Leisteen onderhoud • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Voor het onderhoud van Leisteen bieden wij de beste oplossingen

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Onderhoudsbedrijf voor impregneren van leisteen

Hoewel leisteen bijzonder onderhoudsvriendelijk is, wil dat nog niet zeggen dat er helemaal geen onderhoud nodig is voor dit sfeervolle natuursteen. Zeker als u een lei steen vloer in een natte ruimte heeft laten leggen. Het klopt dat lei steen weinig vocht opneemt, maar toch kan er kalkaanslag ontstaan bij intensief gebruik. U kunt dit bijvoorbeeld oplossen door uw leisteen vloer te laten impregneren door ons onderhoudsbedrijf.
Voor het impregneren van een leisteen vloer gebruiken wij producten die rechtstreeks in de vloer terechtkomen, zodat er een extra beschermlaag ontstaat waardoor de kans op kalkvorming aanzienlijk afneemt. Kalkaanslag wordt van nature overal afgezet waar water stroomt, en brengt geleidelijk schade toe. Met onze producten wordt het probleem van een hoge waterhardheid direct aangepakt.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Professioneel onderhoud van uw leisteen vloer
In principe bestaat leisteen uit verschillende lagen. Deze lagen kunnen in kleurtint verschillen dat u overigens niet moet zien als nadeel. Als u een lei steen vloer hebt liggen, weet u als geen ander dat dit een speelse karaktereigenschap is van dit mooie natuursteen. Een leisteen vloer is makkelijk in onderhoud, want lei steen is weinig gevoelig voor vlekken. Zelfs vetvlekken blijven doorgaans niet in het oppervlak zitten. Toch kan de vloer, na jarenlang intensief gebruik, professioneel onderhoud nodig hebben. Op welke wijze wij de vloer behandelen is afhankelijk van de conditie van uw vloer.

In een klein aantal gevallen kan een eenvoudige reiniging voldoen om de glans weer terug te brengen. Bij beschadigingen voeren wij een reparatie uit, maar als leisteen in een echt slechte conditie verkeert kan een renovatie nodig zijn. Deze kan bestaan uit het schuren van het oppervlak waarna wij met speciale middelen ervoor zorgen dat de vloer er weer mooi en en als nieuw uit gaat zien.

Onze producten en methodes zijn afkomstig uit Spanje wat onze werkwijze erg uniek maakt. Verder op onze site kunt u onze portfolio bekijken bestaande uit een aantal recent gerealiseerde projecten. Zo mooi kan uw vloer van lei steen er straks ook uitzien.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
229
Beoordelingen
- Barendrecht
10
Ik heb een prima resultaat .De keuze om met hun in zee te gaan was een juiste.
Het is een goede keuze geweest om met dit bedrijf zaken te doen. De medewerker heeft ons erg goed geholpen en de test resultaten om te laten zien hoe het zou worden sprake voor zich. Ik kan iedereen aanraden om met dit bedrijf zaken te doen.
03.07.2020
- Adolfse
8
Resultaat is erg mooi
Henk was er op tijd. Uitleg over verder onderhoud werd duidelijk uit gelegd. De leisteen vloer werd grondig in meerdere stappen gereinigd en de vlekken waren weg. Na drogen kwam de impregneer er over. Na 24 uur is hij goed beloopbaar. Ik hoop dat de vloer zo mooi blijft . Dat is afwachten. Loop er nu nog met mijn sokken over heen.
03.07.2020

Offerte voor inzicht in de kosten

De kosten voor een leisteen vloer behandeling zijn mede afhankelijk van de staat waarin deze verkeert, maar natuurlijk spelen ook de afmetingen een rol. Om inzicht te krijgen in de kosten geven wij u graag een offerte, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.
Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere leisteen, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again