Natuursteenspecialist - Marmer Behandelen
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Op zoek naar een natuursteenspecialist? U bent bij ons aan het juiste adres

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Renovatie van uw natuurstenen vloer

Heeft u bijvoorbeeld een granieten of andere natuurstenen vloer en is deze na verloop van tijd dof geworden? Er wordt nu eenmaal iedere dag op geleefd. Doffe plekken, maar ook beschadigingen en algemene slijtage kunnen wij voor u aanpakken door middel van vloerrenovatie. Als natuursteen specialist gebruiken wij daarvoor uitsluitend hoogwaardige producten om uw vloer weer nieuw leven in te blazen.
Zoals gezegd is graniet niet de enige natuursteen die wij kunnen behandelen. Marmer, leisteen, kwartsiet, Belgische blauwe hardsteen en vele andere natuursteensoorten zijn bij ons in betrouwbare handen. Al onze behandelingen zijn erop gericht om natuursteen weer in goede staat te brengen. Dat is onze specialiteit.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Natuursteenspecialist voor het beste eindresultaat
Door het natuurlijke karakter is iedere steen uniek, net of de natuur het zo bedoeld heeft en daar passen wij onze behandeling op aan. Een product dat zo duurzaam is dat het niet enkel eeuwig meegaat, maar ook kan aangewend worden voor nieuwe toepassingen en opnieuw gerecycled kan worden. Niet voor niets is natuursteen populairder dan ooit. Profiteer van onze kennis, kunde en drive als natuursteenspecialist voor het beste eindresultaat. Uw investering is het waard.

Veel mensen vinden een natuurstenen vloer de beste investering die er is. En terecht, want deze vloeren stralen authenticiteit en stijl uit. Natuurlijk kunnen wij als onderhoudsbedrijf en natuursteen specialist ook enorm genieten van dit mooie materiaal. Het blijft geweldig om te zien wat wij allemaal kunnen met dit geschenk van de natuur. Verder op onze site kun u onze portfolio bekijken bestaande uit een aantal recent gerealiseerde projecten. Zo mooi kan uw natuursteen er straks ook uitzien. Natuursteenspecialist nodig? Wij zijn er voor u.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
239
Beoordelingen
- Almere
9
het ziet er weer fantastisch uit onze vloer
Duidelijke informatie vooraf met proefstukje waardoor je echt het verschil al zag met het niet gedane gedeelte. Wij kozen voor kristalliseren op advies van Jesse. Hij was eerlijk dat niet de gehele kamer gedaan moest worden, maar voornamelijk de veel belopen stukken. De dag is stres loos verlopen en zijn blij met het behaalde resultaat. Met Dank aan Jesse!
03.08.2020
- Den Hoorn
9
Vriendelijk geholpen, professionele service en een heel mooi resultaat
Uitstekende service! Betrouwbaar en een heel mooi resultaat!
29.07.2020
Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken met groene zeep, onderhouden, impregneren, behandelen met lijnolie, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere marmer, leisteen, travertin, Belgisch en Chinees hardsteen, staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord
Wij werken door geheel Nederland. Van Drenthe, Flevoland, Friesland, Noord-Holland en Gelderland, tot Overijssel, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Voor de volledigheid treft u hieronder een beperkte opsomming aan van steden waar wij onze opdrachtgevers tot volle tevredenheid van dienst hebben mogen zijn.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again