Marmer polijsten | Marmeren vloer polijsten | Blijvend Resultaat
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Waarom marmer polijsten?

Om lang te kunnen genieten van uw marmeren vloer is het belangrijk dat deze in goede conditie blijft. Hiervoor is goed onderhoud en de juiste behandeling nodig. Een vloer kan door veelvuldig gebruik beschadigd raken of dof worden, en hierdoor kunnen looppaden ontstaan. Marmer polijsten zorgt dat uw vloer haar eigen, specifieke kenmerken terugkrijgt. Deze methode wordt ook wel ‘zoeten’ genoemd. Hiermee worden krassen verwijderd waarna een mechanische glans verschijnt. Polijsten marmer betekent niet alleen dat de vloer in de woonkamer er als nieuw uit gaat zien, ook vloeren in keukens en badkamers kunnen gepolijst worden.

Marmeren vloer polijsten zelf doen?

Kleine krasjes of vlekken in uw marmeren vloer kunt u zelf verhelpen met de juiste materialen en techniek. Gebruik hiervoor een boenmachine met polijstschijf. Bescherm de vloer daarna met een impregneermiddel en breng eventueel een kleur verdiepend middel aan. Voor diepere krassen en grote vlekken adviseren wij een specialist in te schakelen. Een marmeren vloer is namelijk snel beschadigd. Bovendien vraagt elke vloer om een andere aanpak en daarmee is marmer polijsten geen standaard werk. Alleen ervaren specialisten beheersen alle facetten van het vak en kunnen deze delicate klus op de juiste wijze uitvoeren. Door jarenlange ervaring maken onze specialisten gebruik van unieke methodes waarbij kwaliteit en een verfijnde afwerking centraal staat. Bovendien wordt uw vloer met geavanceerde apparatuur behandeld, en er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Het resultaat van marmer polijsten
Direct na een marmeren vloer polijsten ziet u het resultaat. Door één of meerdere keren te polijsten verdwijnen oneffenheden als sneeuw voor de zon. Het resultaat is altijd een glanzende vloer zonder krassen. U bepaalt als eigenaar in welke mate de vloer zal glanzen. Wilt u een licht glanzende vloer of gaat u voor hoogglans? Wij luisteren graag naar uw wensen. Door de verschillende technieken kan hierin gevarieerd worden door onze experts.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
261
Beoordelingen
- Abcoude
10
Netje en goed afgewerkt!
De heren van Marmerbehandelen hebben een prima job uitgevoerd in onze woonkamer (100m2) marmer. In 1 dag de vloer weer als nieuw. Er is netjes gewerkt, met voortreffelijke machines waardoor er eigenlijk geen extra stof o.i.d. in huis te vinden was. Wat ook heel fijn is dat het meubilair niet naar de tuin hoeft.
20.10.2020
- Den Haag
7
Goed
Behandeld zoals gezegd.
14.10.2020

Marmeren vloer polijsten kosten

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt kunnen wij de conditie van uw vloer bespreken en een indicatie geven van de marmeren vloer polijsten prijs. Voor het berekenen van de exacte prijs komen wij vrijblijvend naar u toe en bekijken we de benodigde werkzaamheden. Hierbij rekenen we geen voorrijkosten. Voorafgaand aan de behandeling demonstreren we een gratis proefstuk van 2m² op een plek naar keuze. Is dit niet naar wens, dan maken we deze ongedaan en vervallen de marmer polijsten kosten.

Marmer laten polijsten door een specialist

Om uw marmeren vloer haar glans weer terug te geven kiest u voor marmer polijsten. Voor het beste resultaat laat u dit over aan de specialisten van Marmer Behandelen. Wij bekijken graag vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor uw vloer. Wilt u meer informatie of een indicatie van de marmer polijsten prijs? Of wilt u gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij polijsten alle soorten natuursteen vloeren en werken in heel Nederland.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again