Natuursteen laten behandelen • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background splash-img1
decoration1

Laat uw natuursteen behandelen door een specialist

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Natuursteen laten behandelen kan op meerdere manieren

Natuursteen behandelen kan echter op meerdere manieren. Soms kan het goed laten reinigen al voldoende zijn, maar als u vlekken, krassen of andere beschadigingen heeft zullen wij u advies geven over hoe te handelen. Uiteindelijk bent u diegene die bepaalt hoe u uw natuursteen weer in ere wilt herstellen.
Natuursteen wordt zowel binnen als buiten gebruikt, en is van oudsher een populair product voor in de tuin. Denk aan Belgisch hardsteen, leisteen of travertin. Heeft u een natuurstenen terras dat in de loop der jaren of na intensief gebruik professioneel onderhoud nodig heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar uw natuursteen ook ligt, binnen of buiten, u kunt altijd een beroep op ons doen.

Gedegen onderhoud van natuursteen

Gedegen onderhoud van natuursteen begint altijd met grondig reinigen. Of het nu gaat om uw natuurstenen vloer in de woonkamer of uw terras. Het is specialistisch werk dat u beter aan vakmensen kunt overlaten. Onze kennis en ervaring zullen onaangename vergissingen voorkomen die nadelig kunnen zijn voor het uiterlijk van de vloer of erger nog, die de unieke structuur van het natuursteen aantasten. Natuursteen is en blijft een prachtig materiaal dat wij altijd met de nodige voorzichtigheid behandelen.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Uw travertin vloer laten behandelen

Ook wanneer u uw travertin vloer door ons laat behandelen, wordt deze weer als nieuw. Wij reinigen eerst grondig de vloer waarna wij deze gaan polijsten om alle vlekken te laten verdwijnen. Uiteraard zijn er meerdere behandeltechnieken mogelijk, zoals impregneren en afslijpen. Polijsten is echter dé manier om uw travertin vloer weer in topconditie te brengen. Wilt u uw travertin vloer een metamorfose geven? Maak vandaag nog een afspraak of vraag voor prijzen om een offerte.

Travertin laten behandelen zorgt voor een schitterende glans

Elke vloer heeft onderhoud nodig en dit geldt natuurlijk ook voor een travertin vloer. Naarmate een vloer ouder wordt of intensief wordt belopen, kan er een doffe laag over de vloer heen komen te liggen. Het regelmatig laten behandelen van travertin zorgt ervoor dat deze prachtige natuursteen te allen tijde schittert in uw huis.
Wanneer travertin een doffe glans heeft, is polijsten de beste manier om de glansgraad weer te herstellen. Met geavanceerde apparatuur wordt de vloer lichtjes geschuurd om de cellen van de vloer te openen. Daarna wordt de vloer gepolijst waarbij de cellen langzaam worden gedicht en op een speciale manier afgewerkt om de oorspronkelijke glans te terug te krijgen.
Travertin is een spectaculaire kalksteen, afkomstig uit groeves in het zuiden van Italië. Bijzonder omdat dit natuursteen is ontstaan uit versteend natuurlijk materiaal zoals takjes en planten. De prachtige kleuren en tekeningen maken een vloer uniek. Zo’n unieke vloer verdient dan ook professioneel onderhoud. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Verschillende vormen van travertin onderhoud

Het onderhoud van uw travertin kan in verschillende vormen plaatsvinden. Welke techniek of methode gehanteerd wordt, is afhankelijk van de staat waarin deze verkeert. Ondanks het goed reinigen van de vloer kunnen in de loop der jaren sporen van slijtage ontstaan. Uiteraard treedt de meeste slijtage op daar waar wordt gelopen, zoals de hal, woonkamer en keuken. U kunt uw travertin vloer beschermen met een doorloopmat, maar na verloop tijd zijn er toch gebruikerssporen te zien. Afhankelijk van de diepte van de sporen of krassen zijn er een aantal behandelingen mogelijk, bijvoorbeeld het polijsten of slijpen van travertin. Ook hoogteverschillen kunnen door het slijpen verdwijnen.
Ter plaatse komen wij de situatie graag bekijken om u op deze wijze van een goed advies te voorzien. In welke staat uw travertin vloer ook is, u kunt deze door ons laten behandelen. Wij zorgen met onze geavanceerde methoden, afkomstig uit Spanje, voor het beste resultaat. Om u alvast een indruk te geven van het eindresultaat bieden wij een gratis proefstuk op locatie. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan wij voor u aan de slag.

Leisteen laten behandelen

Leisteen laten behandelen doet u om de voor u moverende redenen. Vertonen uw leistenen terrastegels bijvoorbeeld oneffenheden of heeft u binnen in huis last van krassen of vlekken? Ook kunnen de splijtlagen van leisteen soms loslaten in de loop van de tijd waardoor er wat schilfers loskomen. Omdat leisteen bestaat uit verschillende lagen, kunnen wij deze prachtige natuursteen goed en effectief behandelen. U kunt door ons vlekken laten verwijderen of ons inhuren voor periodiek onderhoud, zodat u straks weer kunt genieten van een mooie leistenen vloer. Vraag vandaag nog een offerte aan of maak meteen een afspraak. Wij werken landelijk, dus wij komen ook bij ú.

Periodiek onderhoud van een leisteen vloer

U kunt leisteen door ons eenmalig laten behandelen, maar ook voor periodiek onderhoud bieden wij de beste oplossingen. Last van kalkaanslag? Soms kan het goed reinigen van de vloer de oorspronkelijke glans alweer terugbrengen. Leisteen kent een natuurlijk slijtageproces waardoor het oppervlak ruwer wordt en daardoor kan de glans gedeeltelijk of zelfs helemaal verloren gaan. Een andere reden kan zijn dat vuil zich in de loop van de tijd gaat hechten. Welk probleem u ook heeft met uw leistenen vloer, wij lossen het op.
Voor het behandelen van leisteen zetten wij geavanceerde apparatuur in en andere unieke middelen waardoor de steen mooier wordt dan ooit. In sommige gevallen is polijsten nodig om de glans weer terug te brengen. U kunt zelf de glansgraad en afwerking bepalen. Onze techniek kent namelijk variaties. Heeft u een voorkeur voor een licht glanzende vloer of gaat u voor hoogglans? U bepaalt. Daarna kunnen wij de vloer impregneren, zodat de structuur lange tijd mooi zichtbaar blijft. Door het impregneren van de vloer is deze vloeistofdicht en makkelijk in onderhoud.
Leisteen periodiek laten behandelen voorkomt schilfering
Leisteen is een van de mooiste natuurstenen. Het is ontstaat uit klei die miljoenen jaren wordt samengedrukt en bestaat uit dunne lagen steen waar een olieachtige vloeistof in zit. Het goed reinigen en regelmatig laten behandelen van leisteen is heel belangrijk, want het gesteente kan gaan schilferen.

De kosten voor het laten behandelen van leisteen zijn mede afhankelijk van de staat waarin deze natuursteen verkeert. Volstaat een eenvoudige reiniging of is het nodig om de vloer te polijsten? Om inzicht te krijgen in de kosten geven wij u graag een offerte, zodat u achteraf nooit voor financiële verrassingen komt te staan.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, afslijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere natuursteen als travertin en leisteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
509
Beoordelingen
- Kerkrade
10
Doet wat belooft wordt
Vloer was vanaf levering in slechte staat, na behandeling door marmerbehandelen, Henk, is deze beter dan na oplevering 20 jaar geleden. Henk is 2x naar zuid-Limburg getreden om het gewenste resultaat af te leveren.
19.01.2023
- Ridderkerk
10
Uitstekende dienstverlening, hebben weer een hele mooi vloer!
Via de verzekeraar het team van Marmerbehandelen over de vloer gehad voor een offerte voor onze marmerenvloer met waterschade. Ze kwamen zeer snel met een offerte en voorstel voor een datum waardoor ik het makkelijk inplannen. De communicatie in aanloop, tijdens en na afloop was prettig en efficiënt, waarbij ze goed hebben meegedacht. We zijn bijzonder blij met het resultaat. We raden ze ten zeerste aan.
19.01.2023
Wij werken door geheel Nederland. Van Drenthe, Flevoland, Friesland, Noord-Holland en Gelderland, tot Overijsel, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Voor de volledigheid treft u hieronder een beperkte opsomming aan van steden waar wij onze opdrachtgevers tot volle tevredenheid van dienst hebben mogen zijn.

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again