Natuursteen aanrecht onderhoud - Marmer Behandelen
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Uw natuurstenen aanrecht laten onderhouden zorgt voor een langere levensduur

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Uw natuurstenen aanrecht professioneel laten onderhouden

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een natuursteenaanrecht van graniet. Een uitstekende keuze, omdat deze uiterst hygiënisch en hittebestendig is. De meeste granieten aanrechtbladen zijn zwart. Zwart absorbeert alle kleuren en heeft een krachtige, aardse uitstraling die ideaal is voor een ondergrond. Krassen en andere beschadigingen zijn echter wel sneller zichtbaar, des te meer reden om uw natuurstenen aanrecht goed te laten onderhouden. Wij kunnen dit voor u verzorgen.
Een natuurstenen aanrecht van marmer of leisteen komt minder vaak voor, omdat het een exclusieve grondstof is. Duurder in aanschaf en moeilijker in onderhoud. Marmer is namelijk niet erg waterafstotend en de kans op vlekken is daardoor groter dan bijvoorbeeld bij graniet. Dit geldt niet voor leisteen, mits u deze natuursteen laat impregneren. Door deze extra beschermlaag wordt uw natuursteenaanrecht waterafstotend en hittebestendig.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN

Onderhoudsbedrijf voor het impregneren van uw natuursteenaanrecht

Ons onderhoudsbedrijf kunt u inschakelen wanneer u uw natuurstenen aanrecht wilt laten impregneren, maar ook voor een professionele reiniging staan wij u graag terzijde. Een mooi en vooral hygiënisch aanrechtblad is belangrijk. In overleg met u kunnen wij zorgen voor een effectieve behandeling. Of het nu gaat om impregneren, afslijpen, een kleine reparatie of totale renovatie, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u graag op dit gebied.
Zelf uw natuurstenen aanrecht goed onderhouden kan tot op een bepaalde hoogte, maar soms zijn er vlekken, krassen of andere beschadigingen waar u een vakman voor nodig heeft. Met methodes en producten afkomstig uit Spanje onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven in Nederland. Producten die wij rechtstreeks in natuursteen aanbrengen, zodat u niet alleen een korte termijn maar ook de komende jaren kunt genieten van uw mooie natuurstenen aanrecht.
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Natuurstenen aanrecht laten onderhouden
Naast het praktische nut, heeft een natuurstenen aanrecht ook een duidelijke decoratieve functie. Aangezien het keukenblad het gehele aanrecht bedekt is het een van de meest prominente onderdelen in uw keuken. Een goed uitziend keukenblad heeft dus een niet te onderschatten invloed op de sfeer van de keuken. Laat ons u helpen om uw natuurstenen aanrecht de aandacht te geven die het verdient.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere leisteen, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
218
Beoordelingen
- MEERSSEN
8
Prachtig resultaat van onze Perlato vloer
100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van [...]
31.05.2020
- Vessem
10
Een mooi resultaat en dus heel tevreden
Onze marmer vloer ligt er al 17 jaar in en was sterk vervuild, met name de voegen. De mannen zijn begonnen met een proefstuk. Dit zag er schitterend uit. Er werd eerlijk verteld dat de voegen als nieuw maken niet mogelijk was, maar ze hebben er wel een hoop vuil af kunnen halen. Er werd secuur en prettig gewerkt. Grote complimenten voor Jesse en zijn broer Axel. Hele prettige mensen om binnen te hebben. Groet Maarten en Germa
31.05.2020
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again