Marmer onderhouden | Professioneel marmer onderhoud
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Marmerbehandelen.nl: voor marmer onderhoud in heel Nederland

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Waarom marmer onderhouden?

Marmer is een prachtige steensoort, maar is minder hard dan andere soorten natuursteen. Marmer is kalkhoudend en daardoor kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Door het poreuze karakter van marmer kunnen er gemakkelijk krassen en vlekken ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer het in aanraking komt met zand of zuur (bijv. wijn). Daarnaast wordt marmer in badkamers en andere sanitaire ruimtes blootgesteld aan vocht. Ook hierdoor kunnen er vlekken ontstaan. Het juiste onderhoud is daarom nodig om uw vloer in goede conditie te houden.

Technieken van onderhoud marmer

Om krassen en vlekken uit uw vloer te verwijderen, en om problemen in de toekomst te voorkomen, bestaat marmeren vloer onderhoud uit verschillende behandelingen:

 • Reinigen. Vlekken door voedingsmiddelen, doffe vlekken en verkleuring worden verwijderd middels geschikte reinigingsproducten.
 • Strippen. Oude was- of impregneerlagen, onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen worden verwijderd. Dit gebeurt voor het polijsten en kristalliseren.
 • Schuren. Oppervlakkige krassen, looppaden en hardnekkige vervuiling worden verwijderd met speciale schuurmachines. Verschillende schuurfases kunnen worden doorlopen. Hierbij werken we stofvrij en het meubilair kan ik huis blijven staan.
 • Afslijpen. Grove beschadigingen, diepe krassen en hoogteverschillen worden verholpen door een gelijkmatige toplaag af te slijpen.
 • Polijsten. Door verschillende polijstfases verdwijnen oneffenheden als sneeuw voor de zon en komt glans weer terug. U kiest zelf of u een lichtglanzende of hoogglanzende vloer wilt. Voor het beste resultaat gaat het meubilair tijdelijk uit huis, en krijgt u 2 jaar garantie.
 • Kristalliseren. Glans wordt teruggebracht van binnenuit door onze unieke methode. Wij verwarmen uw vloer door een lichte constante wrijving. Zo gaan de poriën van het marmer open en worden de kristallen opgenomen. Na het afkoelen sluit de steen door het uitzetten van de kristallen. Uw vloer is weer hard, volledig water- en vuilbestendig en heeft haar glans weer terug. Uw meubilair blijft in huis staan én u krijgt 5 jaar garantie.
 • Impregneren. Door impregneren wordt uw vloer beschermd tegen vocht, vlekken en vuil. Ons speciale impregneermiddel dringt diep in de steen en hecht zich. Schoonmaken is daarna gemakkelijker. U heeft de keuze uit een naturel of een kleur verdiepend effect. Voor optimaal resultaat gaat het meubilair tijdelijk uit huis, en u krijgt 2 jaar garantie.

Marmeren vloer onderhoud zelf doen?

Bovenstaande werkzaamheden kunt u voor het grootste gedeelte zelf doen. Bijvoorbeeld door uw marmeren vloer wekelijks schoon te maken. Vermijd hierbij chemische schoonmaakmiddelen of middelen op basis van citroenzuur, deze tasten uw vloer aan. Omdat marmer poreus is, kan het echter lastig zijn om vlekken te verwijderen, vooral als het gezoet marmer is. Voor het polijsten of schuren zijn er apparaten te huur. Toch schakelt men vaak de hulp in van een specialist op het gebied van marmer onderhoud. Het team van Marmer Behandelen heeft jarenlange ervaring en weet daardoor welke behandeling geschikt is, en hoe deze moet worden uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van optimaal resultaat.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Het resultaat van marmer onderhoud
Na zorgvuldig onderhoud marmeren vloer ziet u direct het resultaat. Beschadigingen, krassen en vlekken maken plaats voor schitterende glans die vanuit de steen zelf komt. U bepaalt hierbij in welke mate de vloer glanst, wij luisteren naar uw wensen. Door onze speciale behandelmethodes is de vloer beschermd waardoor u geniet van blijvend resultaat. Dit demonstreren wij graag door middel van een gratis proefstuk van 2m² op een door u gekozen plek. Bent u niet tevreden? Dan maken we dit ongedaan en betaalt u niets.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
252
Beoordelingen
- Doetinchem
10
Helemaal zoals we het graag gehad zouden hebben!
Prettige kennismaking. Vlotte afspraak.en ook datum en tijd nagekomen! Normaal geef ik nooit een 10, maar de hele behandeling was uitstekend. We hopen nog lang van het mooie resultaat te genieten!
21.09.2020
- Den Haag
9
Super ervaring en geweldige service
Voor 2e keer geweest voor een extra nabehandeling.
19.09.2020

Onderhoud marmeren vloer door een specialist

Om de schoonheid van marmer te behouden is marmer onderhoud essentieel, mits het op de juiste wijze wordt gedaan. Hiervoor bent u bij Marmer Behandelen aan het juiste adres. Ons team heeft jarenlange ervaring en stelt kwaliteit en een verfijnde afwerking centraal. We werken met geavanceerde apparatuur, unieke methodes en we gebruiken kwalitatief uitstekende materialen. Zo zorgen we dat u marmeren vloer in topconditie is en blijft. Wilt u meer informatie of gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again