. In België vooral blauwe hardsteen. Verder is er in Europa natuursteen te vinden in Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Schotland. Na de winning moet natuursteen worden bewerkt, zeker als het om vloeren gaat. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld slijpen, polijsten, impregneren etc.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo
Een terrazzo vloer wordt ook wel gezien als een natuurstenen vloer, maar het is in feite een betonvloer van een mortel, die bestaat uit cement, zand en verschillende soorten gebroken natuursteen. Ook een dergelijke vloer behandelen, polijsten en reinigen wij. Ook kunnen wij doffe vlekken op terrazzo verwijderen.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Welke behandeling heeft uw natuurstenen vloer nodig?
Onze behandeling is afhankelijk van welke natuurstenen vloer u heeft. Het kan zijn dat u uw vloer wilt laten behandelen voor de nodige bescherming tegen invloeden van buiten. Wij kunnen dan natuursteen impregneren. Wilt u meer glans of kleine oneffenheden wegwerken? Dan kunnen wij het bovenste laagje afslijpen en uw vloer polijsten. Natuursteen zoals graniet en marmer zijn uitstekend te polijsten om weer een nieuwe glans te verkrijgen. De polijstmethode zal uiteindelijk bepalen of uw natuursteenvloer mat, gezoet of sterk glanzend wordt. De keuze is aan u.

De kosten, maar ook het soort onderhoud van uw natuurstenen vloer is sterk afhankelijk van de vervuiling, beschadiging, afmetingen etc. Omdat niemand van verrassingen houdt, geven wij u van tevoren een duidelijke offerte. Hierin staan de werkzaamheden en de kosten vermeld. Voor beide partijen is dit een prettige manier van werken. Komen wij tijdens onze werkzaamheden onverwachte zaken tegen, dan overleggen wij samen met u de vervolgstappen.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
219
Beoordelingen
- Hoenderloo
9
Ik ben zó blij met mijn "nieuwe vloer", met dank aan Marmer Behandelen.
Mijn vloer was al jaren dof en vlekkerig. Hoe vaak ik ook dweilde, steeds zag je voetafdrukken en hondenpootafdrukken. Het leek steeds erger te worden, niet schoon te houden. Nou ja, het was wel schoon maar zag er niet schoon uit, heel frustrerend. Ik stuurde een mail naar Marmer Behandelen en werd al na een paar dagen gebeld. Informatie uitgewisseld en men kon gelijk een prijsindicatie geven. Doordat onze vloer nogal wat obstakels heeft (meerdere opstapjes, houten stutbalken) bleek bij aankomst op de afgesproken dag dat de vloer niet in één dag te behandelen zou zijn. Een vervolgafspraak werd direct gemaakt, [...]
04.06.2020
- MEERSSEN
8
Prachtig resultaat van onze Perlato vloer
100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van [...]
31.05.2020

Advies over onderhoud van uw natuursteenvloer

In tegenstelling tot sommige andere onderhoudsbedrijven geven wij ook advies voor het onderhoud na onze behandeling. Wij vinden dit belangrijk, want zo kunt u uw natuursteenvloer in topconditie houden. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan zijn wij er om u te helpen. Natuursteen kent voor ons geen geheimen meer dankzij onze uitgebreide kennis.
Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere natuurstenen vloeren, terrazzo en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again