Gratis Proefstuk Op Locatie

Meubilair Kan In Huis Blijven

30 Jaar Ervaring

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

- Bekend van

Natuursteen Schoonmaken

Natuursteen is ondanks haar sterke karakter ook zeer poreus. Hierdoor kunnen er vlekken en kringen ontstaan die het aanzicht van uw vloer een stuk minder fraai maken. Gelukkig bestaan er verschillende methodes om dit te verhelpen. Natuursteen schoonmaken verdient aandacht en vereist specialistische kennis. Het team van Marmer Behandelen behandelt al jarenlang verschillende soorten vlekken.

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

VoorNa

Natuursteen schoonmaken?

Natuursteen Schoonmaken

De voordelen

Gratis demonstratie op locatie

Landelijk werkend

Meubilair blijft in huis

Stofvrije werkwijze

30+ jaar familiebedrijf

100% tevredenheidsgarantie

Gratis prijsindicatie

Carlo Boszhard

Geweldige vakmensen en nu prachtige vloer/aanrecht! Er zit weer liefde in. Absoluut een aanrader speciale dank aan Yvonne en Mike.

Gratis prijsindicatie
Gratis prijsindicatie

 • Waarom natuursteen schoonmaken?

  Hoewel natuursteen bekend staat om haar duurzaamheid en slijtvastheid, is het ook gevoelig voor vuil en stof. Dit komt het poreuze karakter. Indien er sprake is van morsvlekken door frisdrank, bier, koffie, thee, wijn of zelfs water, dan is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Wanneer natuursteen reinigen niet tijdig plaatsvindt, kan er verkleuring optreden. Daarnaast kan intensief gebruik een oorzaak zijn van doffe vlekken of kringen. Redenen genoeg om van natuursteen schoonmaken een dagelijkse routine te maken. Voor het reinigen bestaan verschillende methodes.

  Natuursteen Schoonmaken

 • Zelf natuursteen reinigen: hoe doe ik dat?

  Een ongeluk zit een klein hoekje, en dus kunnen er snel morsvlekken ontstaan in uw natuurstenen vloer. In dat geval is het belangrijk dat u de vloeistof met een schone doek opneemt en de vloer vervolgens met een droge doek droogdept. Om de unieke uitstraling van de vloer te behouden is het essentieel dat deze met regelmaat wordt schoongemaakt. Dit betekent wekelijks stofzuigen en dweilen met een geschikt product.

  Veel mensen gebruiken hiervoor groene zeep of schoonmaakazijn. Dit raden wij ten zeerste af vanwege het vet- en zuurgehalte van deze middelen. Voor het regulier reinigen, bijvoorbeeld een natuursteen vloer schoonmaken of natuursteen tegels schoonmaken, kunt u een sopje maken van schoon warm water en een natuursteen reinigingsmiddel of soda. Met een zachte doek of spons wrijft u voorzichtig over de vlek totdat deze verdwijnt. Spoel eventueel na met schoon water. Ten slotte wrijft u met een zeem of droge doek over de steen.

  Natuursteen Schoonmaken

Hulp nodig bij onderhoud of renovatie van uw vloeren?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekend van TV

500+ klantbeoordelingen 9.2/10

Onze projecten

VoorNa

Marmer

VoorNa

Chinees hardsteen

VoorNa

Crema Marfil marmer

Bekijk onze projecten

Boek een gratis demonstratie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een proefstuk.

Voor- en achternaam(Vereist)